-
Misha
-
Kuba
Gadałem dziś z doktorem w sprawie kolejnego zaliczenia dla warunkowiczów. Powiedział, że nie ma problemu i żebyśmy do niego wpadali byle by wcześnie powiedzieć mu ile osób będzie (od tego zależy czy będzie ustny czy pisemny, ewentualnie jak ktoś chce może wpadać do niego kiedy chce na ustny). Wstępnie umówiłem się z nim na zaraz po świętach, dzień mu jest obojętny po za poniedziałkiem i piątek tylko do 12. Ci co są chętni na zaliczanie niech piszą jaki dzień im pasuje i niech podadzą mi imię i nazwisko (to drugie prywatna wiadomością bo się syf zrobi). -
Kuba
A więc sprawa wygląda tak, że chętnych na pisanie termii jest niewielu coś koło 5 osób dlatego każdy musi iść do doktora w dogodnym dla siebie terminie i odpowiadać ustnie. Z tego co słyszałem zaliczenie ustne jest u niego dość proste wiec życzę wam tylko powodzenia. :P -
-
grześko
-
Krecik
mozecie mi powiedziec jak teraz wyglada zaliczenie termii dla warunkowiczor ktorzy tego jeszcze nie maja??? i kto przeprowadza egzamin ??? -
cantoro
Egzamin prowadzi dr Wesołowski, pisemny. Mówił żeby zrobi listę chętnych i mu dac to wymyśli jakiś termin. -
Krecik
podobno termin na poprawe jest 18.05 moze ktos napisze jakie pytania byly na pierwszym terminie ?? -
justin
-
Krecik
godzina 18 sala 520 GE ale niech ktos prosze jakies przykladowe pytanie wrzuci !! -
justin
-
pan shat