Wydział Elektryczny PW [2412]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam !!!

Muszę wstawić się na ustny i potrzebny mi jest wzór na indukcję b(x, t) pierwszej harmonicznej pola wirowego. Może przypadkiem pamięta ktoś z wykładu :D
  • Ernest

czy ktos moglby tresc 2 projektu z maszyn mi podac
  • seb198718

Ktoś jest może chętny na egzamin u Przyborowskiego w sesji zimowej 2010?? jeśli tak proszę o kontakt: seb1987@interia.pl
  • european

Byłem dzisiaj u prof. Kamińskiego w sprawie terminu z maszyn elektrycznych. Dlatego robię listę i osoby które mają to w plecy niech podadzą mi na priv imię i nazwisko. Egzamin odbędzie się na początku semestru (jeszcze do ustalenia).
    Uwaga: listę zgłoszonych osób zaniosę do profesora 11 lutego.
    Po tym dodatkowym egzaminie istnieje możliwość zaliczenia dopiero w sesji letniej.
  • european

Egzamin u Profesora Kamińskiego odbędzie się 8 marca o godz 9:00 w budynku pod kominem.
  • Krzysztof G

To dlaczego pod dziekanatem wisi ogłoszenie sformułowane w ten sposób, że nie wynika z niego, że trzeba być na liście...? Bo chciałbym pisać egzamin, ale nic nie wiedziałem o tej liście...
  • Jacq

Slyszałem coś przypadkiem o egzaminie z maszyn u Przyborowskiego. Ja tez sie bardzo chętnie piszę, ale nie mogę odszukać nikogo kto by coś na ten temat wiedział wiecej. Znacie jakis termin i może gdzie teraz lista fruwa?
  • ♥Tygrysek :)♥

Ma ktoś może przygotowane rysunki na wykład u Kamińskiego? Pilnie przygarnę; )
  • JJ

nie wiem czy o to chodzi ale mam cos takiego:
    http://www.speedyshare.com/files/21...
  • Łukasz Łojek

Profesor Kamiński zgodził się na przeprowadzenie egzaminu z maszyn elektrycznych. Osoby które chcą się zapisać na egzamin niech wyślą mi swoje imię, nazwisko oraz nr indeksu na gg 3765230, sporządzę listę osób. We wtorek 18 stycznia zaniosę profesorowi listę i uzgodnię termin.
  • Łukasz Łojek

Profesor Kamiński otrzymał listę osób na egzamin. Termin egzaminu będzie w sesji dokładnej daty jeszcze nie podał, termin będzie wywieszony w gmachu pod kominem. Lista osób jest wciąż otwarta, można się zapisywać do dnia egzaminu.
  • Ł

Wiadomo już kiedy jest termin?
  • ;)

>Łasuch napisał
    >Wiadomo już kiedy jest termin?

przyłączam się do pytania...
  • Łukasz Łojek

Jeszcze nic nie wiadomo, jutro pójde do profesora i może uda się wyznaczyć jakiś dzień
  • MorFen

gdybyś tylko mógł unikać takich terminów jak: 8.02 (wtorek) godz 9.00-12.00 i 9.02 (środa) godz 10.00-12.00 ponieważ mam wtedy inne ważne egzaminy i prosiłbym żeby się owe maszyny nie pokryły z tymi. z góry dzięki :)
  • Łukasz Łojek

Profesor Kamiński wywiesił dziś kartkę z terminem egzaminu o następującej treści: Egzamin z maszyn elektrycznych odbędzie się w dniu 9 lutego o godz. 8.00 Sala LAB. "Budynek pod Kominem".
  • Spirit

Ma ktos cynk czy prof Kaminski robi teraz termin we wrzesniu?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)