-
Anonim
Witam! Mam pytanie do starszych studentów. Jestem na 2 roku Automatyki i Robotyki i w tym semestrze będę miał maszyny elektryczne. Czy opłaca sie brać ten wykład w języku angielskim?? Czy są jakieś problemy z zaliczeniem zarówno po polsku jak i ang.?? -
zielko
-
Agnieszka Korczak
właśnie ponoć jest łatwiej z zaliczeniem tych po angielsku, ale co będzie to sie okaże. ciekawa jestem ile osób sie zapisało na te po angielsku,bo juz chyba minął termin zapisów... ja z Michałkiem sie zapisałam... kto jeszcze??? -
-
Anonim
Pfft... dobrze wiedzieć, że takie coś wogóle istnieje... zero promocji na tym wydziale :P -
Anonim
Na angielskich zaliczają wszyscy bez problemowo. W tamtym roku na polskich było ok 20, 25 osób. Różnica jest taka, że po angielskich gówno wiesz a po polskich jest jakieś tam pojęcie, ale egzamin trochę trudniej zdać. Poprostu trzeba umieć -
Anonim
Ponieważ od tego semestru się biorę, to nie przeszkadza mi to.
<HAahahahahahaHAHAHahahahaHA!! !> -
Anonim
radze isc na polski...przyda sie ten przedniot pozniej, a po angielskim gowno sie umie....niby latwiej zaliczyc ale co z tego, ja zaluje, ze bylem na angielskim -
Michał
Ja bylem na polskich i nie żałuje. Na automatyce i robotyce przydało by się coś wiedziec o maszynach. Trzeba sie nauczyc ale wcale nie jest trudno zdac. U mnie trzeba bylo naprawde nic nie umiec zeby nie zaliczyc. Dodatkowo potem ta wiedza przydawala mi sie na kolejnych laboratoriach i wykladach.
Kiedys i tak bedziesz musial sie tego nauczyc -
przemo
Ja również polecam maszyny polskie. Trudniej ponoć zaliczyć od angielskich, ale ja jakoś zaliczyłem u Kamińskiego. Fajny wykładowca, coś tam w głowach zawsze zostało... -
ChrustAA
Hehe teraz z grzeskiem beda koeljne maszyny przemo (chyba w srody) ja je mialem rok temu ale nawet sie nie pojawilem wiec teraz bede chodzic :> -
zielko
no prosze jak milo, wiec chyba mnie przekonaliscie i ide na polskie maszynki:D moze byc ciekawie, a jak wspomnial kolega wyzej, od tego semestru zaczynam sie uczyc, bede solidnie robil notatki itd. pff...;) -
przemo
>-=ChrustAA=- napisał
>Hehe teraz z grzeskiem beda koeljne maszyny przemo (chyba w
>srody) ja je mialem rok temu ale nawet sie nie pojawilem
>wiec teraz bede chodzic :>
nie wiem na jaki plan ty patrzysz, ale obecna mechatronika w środy ma wolne, a ewentualne maszyny (w informatyce i robotyce?) są w piątki, przynajmniej na razie.
Jak z nim będzie ten wykład, to fajnie, bo czegoś będzie można się nauczyć.
Na razie o piątku nie myślę, bo nie wiem czy dożyję... -
ChrustAA
Wyklad na 99% bdize dzielony pierw z A Pochanke (nie tym ZZZzz)
O roznych masyznach a potem na koncu o samym silniku liniowym z Kaminskim. Zaliczenie jest u samego Kaminskiego. Nie ma testow jak na Ice tylko luzne pytania -
-
Kłamliwa Świnia.
na elektrotechnice jak sie jest to trzeba sie zapisywac na to po angielsku czy wystarczy chodzic na wyklady z tego..? -
Anonim
ty rafał uważaj bo ci zaraz moderator wpis usunie; P
podobno jest do wyboru wykłąd albo po polsku albo po angielsku
na angielskim podobno łatwiej, łatwiejszy egzamin i można na nim korzytsać z notatek i na koniec nic nie umiesz
po polsku trudniej, trudniejszy egzamin i bez notatek, ale za to można sie czegoś nauczyć
niech ktos coś powie o swoich doświadczeniach z 'polskimi' maszynami -
*Rubik*
Ja już powiedziałem .... nie chce mi się pisać ... skoro moderator taki mądry niech powtórzy .... ja już ma tego dosyć. -
Kłamliwa Świnia.
hehe no wlasnie tak mi sie wydawalo, ze cos mi tu znika przed oczami; ]
ale to dobrze, bo myslalem, ze jakies dziury w mózgu mam... -
Anonim
Ja chodziłem na polskie maszyny i miałem wykład z dr Przyborowskim. Problem jest taki że egzamin jest pisemny + ustny :/ Jak już się przejdzie część pisemną to na ustnej trzeba wiedzieć nie tylko jak wyglądają wszystkie charakterystyki ale i dlaczego. Ogólnie trzeba trochę umieć. Jeśli chodzi o wykład z prof Kamińskim to słyszałem że jest łatwiej ale też chyba coś tam wiedzieć trzeba. Jeżeli ktoś po prostu chce pchnąć ten przedmiot to raczej niech idzie na angielskie. -
Anonim
-
Anonim
>QBX napisał
>elektrotechnika ma chyba z kamińskim,
>tez ustny robi?
Elektrotechika to dwa potoki i jeden potok ma z Kamińskim a drugi z Przyborowskim. Zazwyczaj pierwszyma z Kamińskim i tak też robi ustny.