Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

siemka mial ktoz moze Gzk z Polakowskim????? nie wiecie jak on suma sumaru ocenia i jak wygladaja u niego Kolosy????wogole ciezko zdac???
  • Oko

Polakowski jest zajebisty nie powinno byc problemu z zaliczeniem:)
    pozdro
  • Pierwiastek Uśmiechu

>pajak napisał
    >siemka mial ktoz moze Gzk z Polakowskim????? nie wiecie jak
    >on suma sumaru ocenia i jak wygladaja u niego
    >Kolosy????wogole ciezko zdac???
    Człowieku ja tak jak Oko podtrzymuje że gościu jest zajebiaszczy !!!! Najważniejsze abyś miał wszystkie projekty co z nim się robi na zajeciach, a kolos prosty i jak poszukasz troszki na gonie to znajdziesz zadania z tego kolosa a co najsmieszniejsze on sam podaje pytania tydzien wczesniej prawie że takie same sa na kolosie;]
    pozdro
  • Dyzma

od początku wiedziałem że GZK z tym gościem będzie dość oryginalnie prowadzonym przedmiotem :D w zasadzie od momentu kiedy zaczął sypać swoimi żartami :P
  • Pierwiastek Uśmiechu

>Kudłaty Dyzma napisał
    >od początku wiedziałem że GZK z tym gościem będzie
    >dość oryginalnie prowadzonym przedmiotem :D w zasadzie od
    >momentu kiedy zaczął sypać swoimi żartami :P

poczekaj aż zacznie ci chuchać to poczujesz lekką nutkę % :D
  • Dyzma

>Pierwiastek Uśmiechu napisała:
    >poczekaj aż zacznie ci chuchać to poczujesz lekką nutkę
    >% :D

to akurat poczuli wszyscy przy pierwszym spotkaniu z nim xD zresztą już po samym zachowaniu widać chyba zawsze tą lekką nutkę % :)
  • barszczu

i jego nieodlaczna buteleczka wody w reku :) najpierw mowi o smerfach, czwartym wymiarze i innych ciekawych rzeczach a kolosow nie zalicza prawie nikt ale z zaliczeniem przedmoitu nie ma zadnego problemu :) zeby wszyscy byli tacy jak on studiowanie byloby calkiem bezstresowe
  • Anonim

to ja juz nic nie wiem jak to jest jedni pisza ze kolosy sa latwe inni ze nikt nie zalicza ale fakt ze jest zajebisty to fakt dobrze ze wszystkim zalicza bo moj rysunek techniczny nie jest techniczny:-)
  • kobik

ja niby pierwszy rok ale patrzac po kartkowkach- kolosy beda ciezkie, ale patrzac jak podchodzi np do rysunku zlozeniowego- zaliczyc nie bedzie ciezko; )
    mi srednio to idzie ale mam juz 19 punktow, 51 chyba zalicza wiec mysle problemow nie bedzie wielkich bo sporo ich do zdobycia zostalo
  • :)

bylbym wdzieczny gdyby ktos mi powiedzial kiedy macie z nim zajecia,bo mam pewna sprawe do p.Polakowskiego,ale nie moge go nigdy spotkac...
  • kobik

czwartek 12-15.20 s.404
  • Pierwiastek Uśmiechu

>kobik napisał
    >ja niby pierwszy rok ale patrzac po kartkowkach- kolosy beda
    >ciezkie, ale patrzac jak podchodzi np do rysunku
    >zlozeniowego- zaliczyc nie bedzie ciezko; )
    >mi srednio to idzie ale mam juz 19 punktow, 51 chyba zalicza
    >wiec mysle problemow nie bedzie wielkich bo sporo ich do
    >zdobycia zostalo

Zaliczenie hmm... u mnie to wyglądało tak że rysunek to tam spoko tylko jak sie go wykonuje to radze robic to z jakimis normami czy z czerwoną książką rysunek techniczny, potem juz do samego zaliczenia z rysunku sie nic nie przygotowywałam...; D i poszło ...; ]
    a autocad to już wogóle dzień przez kolosem usiadłam z kolegą zrobiliśmy te zadania co były na gronie ( prawie że identyk) i koło z autocada też poszło;]...
    Więc nie ma co się przejmować; ]
  • Figoń

Tak dr. Polakowski jest w porządku ja miałem z nim zajęcia dość dawno temu i było ok .
    pozdrawiam wszystkich
  • kobik

male pytanie, rysunek aksometryczny, rysowany na podstawie pierwszego modelu do rzutowania(czerwony model), robi sie do tego czegos wymiarowanie? czy wystarcza same te kreseczki?;)
  • levy

jak nie zwymiarujesz to oberwie Ci jaja :] raczej trzeba :) i pamietaj o zasadach wymiarowania , inaczej KAPUT !
  • kobik

czuje sie rozdarty =D, bo znajomy z innej grupy mowi ze nie trzeba, no nic, zobaczymy jak tam reszta jutro bedzie miala; )
  • dariusz

witam :)

posiada ktos w domu rysunek złorzony?? :):)

prosze o wiadomosc na prv....w miare mozliwosci sie odwdziecze :P

pozdrawiam
  • Oko

chyba złożeniowy :d
  • dariusz

moze byc :\
  • Szymo

Hej:) czy te modele ktore sie robi w AutoCADZIE wedlug instrukcji to musza byc na cacy porobione czy wystarczy porobic je nie do konca np bez wymiarowania zeby zaliczyc u Niego???
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)