Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ma ktoś może już wyniki? :>
  • Adrian

Czy ktoś się orientuje kiedy w najbliższym czasie będzie można zastać prof. Pochanke??
  • lolbezczelny

"podobno" ale tylko podobno, miał dziś wypadek samochodowy więc trochę poczekamy z tymi wpisami...
  • Adrian

no właśnie tak słyszałem, że miał limo pod okiem...
    a ja już myślałem że to studenci
    dzięki za informację
  • Tomek...

wpisy u pohanke: 13.02.2009 (piątek) i od godziny 9 (chyba) do 12.00. i jest prośba jak ktoś bedzie to nie spojrzy kto zdał aparaty z 10.2 bo mnie akurat nie bedzie...
  • Adrian

W piątek 13/02/2009 nie było wpisów z aparatów, dr. Chmielak poinformował iż prof. Pochanke miał wypadek w związku z czym wpisy będą udzielane w przyszłym semestrze.

Przekazał także wyniki z egzaminu z aparatów z dnia 10/02/2009 - trzy osoby oddały prace i wszystkie trzy zaliczyły.
  • Tomek...

I okazało się że byłem w tych 3 osobach :P...

Złapałem Pohanke i powiedział że wpisy będą we wtorek 3 marca od 12 do 12.30 przychodzić grupami kazał...
  • Anonim

Może jakimś cudem ma ktoś zdjęcie wyników z 6.02.2009r. z aparatów ? :> Bo mam zamiar wybrać się po wpis, a znając prof. możliwe że nie będzie miał już tej kartki... Dzięki
  • silv3str

Ktoś wie kiedy można Pochanke dorwać po wpis??
  • Anonim

Ponawiam pytanie: "Może jakimś cudem ma ktoś zdjęcie wyników z 6.02.2009r. z aparatów ? :>"
  • silv3str

Kiedy teraz Pochanke robi wpisy??
  • Luigi

W poniedziałek miedzy 10 a 12 można dorwać Pochanke u niego w pokoju. Przynajmniej tak w czwartek powiedział:)
  • silv3str

Dzięki Luigi :)
  • Wacek

Wie ktoś kiedy jest dodatkowy termin u Dołowego/Szewczyka z aparatów ?
  • Anonim

Kolokwium poprawkowe z Aparatów elektrycznych
    (ostateczne zaliczenie obu części wykładu)

Termin: 19 stycznia 2010 (wtorek), godz. 14.15-15.00
    Miejsce: GM103
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)