-
Anonim
-
Adrian
Czy ktoś się orientuje kiedy w najbliższym czasie będzie można zastać prof. Pochanke?? -
lolbezczelny
"podobno" ale tylko podobno, miał dziś wypadek samochodowy więc trochę poczekamy z tymi wpisami... -
Adrian
no właśnie tak słyszałem, że miał limo pod okiem...
a ja już myślałem że to studenci
dzięki za informację -
-
Tomek...
wpisy u pohanke: 13.02.2009 (piątek) i od godziny 9 (chyba) do 12.00. i jest prośba jak ktoś bedzie to nie spojrzy kto zdał aparaty z 10.2 bo mnie akurat nie bedzie... -
Adrian
W piątek 13/02/2009 nie było wpisów z aparatów, dr. Chmielak poinformował iż prof. Pochanke miał wypadek w związku z czym wpisy będą udzielane w przyszłym semestrze.
Przekazał także wyniki z egzaminu z aparatów z dnia 10/02/2009 - trzy osoby oddały prace i wszystkie trzy zaliczyły. -
Tomek...
I okazało się że byłem w tych 3 osobach :P...
Złapałem Pohanke i powiedział że wpisy będą we wtorek 3 marca od 12 do 12.30 przychodzić grupami kazał... -
Anonim
Może jakimś cudem ma ktoś zdjęcie wyników z 6.02.2009r. z aparatów ? :> Bo mam zamiar wybrać się po wpis, a znając prof. możliwe że nie będzie miał już tej kartki... Dzięki -
silv3str
-
Anonim
Ponawiam pytanie: "Może jakimś cudem ma ktoś zdjęcie wyników z 6.02.2009r. z aparatów ? :>" -
silv3str
-
Luigi
W poniedziałek miedzy 10 a 12 można dorwać Pochanke u niego w pokoju. Przynajmniej tak w czwartek powiedział:) -
silv3str
-
Wacek
Wie ktoś kiedy jest dodatkowy termin u Dołowego/Szewczyka z aparatów ? -
Anonim
Kolokwium poprawkowe z Aparatów elektrycznych
(ostateczne zaliczenie obu części wykładu)
Termin: 19 stycznia 2010 (wtorek), godz. 14.15-15.00
Miejsce: GM103
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne