-
Robs0n
Hmmm no wiec zbliza sie nam termin 0 :D czy ma ktos moze jakiec ciekawe notatki :D ?? -
=D
http://grono.net/forum/topic/138469...
czy Wy nie potraficie szukać? na longgerze z tego co pamiętam coś tam było... Zresztą po co Ci notatki? Jest kilka wariantów zaliczenia * tego:
a) sposobem - zapytać się starszych lat - za browara każdy się zgodzi :P (większość się słabo ceni :D)
b) nauczyć się książki na pamięć
c) nauczyć się najczęściej powtarzających się pytań (odpowiedzi na pytania) [żeby nie było głupiego pytania była ta lista podana... wystarczy poszukać]
*Żaden z podanych przezemnie sposobów nie daje 100% pewności na zaliczenie tego przedmiotu...
Pozdrawiam :] -
Anonim
-
Anonim
http://longger.info/ - jest tutaj bardzo przyjemnie opracowany zestaw pytan :) w dziale 'materialoznastwo'.
Ogolnie mozna to zaliczyc tak, ze pojdzie sie dwa razy na zaliczenie i napisze za malo zeby dostac 3, ale na tyle zeby dostac 2,5. Dwa razy 2,5 daje ocene 3 :)
Co do sciagania to nie jest latwo. Jest specjalny system wspolrzednych na zaliczeniu i kazdy ma swoje :D Jak gra w statki. Chodzi po sali, trzeba mu przyniesc duzo gazetek zeby mial co czytac. -
-
>>aRtEk<<
od ostatniego roku nie obowiązuje zasada, że wystarczy mieć z dwoch egzaminów po 2,5 i zalicza; /
ale zaliczyć bardzo łatwo :D:D:D że tak powiem wystarczy mieć szerokie drzwi :D:D:D:D -
będziem pisać w sali GG226 więc nie wiem który sposób najlepszy, w każdym razie szerokie drzwi w tym wypadku chyba niewiele pomogą;P
-
silv3str
Pomogą, pomogą. To te same drzwi...; -) Zaufajcie starszym kolegom :D -
Anonim
-
więc to takie buty :P no dobra, co mogę jeszcze powiedzieć, potok został podzielony na 2 części, grupy 1 i 2 będą miały o 18 a grupy 3 i 4 o 19, 3 pytania na 45 minut
-
Robs0n
-
>Agniesia :** napisał
>ok ok tylko mnie nie zabijcie; ]
mogą co najwyżej postarać się o usunięcie tego tematu :P -
entuzjasta muzyki
-
Plateau
>Przem vel Benny ツ napisał
>Ogolnie mozna to zaliczyc tak, ze pojdzie sie dwa razy na
>zaliczenie i napisze za malo zeby dostac 3, ale na tyle zeby
>dostac 2,5. Dwa razy 2,5 daje ocene 3 :)
taaa... ja mialem trzy razy 2,5; ] i mi nie chcial wstawic 3; ] dopiero we wrzesniu mi wstawil 3-; D -
Anonim
-
=D
to od zeszłego roku się zmieniło :P najprawdopodobniej przyczyną była za duża zdawalność :] tak jak nam pewien Dr. powiedział w 2gim semestrze że zazwyczaj polowa grupy nie miała szmat zaliczonych a u nas wtedy chyba z 5 osob nie miało tylko...
ogólnie egzamin jest miły, łatwy i nudny (ja mało nie usnąłem)
Pozdrawiam :] -
Figoń
nie ma sie co martwić prędzej czy póżniej to pchniecie ...
pozdrawiam -
Czareq
Radze wam się nauczyć przedmiotu. W 2 semestrze bedziecie mieć laborke z tego i jeśli przypadnie wam mgr Sól to przepadliście... jest dosyć ostry, wymaga znajomości przedmiotu. Po za tym znajomość tego przedmiotu pomaga bardzo przy pozostałych (elektromagnetyzm, teoria obwodów, itp. -
qlopez
cześć ja słyszałem że mgr Sól jest w porządku i nie ma wielkich problemów z zaliczeniem , widać mam nieaktualne informacje
pozdrawiam -
Anonim
u nas wszyscy zaliczyli bez problemu laborke z nim; ) fakt ze wiekszosc na 3 ale zaliczone; ) -
Anna
ja mialam z Sulem zarowno lab. ze szmat jak i kilka lab z TWNow i pochodnych i stwierdzam, ze to na serio w porzadku czlowiek, a to ze wymaga....no trudno przyjsc na laborke wogole nie znajac tematu :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne