Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jakiekolwiek informacje pod tym względem mile widziane.

Z góry dziekuje za okazaną pomoc.
  • atea

współczuję;>
  • Anonim

A konkretniej? :D
  • Barty

która jesteś grupa?
    bo słyszałem, że bedzie niewąsko.
    macie jakis patent na zaliczenie tego?
  • ..::RogeR::..

a cos wiecej niz wspolczuje ??
  • Anonim

jam jest z 4 gr. Z mojego punktu widzenia chujowo to wszystko wygląda, więc robię ściągi, reszte może jakoś sam "wykreuje"...

Ponawiam apel: Co z tymi soisk? Jak to wygląda?
  • atea

a rozumieliście w ogóle co ten człowiek mówi na wykładach?

ja się w zeszłym roku nauczyłam z tego co on tam na stronie swojej dał i byłam zdziwiona, że pytania są zupełnie inne, z kosmosu i w ogóle nic a nic nie rozumiałam;>

każdy ma inny test wyboru, pytania są losowo wybierane z jakiejś tam puli. część druga to jakieś zadanie czy coś pisemnego. ściągać się raczej nie da.
    generalnie trzeba liczyć na szczęście, bo chyba nie można się tego nauczyć;>

ale luz, jak się nie zda to jest ustny i wszyscy już zaliczają

czy rozumiem no nie wiem nie bylem na zadnym wykladzie :/

ale wiem ze my nie bedziemy mieli testu tylko otwarte co ma nam ulatwic zdanie tego klocka...

Leszek ja zobisz sciage podeslij mi ja jakos na pryw.wiad;)
  • Anonim

Ja robie oldschoolową pisaną ołówkiem, bo mi między innymi chuj strzelił drukarke :D

Ale... tu: http:// www.iem.pw.edu.pl/ ~szmurlor/dydaktyka/soisk/200 3_2004/
    jest stronka tego szmurlora i pliki są w htmlu (a w sumie lepiej napisane chyba nish prezentacja z tego roku) więc, kopiujesz, wklejasz, drukujesz :]
  • atea

ale niestety na egzaminie czy zaliczeniu tego i tak będzie zupełnie co innego:>
  • Anonim

Jak to ?! Wiesz, to sie przestaje smieszne robic %)

To ::=>{{?? C O ??}}<=:: bedzie na egzaminie/zaliczeniu? Mozesz ten rabek tajemnicy ujawnic?
  • Anna

i mozna jeszcze dodac ze na tescie sa punkty ujemne :)
    z tego co pamietam to ta czesc opisowo-zadaniowa byla jakas pokrecona.

generalnie wspolczuje :)
  • Anonim

pytania są przesrane na egzaminie i to czego potrzebujecie to po prostu szczęście. A jak komuś zależy na ocenie to niech się nauczy na zaliczenie bo z poprawy jest max 3,5 (no chyba że się ktoś zdecyduje na poprawkę hardcorową - niepolecam)
  • Anonim

a mialo byc tak pieknie; ((
  • STAMiNA™

pan Szmurło - gość jest po prostu zajebisty.

Szczególnie w nauczniu magnesów, któryxh sam nie rozumie
  • inżynieruję się :)

Ja bylem tylko na jednym wykladzie z SOISK. Uczylem sie z materiałów na jego stronie i zaliczylem to na 5 nie wiem jakim cudem, ale zeby zdac trzeba umiec to co jest w jego skrypcie.Ciezko jest u niego sciagac bo weszy jak prawdziwy pies. Powodzenia
  • atea

umieć w jego skrypcie? to chyba po prostu ty tak trafiłeś szczęściarzu:>

kiedy macie to zaliczenie? dziś? opowiedzcie jak było
  • Pieniądz(e)

no nie wiem nie wiem, moze i lazil po tej sali, ale sciagac sie da, 40 min styknie na 5 pytan spokojnie tylko trza miec z czego zerżnąć, ja tam za malo sciag mialem wiec lipa ogolniie dzisiaj ale blad poprawie na poprawce; -)
  • losiuu

sciągać sie da pisałem z drukowanych notatek :D Może do przodu tylko ze moja praca bedzie wnikliwie czytana bo coś zauwazył przy oddawaniu :D
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)