-
Mateusz Pe
Chcąc dostać się do cześci dla studentów na stronie Autodesku
( http://students2.autodesk.com/?lbon... ) w celu zdobycia AutoCada w wersji free napotkałem na pole, w którym muszę podać mejla jakiego dostałem na uczelni. Czy takie cuś było organizowane, te mejle w sensie, na naszym wydziale? Bo wiem, że na kilku innych ludzie 'dostawali' mejla.. -
Jacek
Nam zakładali maile z w następujący sposób 7 liter nazwiska + jedna litera imienia (całość pisana łacznie) @ee.pw.edu.pl Tobie też może założyli. Równie dobrze przed @ może być twój login z Unix'a ze Starej Kotłowni. -
MKS! Jeszcze o Nas usłyszycie
jest jakaś witryna na której można zalogować sie na te wydziałowe maile? -
-
Żylak
yyy... nie?
sciagaj putty i tym obsluguj albo wklep w program pocztowy. do wysylania @ zglos sie po VPN do admina sieci. -
-
Ł
w host name wpisujesz: login.ee.pw.edu.pl
potem wpisuejsz swój login i hasło unixowe
w program pocztowy wchodzisz komendą "pine" -
a jak sie nie zna hasła unixowego bo sie zapomniał to co można zrobić? -
Cris
trzeba isc do admina sieci, jesli dobrze pamietam to siedzi w sali komputerowej w starej kotlowni (na gorze [ale to pewnie juz wiesz]) -
-
Szatan Na Kółkach
Oj nini, od tego jest pan Świątek raczej w GM, tamten to średnio ma pojęcie w jakim znajduje sie układzie planetarnym a co dopiero kontami rozporządzać. Pewności nie mam, ale warto poszukać pomiędzy kablami oraz kubkami z kawą gdzieś legowiska admina, całkiem sympatyczny koleś tylko troche skryty - ot ma swój świat i swoje serwery; p
maila napisać można orientacyjnie również, zreszta wypadałoby sobie założyć też maila na @stud.we.pw.edu.pl a tym zajmuje sie ten pan napewno, w każdym razie jest to niezbędne do uzyskania loginu i hasła do sieci pwwifi
Grzegorz.Swiatek@ee.pw.edu.pl