Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciejo Andrzejo

wpisujcie gdzie lubicie 'wypoczywac podczas zajec' lub po prostu zmelanzowac sie przed zajeciami.
    ja osobiscie preferuje klub Punkt w gmachu architektury ktory normalnie jest otwarty, wjazdy z wlasnym browarkiem czesto zagrywane; ]
    oprocz tego niesmiertelne pola mokotowskie.
    miejscowki ktore sa zupelnie dla mnie skreslone to Student - smierdzi kapciem i stara purcha, zero wentylacji a do tego te fajeee.... bleee
  • Maciejo Andrzejo

czyzby ludzie na tym forum rozmawiali tylko o szkole??? :O :(((((((
  • .

co do Studenta to w pelni sie zgdzadzam i dodam ze piwo to tam smakuje jak jakis najgorszy sik :( a fe!! natomiast miedzy zajeciami to rządzi fontanna na terenie pw, piwko+papier do opakowania i jest ok :D
  • .

aha tylko trzeba uwazac czasem na male niespodzianki z nieba.... (pieprzone gołabki eh...)
  • JaNKo

a co powiecie o Czwartej Szklance ??
  • banan

czwarta szklanka w swoim czasie byla najczesciej odwiedzanym przeze mnie miejscem-nie rozcienczone piwo, super klimat i na dodatek koncerty szantowe-zdecydowanie polecam, czasem a raczej najczesciej niestety bywa tam bardzo tloczno, tzn bywalo jak ja tam bywalem-ostatnio jakos nie za bardzo jest czas :/ ja natomiast ostatnio stalem sie fanem tarasu nad kawiarnia w naszym budynku-blisko, sa laweczki i nawet jakies roslinki wsadzili-jak dla mniej miejsce lepsze niz fontanna; )
  • .

widze ze masz gusta podobne do Żydana - on tez czesto bywa na tarasie :]
  • banan

zydan, misuk-sama sietana naszego wydzialu ; ) ale nic to-i tak uwazam ze miejsce jest swietne
  • Dukat

oka, fajnie... a gdzie to jest? :P
  • .

w naszym gmachu- znaczy gmach elektryczny , no tam na pieterku...
  • JaNKo

Powinni jeszcze tam postawic dystrybutor z browarem. Wtedy kazdy by sobie podchodzil i nalewal. A moze lepiej by bylo jakby jakas jasnowlosa nalewala? Ale cos czuje ze wtedy taras okazalby sie za maly..... :D A tak na serio, to rzeczywiscie calkiem przyjemnie sie prezentuje nasz tarasik.
  • Maciejo Andrzejo

czwarta szklanka jest de besciak. choc teraz jak juz sie cieplo zrobilo to jakos nie chce mi sie czasu spedzac w pubach.

a jak bylo zimno i nie chcialo sie wydawac duzo kasy w pubie to zawsze mozna bylo pojsc na 4 pietro w GG na kanapy :)
  • marian_ka

tarasik - wypas, zwlaszcza jak sloneczko tak uroczo grzeje buzie.....:]

zgadzam sie co do dystrybutorow z browarkiem....byloby to jakies urozmaicenie naszego szarego budynku:]
    co do nalewajacej osoby....no coz moglabym polemizowac....:]
  • banan

masz cos przeciwko jasnowlosym nalewaczka piwa-a moze bys wolala zeby Ci np zydan bronksa nalal??; )
  • Maciek

albo tadeusz k :D on lubil czestowac dziewczyny cukierkami :D
  • banan

no do mnie doszly jakies ploty ze on dziewczynom jakies dodatkowe terminy dawal...; )
  • marian_ka

nie mam nic przeciwko jasnowlosym nalewaczka piwa.....:]...po prostu wolalabym jakiegos fajowego kolesia...:D...i tyle..:]

ale mam rozwiazanie:D....dwa dystrybutory piwa...:D tak nigdy go nie zabraknie...przy jednym bedzie stala dziewczynka a przy drugim chlopiec...:D
  • banan

mysle ze takie rozwiazanie nie przejdzie-i tak macie za dobrze-w gg damskie toalety co drugie pietro to przegiecie-jak by tak policzyc ile przypada facetow na jedna kobiete to byscie musialy do glownego latac; ) tym bardziej ze na 3 pietrze meska remontuja i trzeba 2 pietra latac :/
  • marian_ka

BTW jeszcze nie mialam tej watpliwej przyjemnosci poznac zydana i tadeusza k.:]....ale wszystko przede mna....:|
  • marian_ka

hehe nigdy nie ma kolejek do toalety....:D...nie to co w cudownych czasach liceum.....no i tylu fajnych facetow dookola....:]
    a skoro nas tak malo to musicie o nas dbac.... :P :D :>
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)