-
Maciejo Andrzejo
wpisujcie gdzie lubicie 'wypoczywac podczas zajec' lub po prostu zmelanzowac sie przed zajeciami.
ja osobiscie preferuje klub Punkt w gmachu architektury ktory normalnie jest otwarty, wjazdy z wlasnym browarkiem czesto zagrywane; ]
oprocz tego niesmiertelne pola mokotowskie.
miejscowki ktore sa zupelnie dla mnie skreslone to Student - smierdzi kapciem i stara purcha, zero wentylacji a do tego te fajeee.... bleee -
Maciejo Andrzejo
-
.
co do Studenta to w pelni sie zgdzadzam i dodam ze piwo to tam smakuje jak jakis najgorszy sik :( a fe!! natomiast miedzy zajeciami to rządzi fontanna na terenie pw, piwko+papier do opakowania i jest ok :D -
-
.
aha tylko trzeba uwazac czasem na male niespodzianki z nieba.... (pieprzone gołabki eh...) -
JaNKo
-
banan
czwarta szklanka w swoim czasie byla najczesciej odwiedzanym przeze mnie miejscem-nie rozcienczone piwo, super klimat i na dodatek koncerty szantowe-zdecydowanie polecam, czasem a raczej najczesciej niestety bywa tam bardzo tloczno, tzn bywalo jak ja tam bywalem-ostatnio jakos nie za bardzo jest czas :/ ja natomiast ostatnio stalem sie fanem tarasu nad kawiarnia w naszym budynku-blisko, sa laweczki i nawet jakies roslinki wsadzili-jak dla mniej miejsce lepsze niz fontanna; ) -
.
widze ze masz gusta podobne do Żydana - on tez czesto bywa na tarasie :] -
banan
zydan, misuk-sama sietana naszego wydzialu ; ) ale nic to-i tak uwazam ze miejsce jest swietne -
Dukat
-
.
-
JaNKo
Powinni jeszcze tam postawic dystrybutor z browarem. Wtedy kazdy by sobie podchodzil i nalewal. A moze lepiej by bylo jakby jakas jasnowlosa nalewala? Ale cos czuje ze wtedy taras okazalby sie za maly..... :D A tak na serio, to rzeczywiscie calkiem przyjemnie sie prezentuje nasz tarasik. -
Maciejo Andrzejo
czwarta szklanka jest de besciak. choc teraz jak juz sie cieplo zrobilo to jakos nie chce mi sie czasu spedzac w pubach.
a jak bylo zimno i nie chcialo sie wydawac duzo kasy w pubie to zawsze mozna bylo pojsc na 4 pietro w GG na kanapy :) -
marian_ka
tarasik - wypas, zwlaszcza jak sloneczko tak uroczo grzeje buzie.....:]
zgadzam sie co do dystrybutorow z browarkiem....byloby to jakies urozmaicenie naszego szarego budynku:]
co do nalewajacej osoby....no coz moglabym polemizowac....:] -
-
banan
masz cos przeciwko jasnowlosym nalewaczka piwa-a moze bys wolala zeby Ci np zydan bronksa nalal??; ) -
Maciek
-
banan
no do mnie doszly jakies ploty ze on dziewczynom jakies dodatkowe terminy dawal...; ) -
marian_ka
nie mam nic przeciwko jasnowlosym nalewaczka piwa.....:]...po prostu wolalabym jakiegos fajowego kolesia...:D...i tyle..:]
ale mam rozwiazanie:D....dwa dystrybutory piwa...:D tak nigdy go nie zabraknie...przy jednym bedzie stala dziewczynka a przy drugim chlopiec...:D -
banan
mysle ze takie rozwiazanie nie przejdzie-i tak macie za dobrze-w gg damskie toalety co drugie pietro to przegiecie-jak by tak policzyc ile przypada facetow na jedna kobiete to byscie musialy do glownego latac; ) tym bardziej ze na 3 pietrze meska remontuja i trzeba 2 pietra latac :/ -
marian_ka
BTW jeszcze nie mialam tej watpliwej przyjemnosci poznac zydana i tadeusza k.:]....ale wszystko przede mna....:| -
marian_ka
hehe nigdy nie ma kolejek do toalety....:D...nie to co w cudownych czasach liceum.....no i tylu fajnych facetow dookola....:]
a skoro nas tak malo to musicie o nas dbac.... :P :D :>