Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zbychu-Zbych

Kurs na E kosztuje 300zl. W cene jest już wliczona książka, niestety tytułu ani autora nie pamiętam.
  • Anonim

Orlik?

czyli w tym roku drożej jest...
  • ɹɐpołʍ

a na egzamin z eksploatacji mozna sie zapisac tak poprostu? bez kursu? u kogo gdzie? bo niestety ale o 16 mam cw..;/
  • Pierwiastek Uśmiechu

wiesz u naszego ''Starego'' Karwiego by to chyba nie przeszło, ale u ''młodego'' kto wie, może poprostu podejdź do niego i zagadaj na ten temat- bardzo sympatyczny człowiek z niego.
  • Anonim

>Pierwiastek Uśmiechu napisała:
    >wiesz u naszego ''Starego'' Karwiego by to chyba nie
    >przeszło, ale u ''młodego'' kto wie, może poprostu
    >podejdź do niego i zagadaj na ten temat- bardzo sympatyczny
    >człowiek z niego.

gdzie można go szukać? ewentualnie jakiś namiar na email?
  • Oko

google.pl:)
    powaznie
  • Pierwiastek Uśmiechu

albo w czwartki od 16.30 do prawdopodobnie 19 na pw - w czasie kursu :)
  • Pyziu

czy kurs sie zaczyna juz w ten poniedzialek tj. 03.11 ?
  • kisielek

Mógłby ktoś wkleić maila z informacjami o kursach SEP? Bo podobno niektórzy dostali informacje co gdzie i kiedy
  • =D

Witam Państwa.

Dziękuję za zapisanie się na nasz kurs, myślę że informacje przekazane Państwu podczas kursu, pomogą w podniesieniu bezpieczeństwa pracy przy instalacjach elektryczych, jak również pomogą w codziennym życiu elektryka (kable, wyłączniki, reanimacja kolegi/koleżanki itd.; D).

Poniżej przesyłam informację dotyczące przeprowadzenia kursu:

HARMONOGRAM:

W załączeniu przesyłam HARMONOGRAM SZKOLENIA na naszym wydziale, dodatkowo załączyłem harmonogram zajęć

na wydziale transportu. Jezeli komuś nie pasowałyby zajęcia w wyznaczonym terminie proszę o

informację wtedy będę w stanie, na jedne z zajęć zapisać daną osobę do grupy na transporcie lub odwrotnie, tak żeby student nie stracił zajęć.

PŁATNOŚĆ:

1. Płatności za kurs proszę dokonywać w nastepujących terminach

I "rata" do dnia 12.11.2008 - 150zł (sto pięćdziesiąt złotych)

II "rata" do dnia 10.12.2008 - 150zł (sto pięćdziesiąt złotych)

Opłatę za kurs prosze wnieść na konto nr: 61 1140 2004 0000 3102 0343 1302

w dowodzie wpłaty każdej "raty" proszę wpisać:

Przelew dla: Technical Management Karwatt & Associates

Tutułem: AUI, Elektr. E (przykład: AUI, Elektr. E)

Od: Nazwisko i imię, rok studiów, I rata (przykład: Poprowacki Jacek, V rok, I rata).

UWAGA: Jeżeli ktoś chce wpłacić za całość kursu jednym przelewem zeby nie płacić dwa razy za tranzakcje proszę jak najbardziej to zrobić.

2. Państwowa opłata egzaminacyjna w wysokości 112,60 (sto dwanaście sześćdziesiąt) do dnia 10.12.2008.

Opłatę egzaminacyją prosze wnieść na konto SEP nr: 36 1020 1156 0000 7502 0007 5077

w dowodzie wpłaty proszę wpisać.

Przelew dla: Stowarzyszenie Elektrykow Polskich, Oddział Warszawski,

Tutułem: Egzamin SEP, Eksploatacja (przykład: Egzamin SEP, Eksploatacja)

Od: Imię i nazwisko (przykład: Jacek Poprowacki).

KSIĄZKI itd:

Książki i "upominek" będą wydawane w dniu 17.11.2008 na po zajęciach. Książki i "upomienk" będa wydawane

tylko osobom, które będą dysponowały dowodem wpłaty przynajmniej pierwszej "raty" za kurs.

Proszę koniecznie dokonać wpłaty tak żebym mógł Państwu wydawać książki, ksiażki są bardzo istotne z punktu widzenia zdania egzaminu Państwowego im szybciej je Państwo dostaną tym lepiej.

DODATKI:

Proszę o wydrukowania na jednym arkuszu papieru załączonego wniosku egzaminacyjnego, wypełnienie go i przyniesienie na zajęcia w dniu 17.11.2008. NIE BĘDĘ PRZYJMOWAŁ WNIOSKÓW wydrukowanych na dwóch kartkach (Panowie szanujmy lasy!).

PS. Zapraszam wszyskich Kolegów Studentów do członkowska w naszym kole SEP, jak również kolegów, którzy chcieliby uczestniczyć w kursie pomiarowym na inżynierską praktykę w naszej firmie.

Jeżeli mieliby Państwo pytania proszę o kontakt!

--

Pozdrowienia,

Tomasz Karwat

AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI INŻYNIERSKICH

firmy Technical Management

tel. +48 22 397 45 44

tel. +48 22 397 45 43

fax. +48 22 397 45 42

http://www.aui.com.pl

kursSEP@aui.com.pl

link do plików:
    http://www.sendspace.com/file/aagbm...

Pozdrawiam :)
  • JJ

wie ktos o ktorej godzinie w poniedzialek jest egzamin z eksploatacji organizowany przez Pasternakiewicza?
  • Ernest

godz 15.30
    GM parter 5 ,6 pokoje
  • JJ

dzieki
  • grześko

a wiecie jakiego typu moga sie pojawic pytania na tym egzaminie?
  • Anonim

Ja miałem na egzm. takie pytania:

-narysować i omówić układ sieci TN-C-S
    -omówić kolory kabli w sieciach nn
    -"podłączyć" gniazdko na papierze w układzie sieci TN-C
    -wymienić ochronę przeciw porażeniową (przed dotykiem pośrednim i bezpośrednim) i z tego wybrane omówić np. działanie wyłączników różnicowoprądowych oraz ich dobór
    -coś tam z bhp (co się robi za nim rozpocznie ekipa pracę czyt. wypija piwo :P)
    - i parę pytań z montażu ale to akurat dlatego ze chciałem mieć w uprawnieniach montaż
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)