-
Zbychu-Zbych
Kurs na E kosztuje 300zl. W cene jest już wliczona książka, niestety tytułu ani autora nie pamiętam. -
Anonim
-
ɹɐpołʍ
a na egzamin z eksploatacji mozna sie zapisac tak poprostu? bez kursu? u kogo gdzie? bo niestety ale o 16 mam cw..;/ -
Pierwiastek Uśmiechu
wiesz u naszego ''Starego'' Karwiego by to chyba nie przeszło, ale u ''młodego'' kto wie, może poprostu podejdź do niego i zagadaj na ten temat- bardzo sympatyczny człowiek z niego. -
-
Anonim
>Pierwiastek Uśmiechu napisała:
>wiesz u naszego ''Starego'' Karwiego by to chyba nie
>przeszło, ale u ''młodego'' kto wie, może poprostu
>podejdź do niego i zagadaj na ten temat- bardzo sympatyczny
>człowiek z niego.
gdzie można go szukać? ewentualnie jakiś namiar na email? -
Oko
-
Pierwiastek Uśmiechu
albo w czwartki od 16.30 do prawdopodobnie 19 na pw - w czasie kursu :) -
Pyziu
-
kisielek
Mógłby ktoś wkleić maila z informacjami o kursach SEP? Bo podobno niektórzy dostali informacje co gdzie i kiedy -
=D
Witam Państwa.
Dziękuję za zapisanie się na nasz kurs, myślę że informacje przekazane Państwu podczas kursu, pomogą w podniesieniu bezpieczeństwa pracy przy instalacjach elektryczych, jak również pomogą w codziennym życiu elektryka (kable, wyłączniki, reanimacja kolegi/koleżanki itd.; D).
Poniżej przesyłam informację dotyczące przeprowadzenia kursu:
HARMONOGRAM:
W załączeniu przesyłam HARMONOGRAM SZKOLENIA na naszym wydziale, dodatkowo załączyłem harmonogram zajęć
na wydziale transportu. Jezeli komuś nie pasowałyby zajęcia w wyznaczonym terminie proszę o
informację wtedy będę w stanie, na jedne z zajęć zapisać daną osobę do grupy na transporcie lub odwrotnie, tak żeby student nie stracił zajęć.
PŁATNOŚĆ:
1. Płatności za kurs proszę dokonywać w nastepujących terminach
I "rata" do dnia 12.11.2008 - 150zł (sto pięćdziesiąt złotych)
II "rata" do dnia 10.12.2008 - 150zł (sto pięćdziesiąt złotych)
Opłatę za kurs prosze wnieść na konto nr: 61 1140 2004 0000 3102 0343 1302
w dowodzie wpłaty każdej "raty" proszę wpisać:
Przelew dla: Technical Management Karwatt & Associates
Tutułem: AUI, Elektr. E (przykład: AUI, Elektr. E)
Od: Nazwisko i imię, rok studiów, I rata (przykład: Poprowacki Jacek, V rok, I rata).
UWAGA: Jeżeli ktoś chce wpłacić za całość kursu jednym przelewem zeby nie płacić dwa razy za tranzakcje proszę jak najbardziej to zrobić.
2. Państwowa opłata egzaminacyjna w wysokości 112,60 (sto dwanaście sześćdziesiąt) do dnia 10.12.2008.
Opłatę egzaminacyją prosze wnieść na konto SEP nr: 36 1020 1156 0000 7502 0007 5077
w dowodzie wpłaty proszę wpisać.
Przelew dla: Stowarzyszenie Elektrykow Polskich, Oddział Warszawski,
Tutułem: Egzamin SEP, Eksploatacja (przykład: Egzamin SEP, Eksploatacja)
Od: Imię i nazwisko (przykład: Jacek Poprowacki).
KSIĄZKI itd:
Książki i "upominek" będą wydawane w dniu 17.11.2008 na po zajęciach. Książki i "upomienk" będa wydawane
tylko osobom, które będą dysponowały dowodem wpłaty przynajmniej pierwszej "raty" za kurs.
Proszę koniecznie dokonać wpłaty tak żebym mógł Państwu wydawać książki, ksiażki są bardzo istotne z punktu widzenia zdania egzaminu Państwowego im szybciej je Państwo dostaną tym lepiej.
DODATKI:
Proszę o wydrukowania na jednym arkuszu papieru załączonego wniosku egzaminacyjnego, wypełnienie go i przyniesienie na zajęcia w dniu 17.11.2008. NIE BĘDĘ PRZYJMOWAŁ WNIOSKÓW wydrukowanych na dwóch kartkach (Panowie szanujmy lasy!).
PS. Zapraszam wszyskich Kolegów Studentów do członkowska w naszym kole SEP, jak również kolegów, którzy chcieliby uczestniczyć w kursie pomiarowym na inżynierską praktykę w naszej firmie.
Jeżeli mieliby Państwo pytania proszę o kontakt!
--
Pozdrowienia,
Tomasz Karwat
AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI INŻYNIERSKICH
firmy Technical Management
tel. +48 22 397 45 44
tel. +48 22 397 45 43
fax. +48 22 397 45 42
http://www.aui.com.pl
kursSEP@aui.com.pl
link do plików:
http://www.sendspace.com/file/aagbm...
Pozdrawiam :) -
JJ
wie ktos o ktorej godzinie w poniedzialek jest egzamin z eksploatacji organizowany przez Pasternakiewicza? -
Ernest
-
JJ
-
grześko
-
Anonim
Ja miałem na egzm. takie pytania:
-narysować i omówić układ sieci TN-C-S
-omówić kolory kabli w sieciach nn
-"podłączyć" gniazdko na papierze w układzie sieci TN-C
-wymienić ochronę przeciw porażeniową (przed dotykiem pośrednim i bezpośrednim) i z tego wybrane omówić np. działanie wyłączników różnicowoprądowych oraz ich dobór
-coś tam z bhp (co się robi za nim rozpocznie ekipa pracę czyt. wypija piwo :P)
- i parę pytań z montażu ale to akurat dlatego ze chciałem mieć w uprawnieniach montaż
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne