Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Trzciniak

Na poprawie rok temu dał fajne pytanka, 3 większe pytania, jedno o jakiś wuzek i do tego mały teścik, chciał jeszcze jakieś uzasadnienia, ale większość to alała, no i na wpisach troche się śmiał z ludzi. Ustnego nie olecam bo ciężko zdać. Aaaa, ostanio zaczoł coś konkretniej pilnować, dlatego mam zaległy drugi semestr :[, a ściągi to można sobie wydrukowac te jego skrypty, 9 stron na jednej i powycinać, ale nie zawsze to się przydaje, bo bałagan spory miec 50 stron i szukać prawa jakiegoś, nawet ze spisem treści.
  • Ciec

Pierwszy termin zdanka:
    http://www.ee.pw.edu.pl/~hupertp/PI...
    Jak na mój gust w pierwszym terminie super Hardcore, ale potem był drugi gdzie były 3 pytania proste jak but. Poziom LO.
  • zielko

Cieciu, nie strasz, wystarczy troche pomyslec i jak masz dobre podstawy z LO to zdajesz bez nauki, wystaczy pokombinowac i dajesz rade. Jesli nie masz podstaw to ciezko Ci sie bedzie nawet nauczyc, ale warto probowac!
  • Anonim

Jakby to zdawał z tym jego skryptem to by był wypas. Wszystkie te pytania jak wyciągnięte ze skryptu.
  • Maciek

a w jakim czasie on to sprawdzi? jezeli drugi termin jest 10, to na sobote najwczesniej? Oba terminy na podobnym poziomie?
    Mozna na obydwa terminy przyjsc bezproblemowo? Jezeli nie zaliczysz to drugi termin a pozniej w semestrze, a jak zaliczysz to wpis?

Nie wiem czy sie oplaca isc jutro i probowac sil
  • Anonim

A możecie mi powiedzieć o której i gdzie jutro Sierak ma ogłosić wyniki? Dzinx!
  • Kowallo

GE chyba 116 albo 119 nie pamietam, cos wspominal o godzinie 12:00
  • Anonim

>Kowallo napisał
    >GE chyba 116 albo 119 nie pamietam, cos wspominal o godzinie
    >12:00

Kowallo nie odwalaj... :P
    Gmach Fizyki 119
  • Kowallo

wybacz johny, literki mi sie pomylily :)

ale na szczescie byles na posterunku; )

pozdro
  • Anonim

..pozwólcie, że odswieże temat. Ale ostatnio Mr. Sierakowski przykłada troche większą uwagę do swojego przedmiotu. Kartkóweczki etc. Jakich pytań się spodziewać ? Czy skrypt zamieszczony na jego stronie w zupełności wystarczy? Jak ze ściąganiem? Prosze o jakies rady; ) starsi koledzy studenci..
  • Anonim

Skrypt w 100% wystarczy, trzeba zrobić z niego rozsądną ściąge; )
    Ja 2gi semestr fizy zaliczyłem za 6tym razem...
    Powiedział mi żebym chociaż się optyki nauczył to mnie puści :P
  • Anonim

..a jak wyglądają pytania? Opisówki, jakieś wzory, ich wyprowadzenia, pytania testowe? Ze skryptu przede wszystkim wyrzuciłbym większość obrazków. Mówiąc rozsądną, masz na myśli selekcje i okrajanie materiału czy raczej napisanie dość obszernej (rozmiarowo) wersji?

...gdzie tu złoty środek :D
  • ®ζΩΩη§κγ©

No więc ja też chciałbym troszkę odświeżyć ten temat; ] Ponieważ jutro AiR i Informatyka ma egzamin . Wiec jak macie dla nas jakieś wskazówki lub pomoce co było itd to byśmy prosili; ]
  • matti123

jak jest z korzystaniem z pomocy naukowych na egzaminie?
  • Shrek!

oficjalne podejscie jak na kazdym innym a jak bedzie to sie okaze a pisac to chyba w 3 turach bedziemy; / skoro piszemy w aulii elektrycznego
  • Salwer

przecież mamy kolosa od 12 do 13, to co ? 15 minut tylko na napisanie/ ?
  • Anonim

z nim to mozliwe.
  • Anonim

pisaliscie cos o "jego" skrypcie.. macie to moze w wersji elektornicznej? czy tu mowa poprostu o jego slajdach z www??
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)