-
Smoldi
Witam, jako ze stalem sie dzis studentem kierunku elektrotechinka - chcialbym spytac sie starszych kolegow o liste podrecznikow na pierwszy semestr. Sadze ze sporo osob podzieli moje pytanie. Pozdrawiam, dzieki za odpowiedzi -
Anonim
wszystkiego sie dowiesz na zajęciach
i sam zweryfikujesz
na 1 sem to potrzebna jest praktycznie jedna/dwie książki
matma i grafika -
Tomek
jak komuś nie potrzebne te książki to muszelka 216 chętnie je przygarniemy :) -
LKay
wlasciwie na 1 sem to tylko do gzk ksiazka sie przydaje. ewentualnie matama. mozesz tez sie rozejzec za fizyka holidaya (czy jakos tak) bo sie przydaje na 1 do fizyki i na 2 do fizyki i magnesow. pod zadnym pozorem nie kupuj podrecznika do szmaty, jesli bedziesz mial z celina. do tego 'uczy sie' w inny sposob, zeby zaliczyc :) -
-
Anonim
GZK oraz coś na egzamin z fizyki. W moim przypadku był to OREAR tom I i II i chyba go gdzieś mam na stanie, więc w razie czego msg i się dogadamy; ) -
Anonim
jak by co to mam te podreczniki prawie nieuzywane do opcjniecia;] gzk,szmaty,fiza,matma,i inne;] -
>>aRtEk<<
Mam do sprzedania książki:
- do GZK "GRAFIKA INZYNIERSKA" Janusz Mazur
- "ANALIZA MATEMATYCZNA 1, 2" W. Krysicki, L. Włodarski
- "MATERIALOZNASTWO ELEKTROTECHNICZNE" Zdzisław Celiński
- Fizyka ZADANIA Z ROZWIAZANIAMI CZESC 1 i 2 K. Jezierski, B. Kołodka
Ksiażki jak nowe, wiadomosc na priv -
Anonim
To ja to samo mam do sprzedania co "BADGER" :D w akademiku bratniak pok. 116, zapraszam. -
Robs0n
Lapkom to moze zdradzisz jak sie wiec uczyc aby zaliczyc :) ??? chetnie poznamy tajniki :) -
Anonim
Dowiecie się w swoim czasie; ) z tego co pamiętam to na I sem trzeba się trochę matmy pouczyć a najlepiej to ją zrozumieć. Na nadmiar obowiązków z pewnością nie będziecie narzekać =] -
ChrustAA
Na I sem dobrze ogarniac cwiczenia z matmy i byc zwolnionym z egzaminu (najlepiej chodzic do jagielly)
Ogolnie to jeszcze wyklad z fizyki dobrze czaic
Sem I jest jedny z najprostrzych (imo najprostrzy) -
Rafał
-
Damian
Gdyby ktoś był zainteresowany to możemy dogadać sie odnosnie ksiązek do fizyki (halliday resnick tom 1 i 2) gzk i maty (zakowski cz1), jakby co wiadomosc na priv.pozdrawiam -
Anonim
A ja mam:
Fizyka "Zadania z rozwiazaniami" czesc 1 K. Jezierski, B. Kołodka
i "Wzory i prawa z objasnieniami" czesc 1 i 2 tych samych autorow. Ksiażki jak nowe, nieuzywane; ) a i GZK sie gdzies znajdzie :)
Wiadomosc na priv. -
Anonim
-
>>aRtEk<<
Mam do sprzedania książki:
- Fizyka ZADANIA Z ROZWIAZANIAMI CZESC 1 i 2 K. Jezierski, B. Kołodka ==> polecam, gdyż mialem na kolosach zadania z tych zbiorów :D
tanio
Ksiażki jak nowe, wiadomosc na priv
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne