-
Grono.Net
Mam male pytanko, do zaawansowanych studentow. Pierwszy semestr udalo mi sie przeleciec caly bez nauki w trakcie i przed sesja. Teraz na drugim, jestem troche w plecy i zastanawiam sie czy sie uczyc czy przelece go jak pierwszy..
Pytanie brzmi, czy semestr 2 jest trudniejszy od pierwszego..??
Za odpowiedzi bardzo dziekuje, ale raczej i tak bede sie kierowal rozsadkiem; ) -
Shacker
Jesli chodzi o AiR to co semestr jest gorzej. Takze lepiej przed sesja cos zakuj. A w trakcie to tylko laborki Cie interesuja, reszte zrzucasz na sesje.
Ogolnie to zalezy jakie masz podejscie do calosci, wiadomo rozni ludzie, rozne potrzeby-jedni chodza na wszystko i ucza sie na bierzaco, inni na nic nie chodza i ucza sie z ksiazek i kserowek przed sesja (i polowy nie zdaja - to juz inna sprawa). -
Grono.Net
Przelatuj tylko uwazaj zeby cie dziekan nie przelecial na koniec :> No ale ty pewnie jestes po prostu omnibus :) -
-
Grono.Net
No tak, w zasadzie masz racje, niechcialbym, zeby mnie dziekanek wydymal, malo przyjemna sytuacja, wiec chyba pokieruje sie planem z I sem. czyli biezaco i relaks (m0g wie o co chodzi, ale nie chce sie do tego zastosowac, heh..).
A jeszcze jedno pytanko, wiecie, moze jak jest z fizyka u sieraka? bo poprzedni semestr nie chodzilem i po dniu nauki zaliczylem.. Wiadomo, ze w tym sem. nie chodze, zastanawiam sie tylko, czy nie wziasc sie za nia wczesniej, podobniez jest gorsza..
Pozdro.. -
Grono.Net
zgadza sie im wyzej tym gorzej przynajmniej do 6 semestru dalej nie wiem pierwsze dwa lata mozna sobie darowac i sie zajac innymi rzeczami :P -
JaNKo
Pozniej juz jest coraz lepiej, mozna powiedziec ze z gorki. Najgorszy byl chyba 5 i 6 semestr.