Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Stempel napisał
    >Funkcje E(0,4,6,7,9,10,11,13) na pewno da sie zrobic na 1
    >dwuadresowym multiplekserze, ale tę co
    >podałeś to nie wiem czy da sie zrealizowac w ten
    >sposob(jesli tak to jak?)
    >
    Musisz wybrać bity B i C jako adresowe multiplexera i później wychodzi...

• Stempel

Faktycznie da się to zrobić f=E(0,1,3,7,9,10,11,13), tylko ze wejsciami adresowymi musza byc A i C. Źle przepisałem i mi nie wychodzilo. Karol dzieki za info.
  • Macieja666

dzis widzialem kartke ktora wywiesil. i napisane jest ze zaprasza do siebie w poniedzialek kilka osob (dokladnie 15 na 40 piszacych) i teraz nie wiem czy bedzie nas dopytywal czy co bo wsumie nie ma napisane nigdzie ze zaliczylismy i nie ma tez zadnej innej kartki ze ktos zaliczyl. jak to jest u niego ??
  • Lipson

a gdzie ta kartka jest?
  • Macieja666

na 3 pietrze w elektrycznym wisi miedzy setka innych kartek
  • Bartek

>Macieja666 - szukam zony... napisał
    >dzis widzialem kartke ktora wywiesil. i napisane jest ze
    >zaprasza do siebie w poniedzialek kilka osob (dokladnie 15
    >na 40 piszacych) i teraz nie wiem czy bedzie nas dopytywal
    >czy co bo wsumie nie ma napisane nigdzie ze zaliczylismy i
    >nie ma tez zadnej innej kartki ze ktos zaliczyl. jak to jest
    >u niego ??

Bylem wczoraj u Suprona i powiedzial ze nikt nie zaliczyl, a Ci co sa na tej liscie napisali najlepiej i beda odpowiadali w poniedzialek ustnnie na 3. A jak spytalem z czego, to powiedzial ze z tego co bylo na wykladzie :))
  • .

a tak w skrócie co było na wykładzie? bo nie było mnie na żadnym a jestem na liście...
  • Bartek

Tak w skrócie to najwazniejsze to układy kombinacyjne i sekwencyjne, czyli minimalizacje funkcji, bramki, multiplekser, przerzutniki, grafy...
  • Anonim

EEE no to ja pierd...ykam takie zaliczenie:) trza sie na 2 termin zapisywac:P
  • Anonim

> EEE no to ja pierd...ykam takie zaliczenie:) trza sie na 2 termin zapisywac:P

Raczej nie liczyłbym że na nastpnym terminie będzie inaczej. Praktycznie zawsze tak jest - nikt nie zaliczył ale jest kilka osób na ustny. Jak jesteś przez niego wypisany to idź na ustny i próbuj aż do skutku.

A wracająć do wykładu to były na nim podstawy - jak się minimalizuje tablice, co to jest multiplexer, jak działa przerzutnik i inne oczywiste rzeczy. Jednak często jest tak że to o co pyta wykracza "odrobinę" poza te podstawy....
  • Anonim

czy jeśli się było na pierwszym, terminie to mozna iść na drugi??
    jeśli tak to kiedy jest drugi termin??
  • Anonim

dzisiaj jeszcze nie było nic na tablicy ogłoszeń
    a ok 14 sekretariat zamknięty :/

czytając posty powyżej wydaje mi się że gówno z tego będzie :/
  • Macieja666

dzieki za info.
    kurwa jak mi sie nie chce tego uczyc; (
  • Anonim

Z tego co ja słyszałem to można przyjść tylko na jeden termin...
  • Biernat!!!

Wiecie może jakie pytnia zadaje supron na ustnym, podrzućcie jakieś pomysły czego się uczyć!
  • Ulka

Czy ktoś sie pytał Suprona co z warunkowiczami. Bo mam wielką ochote w końcu do tego podejść. Tylko nie wiem czy jest taka szansa.
  • Anna

Bylismy u Suprona przed sesja i powiedzial ze na razie warunkowiczow nie przyjmie. Mamy przyjsc po sesji najlepiej na poczatku marca to pomysli :D Wiec znow sie skonczy na niezaliczonym pisemnym i ustnych :D
  • Ulka

A czy ktos planuje iść na którys termin (lub był 30) . Ja mysle nad wtorkiem. Tylko się zastanawiam czy to ma sens, jesli moja praca z góry jest skazana na kosz.
  • barszczu

ja bylem 30.zadania byly nawet spoko multiplekser i graf prosty ale wiadomo jak ten gosc to ocenia :/ z 40 osob nie zaliczyl nikt ale na slawna dopytke jutrzejsza zalapalo sie 15 osob ale nie licze ze sie uda bo pewnie i tak ze 2 osoby zdadza
  • .

Ula , i tak my warunkowicze samym pisemnym nie zaliczymy , zawsze nas wezmie na ustny... pytanie czy w poniedzialek bedzie mial dobry humor czy nie ... :]
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)