-
Anonim
>Stempel napisał
>Funkcje E(0,4,6,7,9,10,11,13) na pewno da sie zrobic na 1
>dwuadresowym multiplekserze, ale tę co
>podałeś to nie wiem czy da sie zrealizowac w ten
>sposob(jesli tak to jak?)
>
Musisz wybrać bity B i C jako adresowe multiplexera i później wychodzi...
-
Stempel
Faktycznie da się to zrobić f=E(0,1,3,7,9,10,11,13), tylko ze wejsciami adresowymi musza byc A i C. Źle przepisałem i mi nie wychodzilo. Karol dzieki za info. -
Macieja666
dzis widzialem kartke ktora wywiesil. i napisane jest ze zaprasza do siebie w poniedzialek kilka osob (dokladnie 15 na 40 piszacych) i teraz nie wiem czy bedzie nas dopytywal czy co bo wsumie nie ma napisane nigdzie ze zaliczylismy i nie ma tez zadnej innej kartki ze ktos zaliczyl. jak to jest u niego ?? -
-
Lipson
-
Macieja666
-
Bartek
>Macieja666 - szukam zony... napisał
>dzis widzialem kartke ktora wywiesil. i napisane jest ze
>zaprasza do siebie w poniedzialek kilka osob (dokladnie 15
>na 40 piszacych) i teraz nie wiem czy bedzie nas dopytywal
>czy co bo wsumie nie ma napisane nigdzie ze zaliczylismy i
>nie ma tez zadnej innej kartki ze ktos zaliczyl. jak to jest
>u niego ??
Bylem wczoraj u Suprona i powiedzial ze nikt nie zaliczyl, a Ci co sa na tej liscie napisali najlepiej i beda odpowiadali w poniedzialek ustnnie na 3. A jak spytalem z czego, to powiedzial ze z tego co bylo na wykladzie :)) -
.
a tak w skrócie co było na wykładzie? bo nie było mnie na żadnym a jestem na liście... -
Bartek
Tak w skrócie to najwazniejsze to układy kombinacyjne i sekwencyjne, czyli minimalizacje funkcji, bramki, multiplekser, przerzutniki, grafy... -
Anonim
EEE no to ja pierd...ykam takie zaliczenie:) trza sie na 2 termin zapisywac:P -
Anonim
> EEE no to ja pierd...ykam takie zaliczenie:) trza sie na 2 termin zapisywac:P
Raczej nie liczyłbym że na nastpnym terminie będzie inaczej. Praktycznie zawsze tak jest - nikt nie zaliczył ale jest kilka osób na ustny. Jak jesteś przez niego wypisany to idź na ustny i próbuj aż do skutku.
A wracająć do wykładu to były na nim podstawy - jak się minimalizuje tablice, co to jest multiplexer, jak działa przerzutnik i inne oczywiste rzeczy. Jednak często jest tak że to o co pyta wykracza "odrobinę" poza te podstawy.... -
Anonim
czy jeśli się było na pierwszym, terminie to mozna iść na drugi??
jeśli tak to kiedy jest drugi termin?? -
Anonim
dzisiaj jeszcze nie było nic na tablicy ogłoszeń
a ok 14 sekretariat zamknięty :/
czytając posty powyżej wydaje mi się że gówno z tego będzie :/ -
Macieja666
-
-
Anonim
-
Biernat!!!
Wiecie może jakie pytnia zadaje supron na ustnym, podrzućcie jakieś pomysły czego się uczyć! -
Ulka
Czy ktoś sie pytał Suprona co z warunkowiczami. Bo mam wielką ochote w końcu do tego podejść. Tylko nie wiem czy jest taka szansa. -
Anna
Bylismy u Suprona przed sesja i powiedzial ze na razie warunkowiczow nie przyjmie. Mamy przyjsc po sesji najlepiej na poczatku marca to pomysli :D Wiec znow sie skonczy na niezaliczonym pisemnym i ustnych :D -
Ulka
A czy ktos planuje iść na którys termin (lub był 30) . Ja mysle nad wtorkiem. Tylko się zastanawiam czy to ma sens, jesli moja praca z góry jest skazana na kosz. -
barszczu
ja bylem 30.zadania byly nawet spoko multiplekser i graf prosty ale wiadomo jak ten gosc to ocenia :/ z 40 osob nie zaliczyl nikt ale na slawna dopytke jutrzejsza zalapalo sie 15 osob ale nie licze ze sie uda bo pewnie i tak ze 2 osoby zdadza -
.
Ula , i tak my warunkowicze samym pisemnym nie zaliczymy , zawsze nas wezmie na ustny... pytanie czy w poniedzialek bedzie mial dobry humor czy nie ... :]