Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ChrustAA

Po zaliczenie cyfrona to tyle voody siepoleje ze sie dopiero w lutym obudze :D
    Btw zapraszam 27 I 2006 na impreze do DeepU (taka mala reklama)
    http://www.clubbing.pl/v3/impra_det...
  • kupon_promocyjny

holahola - a zdawal juz ktos u teno drugiego misia ?
  • ®εβυκ

Zna ktoś terminy egzaminów u Suprona?
    Może ktoś ze strszych lat zarzuci kilka przykladowych pytan jakie sie w latach poprzednich pojawiły?
  • vajroos

zwykle na tych terminach trzeba jakąś funkcje na multiplekserze zrealizować i przeważnie układ sekwencyjny zaprojektować. Pytania na 1 rzut oka wydają sie zawsze zjadliwe, lecz jak się nie zrealizuje najkrótszej drogi rozwiązania zadania (ew jakiegoś myka) to i tak się nie zaliczy;] Rada taka: idzcie jak możecie na zerówkę bo wtedy są najłatwiejsze pytania
  • Czaros

a kiedy kiedy jakas zerowka jest tudziez terminy wasze u Supronowicza ?:)
  • Maciejo Andrzejo

jesli potrzebujecie ksiazke Traczyka oraz inne ksiazki to proponuje nasz grupowy mejl:
    http://gmail.com/
    user: polibuda.gr2
    pass: polimaterialy

z etykiet wybrac UTC i znalezc pozycje
    done

pozdro!
  • Anonim

w czwartek byl jakis termin o 8 rano i ze niby dla III roku z rocznika 2005/2006

byl ktos na tym?
  • Sakra M

pytanie - ile osób o tym w ogóle wiedziało? XD
    mnie nie było..
    będę musiała się w sesji wybrać XD trza w końcu to zaliczyć
  • danek85

Ludzie!! informujcie innych o tym ze sa jakies terminy u Suprona dla 3 roku, a nie okazuje sie ze cos bylo i wiedzialo tylko pare osob. puscie info do kogos z kazdej grupy. Po raz kolejny dowiaduje sie ze jest jakis termin juz po czasie. Robicie jakies tajne egzaminy czy jak.....
  • Sakra M

>danek85 napisał
    >Ludzie!! informujcie innych o tym ze sa jakies terminy u
    >Suprona dla 3 roku, a nie okazuje sie ze cos bylo i
    >wiedzialo tylko pare osob. puscie info do kogos z kazdej
    >grupy. Po raz kolejny dowiaduje sie ze jest jakis termin juz
    >po czasie. Robicie jakies tajne egzaminy czy jak.....

no właśnie!!
    tyle osób zainteresowanych a wy se po cichu coś uzgadniacie i nikogo nie informujecie o tym!
    to jakiś wyścig szczurów czy co? 'nie mówmy im bo robią nam konkurencje'??
    noż co za.. a potem sami będziecie szukać o czymś informacji i u kogoś pomocy
    litości :/ ktoś tu się wyjątkowo nie popisał
  • .

a skad sie biora ci ludzie na tych listach ? sami sie zapisuja ? bo jak tak to czemu nie chodza na zaliczenie i wkurzaja tylko Suprona tak ze pozniej nas nie chce przyjmowac! ogarnijcie sie
  • Anonim

Czy wy jesteście dzisiejsi? Bo widzę że chyba nie kojarzycie faktu że kartka z informacją pojawia się zwykle na 2 dni przed terminem zaliczenia i nikt o tym nigdy nie wie. Tego terminu chyba nikt nie ustalał. Po prostu jest sesja i Cyfron chyba sam stwierdził że zrobi jakąś poprawę. A to że było mało osób to nie dlatego że "wy se po cichu coś uzgadniacie i nikogo nie informujecie o tym" tylko dlatego że wiedzieli o tym ci którzy przechodząc po GE zauważyli na 3 piętrze kartkę z informacją. Ja się dowiedziłem na dzień przed terminem i to nie jest moja wina że w "Faktach" czy "Wydarzeniach" NIKT wam nie powiedział że jest poprawka z cyfrówki ! Następnym razem zastanówcie się zanim zaczniecie zwalać na kogoś winę że do was nie dotarło...
  • Anonim

>Krzysiek napisał
    >A mógłbyś powiedzieć jakie były
    >pytanka??

Pierwsze pytanie standardowe: Zrealizować funkcję 4 bitową na jak najmniejszej ilości, jak najmniejszych multiplexerów.
    Drugie pytanie: Był podany graf automatu sekwencyjnego który trzeba było zrealizować na przerzutnikach JK

Ogólnie to jak na to zaliczenie pytania były dosyć proste w drugim zadaniu były tylko 4 stany
  • Sakra M

>--==Karol Sokół==-- napisał
    >Czy wy jesteście dzisiejsi? Bo widzę że chyba
    >nie kojarzycie faktu że kartka z informacją
    >pojawia się zwykle na 2 dni przed terminem zaliczenia i
    >nikt o tym nigdy nie wie. Tego terminu chyba nikt nie
    >ustalał. Po prostu jest sesja i Cyfron chyba sam
    >stwierdził że zrobi jakąś poprawę.
    >A to że było mało osób to nie dlatego
    >że "wy se po cichu coś uzgadniacie i nikogo nie
    >informujecie o tym" tylko dlatego że wiedzieli o tym ci
    >którzy przechodząc po GE zauważyli na 3
    >piętrze kartkę z informacją. Ja się
    >dowiedziłem na dzień przed terminem i to nie jest
    >moja wina że w "Faktach" czy "Wydarzeniach" NIKT wam
    >nie powiedział że jest poprawka z cyfrówki !
    >Następnym razem zastanówcie się zanim
    >zaczniecie zwalać na kogoś winę że do
    >was nie dotarło...

chyba nie rozumiesz o co chodzi..
    pojawia się jakaś ważna informacja, to się o niej informuje ludzi jak się o niej dowie, by właśnie w ten sposób dotarło do większego grona
    jak dla ciebie każdy ma czas latać codzień na pw i szukać kartek nie mając nawet pojęcia, czy w ogóle się pojawią? jednostka, która posiadła jakieś ważne, acz trudno dostępne informacje powinna sama pomyśleć nad przekazaniem jakiejkolwiek wieści w sposób, który by dotarł do większego grona :/
    co się z tym gronem porobiło.. co się porobiło z ludźmi na nim? jeszcze rok temu co rusz jakieś wieści się tu pojawiały ludzie sobie pomagali a teraz jakby większość osób zaszyła się w sobie

następnym razem i ty się zastanów, czy lubisz jak ktoś dowiaduje się czegoś ważnego dla ciebie a ty słyszysz o tym po fakcie, bo nigdzie nikomu ta osoba nic nie mówiła praktycznie
  • Anonim

to wyobraź sobie taką sytuację że dowiedziałem się o egzaminie na dzień przedi nie miałem chwilowo dostępu do komputera...poza tym wiem dobrze o czym mówisz bo niejednokrotnie dowiedziałem się np. o zaliczeniu z UTC "po fakcie".A czemu nikt inny nie napisał nic na gronie to już nie moja wina - ja kogo mogłem to powiadomiłem. Myślę że nie ma co się kłócić na ten temat bo sytuacja przypuszczam że jeszcze wielokrotnie się powtórzy z tego powodu że kartki zawsze są wywieszane w ostatniej chwili. Pozdrawiam
  • Radek

Zamiast się denerwować przyjdźcie z drugim rokiem na zerówkę. Podobno ma być w środę o 10. (Wiemy to od Bolkowskiego :D )
  • Sakra M

Karolu, zastanawiam się, czemu w ogóle myślisz, że to twoja wina, jak nie pisałam konkretnie o tobie - 10 osób się wpisało na listę.. nie ty jedyny
    skoro więc wiesz dobrze o czym mówię, więc po co ta cała rozpiska wcześniej z twej strony :/

Radek :D to Bolek już robi za źródło informacji o cyfrówce?
    ja zamierzałam udać się w sesji na utc XD bo nigdzie nie widziałam nic na temat poprawkowego wcześniej.. i tak mi pozostaje uczynić.. cza się wziąć za naukę :/ ble
  • Anonim

w środe o 10 ale gdzie
    i kur.... dlaczego w środe o 10
    jeszcze mam jedne zajecia na laborce w plecy :/, a bede miał to z głowy dopiero w środe rano
    i od razu na egz, ja pierd......

jeszcze raz, gdzie to jest dokładnie
    i co z kolejnymi terminami?
  • C.W.A.N.Y.

ale w srode jesr chyba dla 1 potoku
  • Radek

>Sakra M napisała:
    >
    >Radek :D to Bolek już robi za źródło
    >informacji o cyfrówce?
    >ja zamierzałam udać się w sesji na utc XD bo
    >nigdzie nie widziałam nic na temat poprawkowego
    >wcześniej.. i tak mi pozostaje uczynić.. cza
    >się wziąć za naukę :/ ble

Tak :D Pierwszy potok miał w srodę od 10 wykład z utc a potem wykład z tobów. Potem gdy Supron skończył przenieśliśmy sobie wykłady z tobów dwie godziny wcześniej na 10. Tuż przed sesją przyszedł do Bolka Supron i powiedział że chce swój ostatni wykład, więc wywnioskowaliśmy że będzie zerówka :D Tylko jeszcze do końca nie wiemy co panowie ustalili, więc to nic pewnego :D
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)