-
ChrustAA
dobra napisze po raz kolejny.
SAM TKACZYK NIE POMOZe.
nie chodzilem na wyklady nic... tkaczyka znam uczylem sie z niego (sporo pomogl) ale nie wiedzac jakie beda projekty sam Tkaczyk nic nie da wszak nie ma tam projektow tylko czysta wiedza. Trzebna znac jakie typy zadan Jedynkarz daje i juz nie ma opcji inaczej -
Kłamliwa Świnia.
-
kupon_promocyjny
-
-
ChrustAA
Siema jako iz sporo oosb widze z ena prv pisze o materialy napisze tutaj: Nie mam nic w postaci elektronicznej ale mam duzo xero (pareset stron) najgorsze ze nie sa posegregowane wiec jak ktos bardzo to wszystko chce musi xerowac wszystko. Na uczelni prawie nie bywal wiec ciezko mnie zlapac. Najblizsza szansa to chyba we wtorek kolo 10 @ GG lub w piatek o 8 @ kotlownia. Zawsze ejstem tylko 90 minut wiec w tym czasie musi nastapic deal ale dacie rade jak cos. Pzdr -
Anonim
a ja nadal szuakm tej sympatycznej kolezanki co do mnie pisala w sprawie utc.....i nie iwem ktooraz to byla ... hehe pliska odezwij sie -
inżynieruję się :)
Mam prośbę do starszych roczników
Jak możecie to wypiszcie wszystkie pytania jakie tylko pamiętacie z egzaminów u cyfrona
Z góry wielkie dzięki -
Anonim
Erm, no to standardowo: sumator taki blokowy z przeniesieniem
było tego dużo, ale już nie pamiętam - jak coś przyjdzie mi na myśl to jeszcze uzupełnię -
Anonim
zaprojektuj na multiplekserach o 2 wejsciach adresowych uklad realizujacy funkcje: F(A,B,C,D)=suma(0,4,6,7,8,9,10 ,14) -
ChrustAA
Lol oby tylko takie projekty dawal bo ten wyzej to jest banal :-)
Wieczorem moze wkleje cos jak znajde chwile i sily jak nie to jutro obiecuje -
Bartek G.
-
ChrustAA
1: Piotr Chrustowski
2: Katarzyna Kotlińska
3: Michał Suchecki
4: Maciek Krupczyński
...dopisujcie sie im szybciej lista bedie tym szybciej termin sie ustali... -
Bartek G.
Dzisiaj sie dowiedzialem ze Olszewski (on teraz wyklada UTC) planuje dla wyzszych lat (3,4, badz 5 roq) zrobic w sesji jeden egzam z cyfry... :) Jeszcze dokladnie nie wiadomo kiedy to bedzie wiec wszystkim zainteresowanym polecam sprawdzac tablice ogloszen na 3 pietrze w elektrycznym; ) -
Obywatel MK
-
-
ChrustAA
Cos mi sie nie wydaje ale jesli by tak bylo to poprostu stawaim voode od razu za ta informacje !!; ] -
Bartek G.
-
.
jakos nie chce mi sie wierzyc... moze ci z informy to tak sobie moga? ale my elektrotechnika? -
Bartek G.
Ludzie z informy napewno tak moga a Ci z elektrotechniki to nie wiem... -
ChrustAA
Jesli bedize taki egzamin obiecana flaszka pojasie sie momentalnie :-)) -
Bartek G.
Jesli jesteś na informatyce to na bank mozesz zdawac u Olszewskiego a jesli na elektrotechnice to chyba tez (ale lepiej jakbys sie dokladnie Olszewskiego zapytał) -
Obywatel MK
Po takim zal. cyfrona, to można popijawę tematyczną zrobić pt. właśnie "zaliczyłem cyfre" :D