-
catmull-rom
Witam, jestem na 1 roku, przegladalem kolazainteresowan n pw, ale nie znalazlem kola graficznego. czy takowe istnieje ?
Bo nie wiem jakim cudem znalazlem sie na wydziale elektrycznym, elektrotechnice... -
Anusiak
No to masz bardzo fajne zajecia Graficzne: GZK hahahaaa... a tak na serio to nic mi nie wiadomo o kole graficznym, gdyby bylo chetnie bym sie zapisala. -
Anonim
grafika grafika - to chyba na ASP.... ale na budownictwie tez duzo rysuja - tylko podobno im sie niespieszy do kol naukowych ... :P ciekawe czemu -
Maly Tomi
A moze ktos wie czy jest gdzies na uczelni cos zwiazanego z fotografia (cos w stylu kolka). Najbardziej zalezy mi na dostepie do ciemni. -
-
kupon_promocyjny
zainteresuj sie w CRS kolem naukowym STUDIO - ciemnie podobnoc mają; > -
Maly Tomi
a co to jest CRS. Ja jestem z 1ego roku i jeszcze nie lapie takich skrutow -
kupon_promocyjny
ul Waryńskiego 12 zią aj ?
centrum ruchów studenckich. Fajne kicie tam są; ) -
Anonim
-
kupon_promocyjny
-
Anonim
a106 to do niedawna redakcja portalu i ipewu..... ale co do a107 to moge sie zgodzic :) bo RA urzeduje -
janek
-
Anonim
Jeżeli chodzi o grafike 3D, to wybierając jako specjalizacje Technike Swietlna, bedziesz mial zajecia z tzw. wizualizacji komputerowej obiektow. Projekty robi sie zazwyczaj w VIZ-ie (to samo co 3ds max tylko dodatkowo ma rozbudowane opcje odnosnie oswietlenia).
Jezeli ktos interesuje sie tego typu sprawami to moge polecic - z pewnoscia nie bedzie to czas stracony. Efekty niektorych prac obejrzec mozna na 5 pietrze w Zakladzie TS.
Co do kolka fotograficznego to tez takowe istnieje - a raczej jeszcze rok temu istnialo - i takze w Zakladzie TS. Z tego co wiem to polegalo ono glownie na cyklicznych wykladach prowadzonych przez zawodowego fotografa czy fotoreportera.
Po wiecej informacji zapraszam do Zakladu. Najlepiej o wszystko pytac prof. Zagana - najbardziej zorientowany i przyjazny studentowi czlowiek.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne