Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • catmull-rom

Witam, jestem na 1 roku, przegladalem kolazainteresowan n pw, ale nie znalazlem kola graficznego. czy takowe istnieje ?
    Bo nie wiem jakim cudem znalazlem sie na wydziale elektrycznym, elektrotechnice...
  • Anusiak

No to masz bardzo fajne zajecia Graficzne: GZK hahahaaa... a tak na serio to nic mi nie wiadomo o kole graficznym, gdyby bylo chetnie bym sie zapisala.
  • Anonim

grafika grafika - to chyba na ASP.... ale na budownictwie tez duzo rysuja - tylko podobno im sie niespieszy do kol naukowych ... :P ciekawe czemu
  • Maly Tomi

A moze ktos wie czy jest gdzies na uczelni cos zwiazanego z fotografia (cos w stylu kolka). Najbardziej zalezy mi na dostepie do ciemni.
  • kupon_promocyjny

zainteresuj sie w CRS kolem naukowym STUDIO - ciemnie podobnoc mają; >
  • Maly Tomi

a co to jest CRS. Ja jestem z 1ego roku i jeszcze nie lapie takich skrutow
  • kupon_promocyjny

ul Waryńskiego 12 zią aj ?

centrum ruchów studenckich. Fajne kicie tam są; )
  • Anonim

raczej centrum ruchu sutdenckiego
    http://www.samorzad.pw.edu.pl/tiki-...

a gdzie te kicie sa ??
  • kupon_promocyjny

w A107 i A106 czasem; )
  • Anonim

a106 to do niedawna redakcja portalu i ipewu..... ale co do a107 to moge sie zgodzic :) bo RA urzeduje
  • janek

twój stary!
  • Anonim

Jeżeli chodzi o grafike 3D, to wybierając jako specjalizacje Technike Swietlna, bedziesz mial zajecia z tzw. wizualizacji komputerowej obiektow. Projekty robi sie zazwyczaj w VIZ-ie (to samo co 3ds max tylko dodatkowo ma rozbudowane opcje odnosnie oswietlenia).
    Jezeli ktos interesuje sie tego typu sprawami to moge polecic - z pewnoscia nie bedzie to czas stracony. Efekty niektorych prac obejrzec mozna na 5 pietrze w Zakladzie TS.

Co do kolka fotograficznego to tez takowe istnieje - a raczej jeszcze rok temu istnialo - i takze w Zakladzie TS. Z tego co wiem to polegalo ono glownie na cyklicznych wykladach prowadzonych przez zawodowego fotografa czy fotoreportera.

Po wiecej informacji zapraszam do Zakladu. Najlepiej o wszystko pytac prof. Zagana - najbardziej zorientowany i przyjazny studentowi czlowiek.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)