Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ANDY

jak jest na labach z tobów u Broćka?? na cwiczeniach i wykladzie sprawiał wrażenie miłego człowieka :)) ale jak jest na labach?? (zresztą Karwat też był na pierwszych miły, więc pozory mogą mylić hahahaha)....
  • banan

u Brocka jest luz-czesto daje te same pytania na wejsciowkach i specjalnie nie czepia sie do sprawek. W tym roku tez prowadzi w duecie z filipowiczem??
  • Anna

tak Filipowicz-Brociek :)
  • Anonim

Tylko jeszcze który Filipowicz; )
    ja miałem w takim duecie tego mniej przyjaznego studentom...
  • banan

laborke chyba wlasnie ten mniej przyjazny prowadzi tylko-mi sie tez na niego zdazylo trafic, ale generalnie nawet z nim nie jest tak zle :)
  • Ewka

hmm... czyli nie ma sie czego bac??;) a macie gdzies przykladowe pytanka na wejsciowki??;)chetnie skorzystam:)
  • PiotruŚ

Na vaszym miejscu to ja bym najpierv na kolanach do samego Rzymu się przeszedł na sam plac Sw Piotra i na samym środku tego placu vzniósł ręce ku niebu i podziękovał że vam się pan Kahrwat Tadeusz nie trafił....; >
  • Anonim

Dr Karwat nie prowadzi laborek z TOBow tylko z magnesow.
  • Anonim

W tym roku laborki prowadzi ten przyjemniejszy duet Brociek - Zygmunt Filipowicz :)
  • forest

na laborke do stefana filipowicza i broćka na wejsciowki trzeba sie uczyc wszelkich wykresów, charakterystyk oraz schematów, no i ogólna informacja, no życze żebyście nie spalili żadnego bezpiecznika, bo sie wkurwiaja na takie coś, nam z kolegą nagle odpadły kable od trójfazowych generatorów - stopiły sie naszczeście nikt nie zaiwazyl, ale jak kumple przydymili jakims urzadzeniem to mieli cieplutko, no to na tyle z broćkiem

pozdrawiam
    foresto

p.s. jeszcze jedno grociek sie wkurza jhak sa drukowane sprawozdania bo mowi ze sa z tzw. "dyskietki" czyli z poprzednich lat, radze robić ręcznie do broćka, a do filipowicza s. mozna na ko9mpie ale trzeba robic kolorowo on bardzo to lubi i podwyzsza ocene
    pozdro
  • banan

e tam-z tymi bezpiecznikami to bez przesady-my sfajalismy jeden w zasilaczu i nie bylo zadnego dymu; ) za to filipowicz sie raz wkurzyl jak wlaczylismy amperomierz rownolegle z bodajze rezystancja :/ a brociek sie nie wkurza na to ze sa drukowane tylko przedrukowywane ze starych sprawozdan-my zrobilismy wszystkie sprawka na kompie i nikt sie nie burzyl
  • Ewka

a apropos karwata...to nie mam za co dziekowac,bo wlasnie z nim mam laby z magnesow... porazka;((((((
  • Sakra M

Ewciu Ewciu nie płacz...
    to tylko laborka, a podobno nie jest na niej jeszcze tak tragicznie..
    ciesz się, że nie masz z nim jeszcze ćwiczeń i nie miałaś wcześniej! ot za co dziękować należy!; )
    <głasku głasku bidną po łepku>
  • Grono.Net

a ja nie wiem z kim mam, bo sie nie przedstawil, ale pocieszajace jest to, ze wydal mi sie luzakiem.. i mowi protokuly zamiast protokoly:)
  • Skrzypu

NO ja mam z S.Filipowiczem.
    Wiecie może gdzie można skołować sprawozdania ze starszych lat?
    Wiem że była stronka z której sie dało sciagnac sprawozdania z laborek z fizyki Pamietacie moze jej adres (moze tam cos bedzie)
  • PiotruŚ

Jednak przemęczenie (i chvilovy brak pivka) daje o sobie znac...; >
    Też pravda, dr Kahrwat nie provadzi lab z tobów tylko z magnesów. Pokręciło mi sie z ćviczeniami, ale ćviczenia provadzi na pevno, viem niestety z dośviadczenia :/
  • Jesli ktos potrzebuje mam skrypt do tego LAB do sprzedania
  • juz nie mam
  • Maciek

laborka z Karwatem nie jest wcale taka zla;P
    a co do duetu Z.Filip+Brociek- raz bylem u nich odrabiac z kumplem jedno cw- Brociek darl sie na Filipa ze tamten pomaga studentom, objasnia itd. Fajnie to brzmialo "No chodzze tu, oni i tak nic nie umieja" :>>
    a na wejsciowkach widzialem ze kazdy niemal mial skrypt obok siebie i po prostu go otwieral i przepisywal...wygladalo ze mieli te odruchy juz bardzo wycwiczone:)
  • Aslıgül özçelik

ma ktos wyniki z wczorajszego egzaminu u osowskiego ?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)