Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Powietrze to mój żywioł!! :D

Szukasz ładnego mieszkania, w fajnej lokalizacji, gdzie tynk nie leci Ci na głowę?

Poszukuję 5~6 studentów, najlepiej MEiL'u. Mam do wynajęcia nowo wybudowany dom na Goclawiu(Praga-Południe) - 160m2 wraz z działką 400m2. W domu posiadam dwie łazienki oraz 5 pokoi. Dom kończy się wyposażać - jest to wysoki standard. Sam również planuję w nim mieszkać. We wrześniu wszystko będzie gotowe :).

Orientacyjna cena jaka mnie interesuje to ok 800zł + opłaty.

Proszę o kontakt telefoniczny:728-966-025 lub e-mailowy: fenix1201@o2.pl

Pozdrawiam
    Mateusz
  • HT

Witam wszystkich, piszę w imieniu swojej dziewczyny.
    "Mam do wynajęcia pokój dwuosobowy na saskiej kępie (przystanek saska) dla dziewczyn. Do politechniki ok 7 min autobusem Do SGH i UW ok 15 min. Mieszkanie jest 3 pokojowe, w dwóch pozostałych pokojach mieszkają studentki SGH i Politechniki. Cenimy spokój, bezkonfliktowość, dbanie o porządek oraz niepalenie w mieszkaniu Cena za miejsce w pokoju to 460zł + opłaty (ok 60zł m-nie). Więcej inf na priv lub pod nr tel 665-505-660 (dzwonić po 17)
    Pozdrawiam,
    Monika:)"
  • MoNiKa=)

Aktualizacja up:
    Mam do wynajęcia miejsce w pokoju dwuosobowym na saskiej kępie (przystanek saska) dla dziewczyny ze studentką UW. Do politechniki ok 7 min autobusem Do SGH i UW ok 15 min. Mieszkanie jest 3 pokojowe, w dwóch pozostałych pokojach mieszkają studentki SGH i Politechniki. Cenimy spokój, bezkonfliktowość, dbanie o porządek oraz niepalenie w mieszkaniu Cena za miejsce w pokoju to 460zł + opłaty (ok 60zł m-nie). Więcej inf na priv lub pod nr tel 665-505-660.
    Pozdrawiam,
    Monika:)
  • Rumek

Mieszkanie do wynajęcia

Powierzchnia: 37m2, 2 pokoje, kuchnia, łazienka, przy ul. Bruna, bliski Mokotów, przy Polach Mokotowskich.
    Niedaleko SGH - dobry dojazd: 3 minuty od metra Pole Mokotowskie, tramwaje, autobusy.
    Ciche, ostatnie piętro (X), 2 windy, okna i balkon wychodzą na Park Piłsudskiego.
    Wyposażenie: meble, 2 łóżka, lodówka, kuchnia gazowa, pralka, opiekacz.

koszty: 1.600 zł - wynajem + ok. 230 zł czynsz (śmieci, ogrzewanie…) + gaz i prąd wg liczników, TV kablowa

termin: od zaraz
    tel. 506 405 704 - w godzinach 9-21
  • Magdalena Bidermann

Hej, poszukuję osobę na pokoj 2-osobowy. Najlepiej osoba pracująca, choc niekoniecznie. Centrum. Szczegóły omowie telefonicznie... Czekam na kontakt 792838636

Pozdrawiam
  • Rumek

Mieszkanie do wynajęcia

Powierzchnia: 37m2, 2 pokoje, kuchnia, łazienka, przy ul. Bruna, bliski Mokotów, przy Polach Mokotowskich.
    Niedaleko SGH - dobry dojazd: 3 minuty od metra Pole Mokotowskie, tramwaje, autobusy.
    Ciche, ostatnie piętro (X), 2 windy, okna i balkon wychodzą na Park Piłsudskiego.
    Wyposażenie: meble, 2 łóżka, lodówka, kuchnia gazowa, pralka, opiekacz.

Zdjecie

https://picasaweb.google.com/108688...

termin: od zaraz
    tel. 506 405 704 - w godzinach 9-21
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)