- 1
- 2
-
Skrzypu
Sie ma!
Czy ktoś z was miał może kiedyś taki odchamiacz jak "Metody podejmowania decyzji"?
Interesuje mnie czy na to coś trzeba chodzić czy można całkiem olać a i tak sie zaliczy jak było np. ze sztuką komunikowania się czy systemami u Korytkowskiego?
-
Anonim
chodzisz i słuchasz, facet mówi mądre rzeczy.
niechodzić i zaliczyć się raczej nie da, bo są dwa kolokwia, na których normalnie daje zadania i ściagać "raczej" nie daje (dzieli na grupy i rozsadza)
znam osobniki z mojego rocznika, które do dziś maja niezaliczone metody...
tym bardziej polecam chodzić, że prowadzący to koleś, z którym na 3cim lub 4tym roku kazdy się jeszcze spotka...
aha... no i to jest koleś na poziomie, a nie jak Ci od komunikowania się... :P -
Grono.Net
w takim razie luz, moze wreszcie bedzie jakis ciekawy odchamiacz, bo komunikacja i prawo to istna lipa byla.. -
Anonim
ja bylam tylko dwa razy na wykladzie, na 1 i na 2 kolokwium :D zaliczylam bezproblemowo :D -
-
Anonim
Byłem na 1/3 wykładów i zaliczyłem bez problemów...
ściągać się da, ale bardzo dyskretnie i tylko od ludzi oraz nie za dużo, afair próba użycia notatek nie kończy się ciekawie.
Gość jest ok, tylko ma trochę usypiający sposób mówienia. jak ktoś ma ochotę dowiedzieć się paru użytecznych rzeczy nie związanych z prądem i ma trochę czasu to można się przejść, jak się nei ma za bardzo czasu i chęci to można nauczyć się tego z kserówek -
Grono.Net
-
kupon_promocyjny
mialem jeden niezaliczony kolosa, pogadałem z nim cos tam o utylach i innych takich powiedzialem i zaliczył. -
Anonim
@zielko: n/p; )
aha, potwierdzam że nie warto gościowi podskakiwać, bo:
a) jest (albo był) odpowiedzialny za wyjazdy zagraniczne (jest koordynatorem czy jak to się tam nazywa)
b) później prowadzi aparaty elektryczne -
Skrzypu
No cóż. Dzięki za informacje wszelakie.
Mamy wykłady z tego 14-16 w piątki!!!!!!!!
Więc raczej chodzić nie mam zamiaru; P , tym bardziej że już po tym nic nie ma.
Naucze się z xerówek a jak nie zalicze to będzie że przez was :P a wtedy to już ja was znajde <JOKE> :] -
qń
Bylem na jednym calym i wielu wykladach po 5 min, nic nie zapamietalem. zdalem metoda zmeczeniowa, zaliczyl jak juz nie mogl patrzec na moje bazgroly, a na marginesie to pytania sie na zaliczeniach poprawkowych powtarzaja. -
Anonim
tu macie skrypty z wykładów:
http://pw.malinow.org/
ja na to w ogóle nie chodziłem pierwszego kolosa zaliczyłem spoko, a drugiego zdałem dopiero pół roku późiej niż powinienem hehe... ale ogólnie chill. Jak będziecie umieć to co jest w skryptach to spoko zdacie :] -
wojtek l
taa, nie opłaca się na to chodzić ja byłem 3 razy raz na pierwszym kolosie drugi raz na poprawie kolosa pierwszego i trzeci raz na drugim kolosie... gość jest spoko, tylko nie moćna się dać złapać na sciąganiu, bo odrazu przedmiot w plecy jest :) -
Skrzypu
Dzięki chopaki za info.
Zwłaszcza te xerowki mi sie przydadzą (dzięki Jack)
A tak wogole to popatrzyłem na xerowki i widze ze to normalnie jakieś prawdopodobieństwo jest a to już w sumie na analcu było ( btw u człowieka którego wielce szanuje prof. Wiesia Sasina :] ) -
Anonim
...odświeżam temat, w związku z nadchodzącym kolosem.
Kto się orientuje jak wygląda owe kolokwium i czy ktoś dysponuje jeszcze tym skryptem, notatkami?
Za pomoc z góry wielkie dzieki!
-
norba
>Uzytkownik usuniety napisał
>tu macie skrypty z wykładów:
> http://pw.malinow.org/
>
>ja na to w ogóle nie chodziłem pierwszego kolosa
>zaliczyłem spoko, a drugiego zdałem dopiero pół roku
>późiej niż powinienem hehe... ale ogólnie chill. Jak
>będziecie umieć to co jest w skryptach to spoko zdacie :]
nie dziala ta strona -
kOsCi
ja mam jeszcze jakies materialy z tego jak chcecie to dajcie maila to wam wysle.. egzamin nie jest trudny.. ale fakt i ja znam ludzi ktorzy jeszcze to maja w plecy.. ale tylko i wylacznie z wlasnej woli.. -
oro
Materiały do MPD są do ściągnięcia z http://bufeet.winweb.pl/
- najpierw należy się zalgować/zarejestrowac na stronie, potem wejść w Materiały -> II rok ->Metody Podejmowania Decyzji
zachecam do zalozenia konta, a dla leniwych:
login: tmp
haslo: materialy -
Anonim
-
bartek
-
JJ
Mógłby ktoś wrzucić zdjęcia do drugiego kolosa? Wiem, że sporo osób robiło zdjęcia...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne