Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lasek

Witam wszystkie koleżanki i kolegów z roku. Niech się wpisuje każdy kto się dostał na ten piękny kierunek:)
  • Dariooosh

Ja co prawda 87' ale mnie zakwalifikowali i wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że porzucę obecnie studiowaną matmę i zajmę się informatyką; )
  • Jarek

Toooooooooooooooooois :P
  • Anonim

Też się dostałem i pozdrawiam kolegów...
  • Yelonek

No ja też 87 ale mechatronika nie była dla mnie i jestem teraz na informatyce zobaczymy jak tu sie będzie studiowało.
  • Johny

Witam, ja też się dostałem. Teraz mam mały dylemat, jestem 16 na liście rezerwowej (154 pkt) na EiTI na informatykę na luty. Myślę, że lista się przesunie, bo dużo osób rezygnuje, więc do 20 muszę zdecydować, czy chcę iść tu, na elektryczny, czy od lutego na infę na EiTI. Poradźcie coś, jakieś opinie o jednym i drugim wydziale, gdzie ciężej? Czy bardzo się różnią?
  • Lasek

Ja jestem 20 na Eiti ale zdecydowałem się na Elektryczny, bo nie bardzo mi się uśmiecha czekać do Lutego. Poza tym na Eiti podobno strasznie trudno się utrzymać a ja nie chcę tracić całych nocy na kucie. W końcu trzeba trochę postudiować a nie ciągle się uczyć:D
  • Wolf

Też mam 154 pkt. i nawet nie składałem na EiTI podania. Jakoś perspektywa spędzenia kilku lat na tamtejszym wydziale nie uśmiecha mi się.

Generalnie EiTI to dość "bagnisty" wydział, a do tego grupy zaczynające od lutego najczęściej dostaja najgorszych wykładwców i ćwiczeniowców z tego co słyszałem.

Pozatym jeśli ktoś lubi się postresować średnio raz na pół roku(EiTI ma rejestracje co semestr), lub chce się zapisać do słynnych ZBOWID'ów (Związek Bojowników o Warunek i Dziekankę) to EiTI zaprasza.
  • Anonim

Powiem tak u nas jest luzik, a jak jestescie ambitni i zdolni to nie bedzie tez i problemu z praca wiem co mowie, pozdro :)
  • Pontus

Niech mi ktoś powie ile mniejwięcej osób tu odpada po semestrze/roku? ile osób licza sobie grupy? z góry dziękuję
  • Shrek!

48 na rezerwowej grrr... jak myślicie w zeszłym roku w sumie podobno bylo kilkadziesiat wolnych miejsc w trakcie trwania semestru jak to bedzie tym razem ??

btw. yelonek tez mechatronice powiedziałem papa ( poki co mam taki zamiar bo przyjeli mnie znów na ten wredny wydział :| ale 2 na rezerwowej na AiR tak czy siak kierunek dobry -> elektryczny; ] zobaczym jak to bedzie )
  • Anonim

Zazwyczaj trzeba sie starac zeby odpasc, ogolnie to po kilka osob z grupy odpada 3-5
  • Esi

a mnie powiedzcie jedna rzecz... czy jedna dziweczyna na rok to standart czy czasme jest wiecje (tak ze dwie przynajmniej)?; P
  • Anonim

u nas jest 8:)
  • Esi

:) naraie na liscie naliczylam 4:P moze nie bede sama:P
  • bob

Przeciez jest chyba tak,ze jesli zwolni sie miejsce to automatycznie zostaniesz przeniesiony na elektroniczny....
  • Zuzuś

To ja w takim razie staram się powiększyć liczbę dziewczyn na informatyce. Wczoraj złożyłam papiery :). Kto z was jedzie na obóz do Chorwacji? Może jakieś spotkanie przed? Jeśli ktoś może mnie utwierdzić że wybór tego kierunku jest właściwy to proszę pomóżcie mi, bo ja się ciągle zastanawiam nad jakąś etnologią czy psychologią; ) Piszcie co wiecie o tym wydziale. :)
  • Esi

kierunki techniczne to przyszlosc wiec sie nie zastanawiaj;)

a ja caly czas sie zastanawiam z ta cgorwacja ciekawe czy sa jeszcze wolne mniejsca:P
  • Anonim

Ja zapraszam zato przyszlych studentow infy ee, na imprezy od pazdziernika do Riviery :) pozdro 600
  • Zuzuś

Są są, wczoraj dzwoniłam.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)