Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • STAMiNA™

Dobra robota :>

• Marcin

3 postacie równań mocowo-napięciowych.
  • ;-)

a mógłby mi ktoś powiedzieć, termin z tego egzaminu tylko w czwartek jest, czy można w inne dni do Zduna tez przychodzić...Dzięki z góry!!
  • STAMiNA™

w każdy czwartek są ustne :>
  • STAMiNA™

To wszystko czy coś jeszcze ciekawego się pojawiło? :>
  • Agnieszka Korczak

Ja wylosowałam :Bilans mocy czynnej i biernej w linii, moc ładowania, moc naturalna linii i jeszcze była ogólna struktura SEE
  • aaaa!!!!

gdzie jest egzamin?
  • STAMiNA™

Mi się wydaje, że GM 6 tam gdzie laborki dwa razy na lewo od frontowych drzwi :>... ale niech to ktoś potwierdzi...
  • derkss

Na pewno GM 6, godz 9-16, tak jest napisane na tej kartce z programem wykładów którą nam dał. Zastanawia mnie tylko to, że na tej kartce jest też napisane:
    "I-szy termin 21.06
    I-szy termin 27.06"
    Wspominał coś o tym, że do ustnego w letniej sesji można podchodzić tylko raz?
  • norba

a jakie on oceny stawia
    jak sie z pisemnego dobra ocene a na ustnym to nie za bardzo prawie w ogole?
  • Hugo

własnie niech ktos starszy dokałdnei powie jak to jest u tego Zduna, bo ajk sie patzry na te notatki i materiały to tak średnio;/ a każdy mówi że lajtowy. Dla mnie lajtowy to taki którego można obejść a nie sie nauczyć i zaliczyc...
  • Anonim

Kazdy kto wejdzie na egzamin wychodzi z co najmniej z zaliczeniem. Aby tylko dotrzec na czas pod sale :]

Bez obaw naprawde wystarczy wiedziec cokolwiek.. i mowic a bedzie dobrze. Doktor pomoze :)
  • Anonim

A jakie sa terminy egzaminow w tej sesji?
  • Hugo

>Paweł.. napisał
    >A jakie sa terminy egzaminow w tej sesji?

a jutro na pewno jest pisemny o godzinie 10, a ustne niby 18 jest pierwszy termin to też raczej pewne
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)