-
-
Marcin
-
;-)
a mógłby mi ktoś powiedzieć, termin z tego egzaminu tylko w czwartek jest, czy można w inne dni do Zduna tez przychodzić...Dzięki z góry!! -
-
-
-
Agnieszka Korczak
Ja wylosowałam :Bilans mocy czynnej i biernej w linii, moc ładowania, moc naturalna linii i jeszcze była ogólna struktura SEE -
aaaa!!!!
-
Mi się wydaje, że GM 6 tam gdzie laborki dwa razy na lewo od frontowych drzwi :>... ale niech to ktoś potwierdzi...
-
derkss
Na pewno GM 6, godz 9-16, tak jest napisane na tej kartce z programem wykładów którą nam dał. Zastanawia mnie tylko to, że na tej kartce jest też napisane:
"I-szy termin 21.06
I-szy termin 27.06"
Wspominał coś o tym, że do ustnego w letniej sesji można podchodzić tylko raz? -
norba
a jakie on oceny stawia
jak sie z pisemnego dobra ocene a na ustnym to nie za bardzo prawie w ogole? -
Hugo
własnie niech ktos starszy dokałdnei powie jak to jest u tego Zduna, bo ajk sie patzry na te notatki i materiały to tak średnio;/ a każdy mówi że lajtowy. Dla mnie lajtowy to taki którego można obejść a nie sie nauczyć i zaliczyc... -
Anonim
Kazdy kto wejdzie na egzamin wychodzi z co najmniej z zaliczeniem. Aby tylko dotrzec na czas pod sale :]
Bez obaw naprawde wystarczy wiedziec cokolwiek.. i mowic a bedzie dobrze. Doktor pomoze :) -
Anonim
-
Hugo
>Paweł.. napisał
>A jakie sa terminy egzaminow w tej sesji?
a jutro na pewno jest pisemny o godzinie 10, a ustne niby 18 jest pierwszy termin to też raczej pewne
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne