- 1
- 2
-
Anonim
kto sie dostał na ten wydział proszę państwa prosze sie tu wpisywac :P -
Mauy
-
Anonim
jasne ze sie liczy :) hehe a idziesz na to?? :> kurcze ja też sie dostałam ale widze ze to elitka only 30 miejsc :) -
Mauy
no teraz juz musze sic na to bo mnie juz 3 rok czeka jak wrzesien zdam :) -
-
owiec
Powiedział bym raczej króliki doświadczalne :o) Ale przyznam, że pomysł bardzo dobry. Może nie dostaniecie starych pryków, którzy po angielsku nie umieją (ci są najgorsi). Jakbym jeszcze raz zdawał na elektryka to bym z chcęcią poszedl na ten kierunek. Ale troche głupio będziecie mieli z wykładami. Zakładając że 80% nie chodzi na wykłady, to głupio będzie jak na sali będzie tylko 5 osób. -
Anonim
no wiec bedą nas "kosic" albo założą że króliki muszą przetrwać.... :) właściwie to aż strach pomyslec co to bedzie :) i zapewne ELEKTRYKA to znowu wydział meski :)
** jakaś zerówka sie szykuje??? :) -
Anonim
heh, porzuccie wszelka nadzieje i optymizm, wy ktorzy zdaliscie na wydzial elektryczny :D
niektorzy mlodsi sa gorsi od niektorych starszych i na odwrot, nie ma reguly, jest fart albo umiejetne kombinowanie, jak trafisz do dobrych ludzi to jest fajnie, jak nie to nie :D
kolezanek do porozmawiania o zakupach i modzie to szukaj juz teraz poza wydzialem bo tu raczej nie znajdziesz :D no chyba ze kreca cie wyladowania, stany nieustalone, trojfazowki... :D
na lepsze traktowanie (ze niby jestescie krolikami) to nie liczcie, na pierwszym roku wszyscy maja was w dupie, bo potencjalnie przesiadujecie tu rok/trafiliscie przez przypadek, szacunek pojawia sie dopiero na 3 roku
no a jak to bedzie wszystko wygladalo w wersji angielskyej; ) to nie mam pojecia, podejrzewam ze bedzie jeszcze ciekawiej -
Anonim
Dlaczego wszyscy powtarzają, że na Elektrycznym nie ma dziewczyn??
To że jest nas tak mało i giniemy w statystykach nie oznacza, że nas w ogóle nie ma! I wbrew pozorom interesuje mnie nie tylko trójfazówka czy stany nieustalone. -
kupon_promocyjny
-
®εβυκ
Wiec sa dziewczyny? fajnie:) a juz sie martwiłem. Swoja droga mam pytanko: jestem po technikum el., czy to daje mi jakis bonus, np. zwolnienie z czego? -
Grono.Net
jesli masz jakas wade wrodzona to z wychowania fizycznego, a jesli nie to bedziesz mial latwiej na Toisach:) -
banan
albo trafisz na karwata i bedziesz mial tak samo przejebane jak wszyscy; ) -
Grono.Net
-
Anonim
po technikum - jezeli elektronicznym to bedziesz mial luzniej na 2 i 3 roku (pozniej poziom studentow niezaleznie od technikum czy liceum jest juz raczej wyrownany), jezeli po elektrycznym to takze na 1 (w drugim semestrze) bedziesz mial nieco latwiej ale z przedmiotow ktore miales w szkole (np teoria obwodow) natomiast z tego co sie orientuje i z wlasnych doswiadczen wynika ze ludzie po technikum gorzej radza sobie z mata i fizyka ktore sa na pierwszych trzech semestrach no chyba ze miales super technikum ale takie chyba rzadko sie zdarzaja, z liceami tez jest zreszta roznie, jak przychodza ludzie z profili ogolnych czy humanistycznych to ryja mate jak ludzie z technikum (wiekszosc), a ja np bylem po klasie o profilu mat-inf a moj kolega po mat-fiz (ta sama szkola) i praktycznie bez problemow zaliczalismy te przedmioty (chociaz nie obylo sie bez ciezkiego stukania do kolosow, ale przynajmniej my to umielismy i rozumielismy, reszta jechala na sciagach i do dzisiaj jak widza calki w ksiazce to przewijaja na nastepna strone :D) no i oczywiscie wszystko jak zawsze zalezy od prowadzacego mozna trafic na Dymitrowa (TAKI kolo :D - zajebisty) i tyrac non stop, ale potem masz calki i szeregi obcykane albo na jakis innych prowadzacych co zaliczaja przedmiot jak zdobedziesz 10 na 40 punktow (z dwoch kolosow !!!) -
banan
na dymitrowa nie mozna juz niestety trafic-ja bylem ostatnim rocznikiem ktory z nim mial matme, a i to tez nie do konca. A swoja droga to spotykam mnostwo ludzi na praktykach, ktorzy konczyli albo nasz wydzial albo elektronike kilkanascie lat temu i on juz wtedy byl legenda i czesto sie do niego odnosza :) na prawde szkoda ze odszedl. A co do ludzi po technikum to moje doswiadczenia sa podobne-z matma i fiza zawsze gorzej, ale np na obwodach, przynajmniej na poczatku jest im latwiej -
Anonim
heh, a jezeli wiesz kto to polakowski (taki pijaczek od konstrukcji/rysunku technicznego) to wiedz ze w 414 w GG stoi w pracowni taki wielki kosz zwany przez polakowskiego koszem dymitrowa bo on mu (dymitrow polakowskiemu) zawsze rysunki zle wyrzucal (a jak powiedzial dymitrow bo wszystkie byly zle :] ) -
banan
polakowskiego znam :) a co do rysunkow i dimitrowa to sie smial z naszeg dziena ze rysunek mu nie szedl to teraz godziny przeznaczone na rysunek obcina; ) -
Anonim
haha!!! no jasne ze trafiam na ten wydział przez przypadek
/z resztą najważniejsze "rzeczy" dzieją sie przez przypadek :)/
ale własnie uswiadomiła mnie pani z sekretariatu ze studia na tym cudownym wydziale są odpłatne haha !! więc z otwartymi ramionami lece!! :/ a tak na serrio to sie wkurzyłam; / co to ma znaczyc ze anglojezyczne są odplatne ??!! ehh....
pozdrawiam nieliczne kobiety zaginione w statystykach elektrycznego wydziału >> moze od października dołacze do Was :D hehehe -
Anonim
uo tzn. ze bedzie tak jak na elektronice, tam maja kierunek po angielsku i jest odplatny, chyba 1800 na semestr czy jakos tak... -
Radek
Za darmo to chyba można na Melu po angielsku studiować, choć tylko część przedmiotów; )
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne