-
Anonim
Czolem!
Ma ktos moze jakies informacje na temat anglojezycznego kierunku na Waszym wydziale (nazywa sie to to electrical engineering)?
Czy mozna to traktowac jako odpowiednik elektrotechniki, tyle ze po angielsku?
Bede wdzieczny za jakiekolwiek info. :) -
Anonim
o! jestem szczerze zaskoczony istnieniem czegoś takiego...
to może Ty podasz jakieś szczegóły?
ja ze swojej strony mogę tylko polecić przedmiot "Electrical Machines" na elektrotechnice, zarówno wykład jak i laboratorium... -
Anonim
Ja wiem tylko tyle, ze kierunek utworzyli niedawno (w tym roku :) ) i ze jest jeszcze pare wolnych miejsc, dzieki czemu moge sie zalapac. :)
Poza tym zadnych informacji nie udalo mi sie wygrzebac, nawet na stronie www wydzialu elektrycznego. -
Anonim
tak, electrical engeenering to jest odpowiednik elektrotechniki, tyle, że w założeniu ma być prowadzony po angielsku (ta, już widzę Karwata mówiącego PRZED kolosem: Non Shall Pass! :D)
wiem tyle, że będzie to prowadzone po raz pierwszy od tego roku, gdybym był na Twoim miejscu nie wachałbym się i uderzał, na elektrycznym jest fajnie a przy okazji nauczysz się języka, gorzej będziecie mieli z materiałami od starszych bo wy jesteście pierwsi na takim kierunku
poszukaj jeszcze na stronie samej politechniki, chociaż byłem pewien, że gdzieś na stronie elektrycznego było info o tym kierunku -
-
Anonim
Czyli wykladowcy Ci sami, wyklady i specjalizacje te same co na elektrotechnice?
W takim razie to rzeczywiscie moze byc ciekawe. :)
Dzieki. -
..::Szpilman::..
Kurcze ja też się załapałem tam :) trzeba zakupić dyktafony i przede wszystkim dużo piwa :) a po roku w razie czego się przeniesiemy na po polsku :D -
owiec
Taaa, dyktafony na studiach. Już widzę jak siedzisz w domu i odsłuchujesz :D Oszczędź kase i kup więcej piwa. Albo lepiej wkup się w łaski kolegów z wyższych lat i im kup piwo. -
Piwa nie braknie a dyktafon zamienie na mp3 i będzie czego słuchać na wykładach :) -
Dobra mam pytanko , spisałem sobie plan ale we wtorek mamy wolne ?? i co w ogóle oznaczają GG , GM , SK i gdzie tego szukać ?? -
Anonim
GG to gmach główny czyli taki wielki kloc na placu politechniki
GM to gmach mechaniki, jak przejdziesz przez GG na glowny kampus to idac w strone GE czyli gmachu elektrotechniki (elektrycznego) bedziesz mial to po lewej, taki stary fajny budynek tuz przy fontannie
SK to stara kurwa LOL zartuje, mialo byc stara kotłownia taki budynek tuż przed gmachem mechaniki przy tym wielkim kominie, ten niski budynek to laboratorium maszyn elektrycznych a zaraz obok jest wlasnie stara kotlownia
AE to aula elektrotechniki czyli w aula w GE
AF to aula fizyki w GF czyli gmachu fizyki (tez przy fontannie), zreszta powinniscie dostac jakas mapke kampusu ewentualnie przy wjezdzie na teren kampusu stoi taka mapka
pozdro -
Anonim
wyczerpująca odpowiedź...
nic dodac nic ująć
ostatnio zaliczając ćwiczenia z Teorii sterowania u profa Klarka Kenta (Dzieliński) słyszałem jak gadał z tym stary od laborków, kto ma poporowadzić wykłady własnie na angielskim kierunku :)
no i powiem wam pierwszaki, że będziedzie mieli fajnie, bo z tego co zrozumiałem, to prowadzący nie mają pojęcia co się dzieje, kogo wystawić na wykłady i do ćwiczeń i bedziecie pewnie mieli większość z doktorantami :)
ale to b.dobrze, bo faktycznie nie wydaje mi się, żeby Dilbert (Karwat) prowadził coś po angielsku, odpadną Wam także tacy mocarze jak prof. Rawa i prawdopodonie Cyfron (Supronowicz)
atakujcie i zyczę powodzenia, z pewnością wpadnę do was na jakiś wykład :) -
I racja , do tej pory to z rysunku i matmy byli spoko. Jakiś Smak i jakiś niepamiętam kto :) jestem ciekaw jak to będzie później ale jak będzie tak jak teraz to luuzik.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne