Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kołodziej

a zastanawiam się, bo musiałbym spędzić weekend w Warszawie, a wolę poza, i przyjechałbym na studia dopiero w poniedziałek.

Co tam będzie?
    ponoć na innych wydziałach starsze roczniki organizują czasem jakąś integrację 1wszego.
    warto poświęcić piątek?
  • Anonim

nie
  • Uriel | FICAG

haha
  • ŁUKASZ

>Kołodziej napisał
    >a zastanawiam się, bo musiałbym spędzić weekend w
    >Warszawie, a wolę poza, i przyjechałbym na studia dopiero
    >w poniedziałek.
    >
    >Co tam będzie?
    >ponoć na innych wydziałach starsze roczniki organizują
    >czasem jakąś integrację 1wszego.
    >warto poświęcić piątek?

index i legitkę odbierasz po inauguracji i podpisujesz immatrykulacje;)
  • ...:::Kozi:::...

immatrykulacji sie nie podpisuje bo studentem stajesz sie jak dziekan/rektor tak powie. on tak mówi i tak ma byc! :D
    a tak na serio to ślubowanie sie podpisuje, raz tylko widziałem jak sie o to czepiali w dziekanacie ze musi byc (taka karteczka co sie ją dostaje podczas rozpoczęcia - ew. leży na krzesełkach)
  • Szatan Na Kółkach

fajnie będzie; wszyscy ładnie ubrani, dziekan powie coś o odnawialnych źródłach energii, pośpiewacie sobie a po wszystkim czeka Was impreza pod dziekanatem i bitwa o indeksy jakby komu miało zabraknąć :)
  • Anonim

Ja proponuje od razu czekać pod dziekanatem na index i legitkę bo potem będzie w chu* ludzi (przynajmniej tak kiedyś było)
  • inż. Sylweeczek

Program inauguracji ze strony wydziałowej:

1. Hymn Państwowy
    2. Powitanie gości
    3. Przemówienie Dziekana Wydziału Elektrycznego
    4. Immatrykulacja
    5. Wystąpienie przedstawiciela studentów Wydziału Elektrycznego
    6. Wręczenie nagród JM Rektora PW
    7. Wykład inauguracyjny dr. hab. inż. Jacka Starzyńskiego pt. „ Elektrotechnika w badaniach nad inteligencją”
    8. Gaudeamus

Chciałem zwrócić uwagę na osobę która poprowadzi wykład inauguracyjny, część z was będzie miała to 'szczęście' trafienia na niego na magnesach. Powodzenia:D
  • Fat Milk

Hehe informatyka ma jeszcze lepiej, ma z nim zajęcia na 1, 2, 3 sem. a ci z Inżynierii Oprogramowania też na 6 sem. To dopiero 'szczęście'; D
  • archie

A ja niestety nie mam wyboru i musze pojsc; s Sztandarze, nadchodze...
  • R.

>Kuba napisał
    >Ja proponuje od razu czekać pod dziekanatem na index i
    >legitkę bo potem będzie w chu* ludzi (przynajmniej tak
    >kiedyś było)

Ja tak zrobiłem dwa lata temu, niestety indeksy i legitymacje wydawano wg listy więc więc i tak musiałem czekać.
  • Lmate

A takie jednostki zaczynające od II stopnia - nie posiadające wcześniejszego indeksu to wg strony WE mają zgłosić się po odbiór do ... kotłowni :) ? "Studenci studiów II stopnia proszeni są o wniesienie opłaty lecz odbiór indeksów i legitymacji studenckich (i tu zdanie się urywa)"
  • Kołodziej

>Kuba napisał
    >Ja proponuje od razu czekać pod dziekanatem na index i
    >legitkę bo potem będzie w chu* ludzi (przynajmniej tak
    >kiedyś było)

Dobrze że napisałeś, na pewno będzie mniej :D
  • Anonim

Ciekawe ile osób poszło na II stopnia od października ?? Ktoś zna jakieś liczby ?? :D Indexów chyba nie będziemy odbierać bo będą wirtualne....
  • Lmate

Odwiedziłem dzisiaj PW i stwierdzam iż przygotowania do jutrzejszej inauguracji roku akademickiego idą pełną parą :). OFFTOP - Czy ktoś wie może, co oznaczają liczby w nawiasach np. (34) umieszczane na planie zajęć - liczba osób w grupie/ na roku, czy tylko oznaczenia dla uczelni.
  • Leszek

A ja poszedłem po glownej inauguracji i w samorządzie powiedzieli, że legitki w poniedziałek :/
    Tak więc udałem się do domu, a inauguracji wydziału nie zdzierżyłem po tej głównej.
    jak to w końcu jest? mam iść w pon do dziekanatu wydziału i będzie legitka+index i luz?
  • Adu

Zaoczne mają 8 października początek. Przyda się jakiś zeszyt czy kartka na jakies zapisanie informacji czy niet?
  • archie

>Leszek napisał
    >A ja poszedłem po glownej inauguracji i w samorządzie
    >powiedzieli, że legitki w poniedziałek :/
    >Tak więc udałem się do domu, a inauguracji wydziału nie
    >zdzierżyłem po tej głównej.
    >jak to w końcu jest? mam iść w pon do dziekanatu
    >wydziału i będzie legitka+index i luz?

Legitke+indeks dawali dzisiaj po inauguracji wydzialu. Ale w poniedzialek tez mozna odebrac, spokojnie; )
  • Anonim

Oriętuję sie ktos gdzie i o której jest ropoczecie roku dla zaocznych wiem że 8 października, ale niestety zgubiłem karteczke i nie wiem co dalej
  • Adu

gdzina 14.15 w sali 219 Gmachu Głównego.

A ktoś może wie czy jest już gdzieś dostępna lista kto w jakiej grupie i co(zaoczni)?
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)