Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Crazy_Ivan

http://www.ee.pw.edu.pl/text/518/pl...

Wie ktoś coś konkretnego?
  • senner

2 ludzie z 1 roku, 2 termin z numerków u żółtej żaby.
    tyle jeśli chodzi o donoszenie.
  • Anonim

będzie chłosta
  • senner

komisja nie zbierała się od 15 lat podobno, muszą naoliwić łańcuchy i wyciągnąć baty w lochach pod głównym
  • ...:::Kozi:::...

to wpierw dziewicę z PW będą musieli poświecić, narysować krąg, odpalić swieczki ...
    juz z tym pierwszym będzie problem
  • inż. Sylweeczek

A czy mógłby ktoś bardziej rozwinąć temat co to się właściwie stało? Konkretnie to chodzi mi o to co rozumiecie przez żółtą żabę? Bo mam w piątek 1 termin u Markiewicza z numerków i jeżeli to u niego jakiś przypał był, to dobrze by było wiedzieć co i jak.
    W ogóle jak to jest że ja numerki mam dopiero na magisterskich, a tamci na 1 roku?
  • Paweł

Swoją drogą to oni musieli naprawdę przegiąć, skoro nie przekonali wykładowcy, że sobie pójdą, a już zdecydowali się łamać zasady. Prowadzący są u nas z reguły w porządku.

Postarali się, nie ma co kopać w temacie i tak maja już niezły przypał
  • senner

ok, donoszenia ciąg dalszy.

siedziałem na górze (GG219) wiec nie słyszałem wszystkiego. wyglądało to tak że po ok 70% czasu dwaj panowie z 1 roku wstali z pracami i skierowali się do oddania. tak, nie na końcu egzaminu tylko wyszli tak obaj solo na scenę, możliwe że w ogóle jako pierwsi z egzaminu. oddali prace, usłyszałem żabę 'ale pan nie nazywa się..' oraz 'legitymacje poproszę'. popatrzył, wybiegł z legitkami z sali na jakieś 2 minuty. wrócił z jakimś papierem, spisał dane panów i coś im powiedział ['..dziekana..']. panowie wyszli.

jak dla mnie szczyt niepełnosprytności - a chcą jeszcze inż zostać..
  • senner

>inż. Sylweeczek napisał

>W ogóle jak to jest że ja numerki mam dopiero na
    >magisterskich, a tamci na 1 roku?

metody numeryczne na elektrotechnice są [teraz? na pewno od min. 3 lat] na II sem.
  • Wacek

dziwne bo jestem na 3 roku i przedmiotu takiego nie miałem :P

Były na magisterce, przenieśli na inżynierkę :P
    też jestem na 3 roku i takowych nie miałem
  • Żylak

>senner napisał
    >metody numeryczne na elektrotechnice są [teraz? na pewno od
    >min. 3 lat] na II sem.

my jako pierwsi mieliśmy numerki na inżynierce; )
    na magisterce też to będziemy mieć :|
  • Paweł

>Żylak napisał

>my jako pierwsi mieliśmy numerki na inżynierce; )
    >na magisterce też to będziemy mieć :|

Panie, bo to jest przyszłość i musicie to mieć, żeby sobie poradzić w życiu! 2x; )
  • pan shat

senner na komendzie pracujesz, że tak zostałeś nauczony donosić?

kto ma wiedzieć ten wie i nie ma co robić im dalej przypału.

Wiekszosc wydziału wiedziała ocb zanim napisal, poza tym dziekan sam napisal ze opisze dalsze losy tej sprawy.
    Wiekszosc osob co ma zajecia z tym prowadzacym pewnie chcialaby wiedziec czy sami nie beda mieli przerypane bo na pierwszym roku i tak odpada ze 30% a dalej nie jest latwiej i warto miec luzy u psorów.
    Nikt na nich nie najeżdża ale fakt faktem przerypane maja na calej lini gdzie w OSTATECZNOSCI mogą wylecieć . Mam jednak nadzieje ze komisja stwierdzi małą szkodliwość i wlepi im jedynie nagany (to najniższa kara jaka w tej sytu dostaną), pójdą ładnie przeproszą i po sprawie.
  • ɹɐpołʍ

na korzysc przemawia to, ze mieli ten wyklad 1raz na 1roku i mogli nie wiedziec, ze tak sie nie robi u tego prowadzacego, w koncu na szmatach to przechodzi.
    a tak na powaznie, to niezly przypal na tym wpasc;/
  • Anonim

Będą mieli nauczkę. Jak się nie ma w głowie...
  • szleszyniak

>ɹɐpołʍ napisał
    >na korzysc przemawia to, ze mieli ten wyklad 1raz na 1roku i
    >mogli nie wiedziec, ze tak sie nie robi u tego prowadzacego,
    >w koncu na szmatach to przechodzi.

heh, przed dziekanem to raczej żadna korzyść dla nich że u innych prowadzących tak się robi a u tego akurat nie
  • Brat Abdula ®

>pan shat wrote:
    >senner na komendzie pracujesz, że tak zostałeś nauczony
    >donosić?
    >
    >kto ma wiedzieć ten wie i nie ma co robić im dalej
    >przypału.

już większego przypału to chyba im nie zrobi... ogólnie kicha, że wyszli jako pierwsi.
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)