- 1
- 2
-
Crazy_Ivan
-
senner
2 ludzie z 1 roku, 2 termin z numerków u żółtej żaby.
tyle jeśli chodzi o donoszenie. -
Anonim
-
senner
komisja nie zbierała się od 15 lat podobno, muszą naoliwić łańcuchy i wyciągnąć baty w lochach pod głównym -
-
...:::Kozi:::...
to wpierw dziewicę z PW będą musieli poświecić, narysować krąg, odpalić swieczki ...
juz z tym pierwszym będzie problem -
inż. Sylweeczek
A czy mógłby ktoś bardziej rozwinąć temat co to się właściwie stało? Konkretnie to chodzi mi o to co rozumiecie przez żółtą żabę? Bo mam w piątek 1 termin u Markiewicza z numerków i jeżeli to u niego jakiś przypał był, to dobrze by było wiedzieć co i jak.
W ogóle jak to jest że ja numerki mam dopiero na magisterskich, a tamci na 1 roku? -
Paweł
Swoją drogą to oni musieli naprawdę przegiąć, skoro nie przekonali wykładowcy, że sobie pójdą, a już zdecydowali się łamać zasady. Prowadzący są u nas z reguły w porządku. -
Postarali się, nie ma co kopać w temacie i tak maja już niezły przypał -
senner
ok, donoszenia ciąg dalszy.
siedziałem na górze (GG219) wiec nie słyszałem wszystkiego. wyglądało to tak że po ok 70% czasu dwaj panowie z 1 roku wstali z pracami i skierowali się do oddania. tak, nie na końcu egzaminu tylko wyszli tak obaj solo na scenę, możliwe że w ogóle jako pierwsi z egzaminu. oddali prace, usłyszałem żabę 'ale pan nie nazywa się..' oraz 'legitymacje poproszę'. popatrzył, wybiegł z legitkami z sali na jakieś 2 minuty. wrócił z jakimś papierem, spisał dane panów i coś im powiedział ['..dziekana..']. panowie wyszli.
jak dla mnie szczyt niepełnosprytności - a chcą jeszcze inż zostać.. -
senner
>inż. Sylweeczek napisał
>W ogóle jak to jest że ja numerki mam dopiero na
>magisterskich, a tamci na 1 roku?
metody numeryczne na elektrotechnice są [teraz? na pewno od min. 3 lat] na II sem. -
Wacek
-
Były na magisterce, przenieśli na inżynierkę :P
też jestem na 3 roku i takowych nie miałem -
Żylak
>senner napisał
>metody numeryczne na elektrotechnice są [teraz? na pewno od
>min. 3 lat] na II sem.
my jako pierwsi mieliśmy numerki na inżynierce; )
na magisterce też to będziemy mieć :| -
Paweł
>Żylak napisał
>my jako pierwsi mieliśmy numerki na inżynierce; )
>na magisterce też to będziemy mieć :|
Panie, bo to jest przyszłość i musicie to mieć, żeby sobie poradzić w życiu! 2x; ) -
pan shat
senner na komendzie pracujesz, że tak zostałeś nauczony donosić?
kto ma wiedzieć ten wie i nie ma co robić im dalej przypału. -
Wiekszosc wydziału wiedziała ocb zanim napisal, poza tym dziekan sam napisal ze opisze dalsze losy tej sprawy.
Wiekszosc osob co ma zajecia z tym prowadzacym pewnie chcialaby wiedziec czy sami nie beda mieli przerypane bo na pierwszym roku i tak odpada ze 30% a dalej nie jest latwiej i warto miec luzy u psorów.
Nikt na nich nie najeżdża ale fakt faktem przerypane maja na calej lini gdzie w OSTATECZNOSCI mogą wylecieć . Mam jednak nadzieje ze komisja stwierdzi małą szkodliwość i wlepi im jedynie nagany (to najniższa kara jaka w tej sytu dostaną), pójdą ładnie przeproszą i po sprawie. -
ɹɐpołʍ
na korzysc przemawia to, ze mieli ten wyklad 1raz na 1roku i mogli nie wiedziec, ze tak sie nie robi u tego prowadzacego, w koncu na szmatach to przechodzi.
a tak na powaznie, to niezly przypal na tym wpasc;/ -
Anonim
-
szleszyniak
>ɹɐpołʍ napisał
>na korzysc przemawia to, ze mieli ten wyklad 1raz na 1roku i
>mogli nie wiedziec, ze tak sie nie robi u tego prowadzacego,
>w koncu na szmatach to przechodzi.
heh, przed dziekanem to raczej żadna korzyść dla nich że u innych prowadzących tak się robi a u tego akurat nie -
Brat Abdula ®
>pan shat wrote:
>senner na komendzie pracujesz, że tak zostałeś nauczony
>donosić?
>
>kto ma wiedzieć ten wie i nie ma co robić im dalej
>przypału.
już większego przypału to chyba im nie zrobi... ogólnie kicha, że wyszli jako pierwsi.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne