Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Leval

Witam wszystkich serdecznie, mam do was wielką prośbę. Otóż muszę z serwera ELMS ściągnąć Windowsa Viste na mój komputerek i tu rodzi się problem. Mam pytanie czy może mi ktoś powiedzieć jak założyć konto na tym cudeńku i co zrobic po kolei żeby to ściągnąć, bo szukam już na ten temat informacji na internecie i nie bardzo mi to wychodzi. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
  • JJ

• Leval

Czyli rozumiem że mam wysłać e-maila z formularzem zgłoszeniowym na elms@ee.pw.edu.pl i czekac cierpliwie na odpowiedź.
  • JJ

dokladnie tak :)
  • Leval

Hmmm e-maila z formularzem wysłałem wczoraj po godzinie 13 i do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi, wie ktoś ile mniej więcej czasu trzeba będzie czekać na odpowiedź?
  • Żylak

nie zdziw się jak poczekasz 2 tygodnie czy dłużej.
  • Leval

Mam do was jeszcze dwa pytania , tam w formularzu trzeba było podać e-mail wydzialowy i nie wiem z skąd go wziąć, i ostatnie czy zna ktoś może telefon do tego administratora?
  • Marcin

ja czekałem prawie 3 miesiące na odpowiedź...
  • Żylak

@ wydziałowy dostajesz na laborkach z infy na 1 semie lub jakichkolwiek innych zajęciach związanych z informatyką. jak nie masz to nie dostaniesz hasła do ELMSa, przynajmniej tkaie info dostaliśmy rok temu.
  • Leval

O dzięki wielkie za pomoc.
  • carpe diem baby

wie ktoś może kto się zajmuje elmsem? bo to jakieś jaja są, od 2 miesięcy czekam na odpowiedź i nic.
  • Uriel | FICAG

Nie tylko Ty. :/
  • Anonim

a sprawdzałeś na mailu swoim prywatnym prywatnym czy prywatnym wydziałowym?:P bo odpowiedz dostaniesz na ten drugi.
  • Anonim

Chyba Świątek w GE podajże 4 piętro..... drzwi po prawej
  • Żylak

5 piętro.
    ale szansa na jego złapanie jest mała.
  • Cris

>Żylak napisał
    >5 piętro.
    >ale szansa na jego złapanie jest mała.

ustaw się z nim przez mail...
  • inż. Sylweeczek

A ja mam takie pytanie;> Jak można sprawdzić mail wydziałowy? Idzie logować się przez jakąś stronę, czy trzeba gdzieś na polibudzie spod unixa łączyć się?
  • vajroos

http://webmail.ee.pw.edu.pl/
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)