-
Misha
Byłem u Sierociuka i znalazłem karteczke,że termin zaliczenia wykladu jest w ta srode [09.09.09] The special day; ] sali nie pamietam. jak ktos potrzebuje, to niech sprawdzi dokladniej.wisi na drzwiach u niego w elektrycznym -
Anonim
>sonsiat napisał
>>Piotruś napisał
>> http://www.ee.pw.edu.pl/text/416/pl...
>>+ Miernictwo nieelektyczne 15.09.2009 o godzinie 10:00 w
>GG306
>
>
>Rozumiem że u Michalskiego?
Chyba tylko dr Michalski prowadził (w obu potokach) z tego co mi wiadomo. -
Misha
Chyba każdy wie, jaka przejebana opcja wyszła z Tobami 2 u Mikołajuka. Ktoś z ludzi, co są na liście do dodatkowej odpytki, jeszcze nie był u niego? Jak tak to może pójdziemy jakoś grupowo po weekendzie i spróbujemy powalczyć? -
Misha
Dał zadanie z transformatorem jak na egzaminie tylko z dołączonym rezystorem -
-
Kubanczyk
A czego pyta na ustnym, wie ktoś może? :P Tez przespałem termin i chciałbym się do niego jutro wybrać -
Misha
to nie jest ustny. dał zadanie, prawie identyczne jak na egzaminie [to z transformatorem] i 15min na zrobienie. Ja z kumplem wybieramy się w środę. Wiesz czy ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji? -
Jan Skrzypczak
-
Misha
-
Anonim
Ja Toby2 mam już jakiś czas za sobą, ale z informacji które do mnie dotarły, dawał wszystkim to samo zadanie, a powodem jest podejrzanie o ściąganie na egzaminie (obstawiam, że wszyscy mieli jakiś głupi z kosmosu wzięty błąd w tym samym miejscu w tym jednym konkretnym zadaniu). -
Uriel | FICAG
Tak, u wielu osób pojawiło się identyczne oznaczenie rezystancji R0 i po tym się połapał. Co ciekawe nie ściągające osoby też miały ten błąd (a w zasadzie nie błąd). -
Jan Skrzypczak
-
Uriel | FICAG
Rezystor połączony równolegle. Tylko nie pamiętam czy po stronie U1 czy po U2. -
Misha
właśnie dla odmiany był po U1.a ja nie pamiętam, czy było cokolwiek po U2 -
Kubanczyk
To na którą jutro się wybieracie bo też muszę iść, a właściwie to o której on jutro jest?
-
Misha
Nie wiem jeszcze. na czuja ide. a podobno ta liste i kartkowki ma Mikolajuk zaniesc do dziekana. zwykla plotka,ale czy ktos to potwierdza? bo jak tak to troche przejebane. ciekawe jak zareaguje -
Uriel | FICAG
-
Misha
-
Uriel | FICAG
To znaczy kłócenie się z nim, a już ponoć kilka osób takich się znalazło.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne