-
Kuba S
Czy ktoś posiada notatki z wykładu albo jakieś materiały? I jak ma wyglądać zaliczenie? z góry dziękuję za odpowiedź ... -
-
Nochalo McNose
-
-
Nochalo McNose
niestety juz nie przejrzycie, bo szanowny pan administrator wielce sie zbulwersowal, ze podalem dostep do "scisle tajnego forum", sorry nie mam na to wplywu, gosc nawet nie raczyl mnie poinformowac, ze mnie banuje, takie sa przypadki studeckiej solidarnosci na WE;/ -
Nochalo McNose
btw. zaliczenie ma byc testem 5 pytan zamknietych, 5 otwartych, powodzenia zycze -
NoЯmaN™
pewnie administratorowi wkładali w szkole głowę do kibla albo elektrody w dupę i się teraz wyżywa na innych mianując się stróżem porządku...
pełno takich kutasów na świecie! -
Oko
-
Plateau
a jak myslicie po co jest login i haslo (z autoryzacja) na forum? po to zeby kazdy mogl wejsc czy ta czesc ktora powina miec do niego dostep? ehh.. =,=" -
Nochalo McNose
szczerze, to ja tego nie rozumialem od poczatku, pamietam, ze byl(czy jest nadal) gmail jednej z grup ze starszego rocznika, do ktorego wszyscy mieli dostep i w zasadzie nikt sie o to nie pieklil, ale ok moge zrozumiec ze komus nie odpowiada udostepnianie tamtych informacji w szerszym gronie, ale mozna to bylo zalatwic w bardziej cywilizowany sposob, tym bardziej, ze tam nie ma jakis strasznie poufnych inf, a jest sporo uzytecznych materialow, btw sorry panie adminie gronowy za zasmiecanie tematu, to moj ostatni post w tej sprawie;P -
Anonim
to wrzucaj same linki do materiałów, i nie ma problemu. Chyba nie czytales wszystkich postów na tym forum, -
Mate0
-
oj tam oj tam...