-
^_^ Na ostro się kręci ^_^
Witam mam pytanie studiuje na tym wydziale i nadal nie wiem jak to jest z warunkami bo jeśli mam warunek z Pierwszego semestru a potem z tego samego przedmiotu w tym roku ( spodziewam się mieć ) to czy to oznacza ze nie mogę poprawiać od razu wszystkiego w kampanii wrześniowej?? Dzięki z góry za odpowiedz. -
Czareq
Przedmioty z których masz warunek zdajesz kiedy jest możliwość (jeżeli to wykład to próbujesz się załapać na termin organizowany przez prowadzącego, trzeba iść zapytać...) Jeżeli masz warunek z ćwiczeń lub laborki to czekasz do semestru kiedy ta laborka jest i odrabiasz ja z rocznikiem młodszym. najpierw trzeba zapłacić za laborki lub cwiczenia. -
NoЯmaN™
>Czareq napisał
>najpierw trzeba zapłacić za laborki lub cwiczenia.
Nieprawda!
Możesz zapłacić za wszystko w pakiecie w momencie kończenia studiów, a do tego czasu być dłużnikiem wydziału. Nie wyrzucasz kasy w błoto, w przypadku gdy Cię wyrzucą, choć na tym wydziale to prawie niemożliwe; ) -
ChrustAA
-
-
^_^ Na ostro się kręci ^_^
-
ZyGi...:))
Kolego norman a co z podbiciem legitymacji? możesz o tym zapomnieć jak nie masz zapłaconego warunku, więc możesz być dłuznikime wydziału bez prawa do ulg -
NoЯmaN™
mam nieuregulowane opłaty za warunki z 3 roku, będąc na 5 i jednocześnie podbitą legitymację...
a więc jakoś się da kolego; ) -
Anonim
>-=ChrustAA=- napisał
>Po wyrzuceniu zawsze masz 10 lat na wznowienie
Z ciekawości jak wygląda wznowienie :P? -
Michał
Jestem w bardzo nieciekawej sytuacji. Na obecna chwile mam 39 ECTS a do zaliczenia II sema potrzeba 40. Problem polega na tym ze mam niezaliczone jak narazie cwiczenia z tobow i magnesow i jezeli tego nie popchnę to zostanie mi tylko do zaliczenia fizyka i numerki. Co by się stało gdybym w najgorszym wypadku niczego juz nie zaliczył i miał te 39 punktów. Czy dziekan mnie pusci na warunku czy zostane skreślony? -
...:::Kozi:::...
przypominam ze zaliczony wf z obu semestrów (tylko dla 1 roku) to 1 punkt (wiekszosc tego nie wie),
39 ects to nie taka tragedia, piszesz podanko do dziekana (jest na stronie glownej wydzialu gdzies tam :P)
i bez problemow cie przepusci z warunkiem skoro znam osoby co mialy lekko około 30 i mniej a przeszly dalej :P -
Michał
za wf jest zero w tym roku, kiedy napisać takie podanie żebym sie nie spóźnił, teraz czy we wrześniu. -
podanie oddajesz wraz ze zdawaniem indexu, czyli pewnie po sesji poprawkowej we wrzesniu.
Skreślenie z listy studentów:
17. Student, kwalifikuje się do skreślenia z listy studentów jeżeli :
* po pierwszym semestrze nie złoży indeksu wraz z kartą do rejestracji do dnia 13.02.2009
* po każdym roku studiów nie złoży indeksu wraz z kartą do rejestracji do dnia 20.09.2009
* nie uiści opłat należnych Uczelni
* nie uzyska urlopu lub rejestracji na następny semestr lub rok,
-
Dukat
-
-
NoЯmaN™
regulamin jest taki od dawna, a w praktyce wygląda to zupełnie inaczej.
a do tego jest jeszcze takie magiczne narzędzie jak PODANIE, które załatwia prawie wszystko; )
przestańcie się stresować
pełen chill out =] -
Czareq
w najgorszym wypadku będziesz miał egzamin komisyjny z fizyki... ja tak miałem jak miałem 37 ects po 2 semestrze. -
Anonim
>Czareq napisał
>w najgorszym wypadku będziesz miał egzamin komisyjny z
>fizyki... ja tak miałem jak miałem 37 ects po 2 semestrze.
z prof. Wolińskim?
kurna, komisa chyba trudniej zdać :P -
Szymo
a jak ja np mam jeszcze nie zaliczone cw z tobow i magnesow i jesli tego nie zalicze to do kiedy musze zapłacic za te cw zeby np byc w grupie poscigowej na 3 semie? -
ja placilem gdzies na 3 semestrze, bo grupa poscigowa z magnesow i tobow jest w semestrze w ktorym masz zajecia z tych przedmiotow czyli w 4 sem(znaczy dla 1 roku to jest 2 sem)., tylko przy placeniu musisz pokazac ladnie podpisany i zapieczetowany kwitek bo panie w dziekanacie sie strasznie o to czepiaja -
>Szymek napisał
>a jak ja np mam jeszcze nie zaliczone cw z tobow i magnesow
>i jesli tego nie zalicze to do kiedy musze zapłacic za te
>cw zeby np byc w grupie poscigowej na 3 semie?
masz czas mniej więcej do końca 3 semestru żeby zapłacić za te ćwiczenia, pościg będzie odbywał się w trakcie 4 semestru, łączna kwota za te ćwiczenia to 450 zł (300 za toby i 150 za magnesy), wpłacasz na konto wydziału, nr konta jest w gablocie koło dziekanatu, jak ja płaciłem to zapłaciłem przelewem i wydrukowałem sobie potwierdzenie przelewu, poszedłem z tym do dziekanatu, dałem pani i po sprawie :]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne