-
Krzychu Ziemiańczyk
Czy któryś z szanownych kolegów uczestniczył z dużym zaangażowaniem w wykładzie i mógłby podzielić się tą fascynującą informacją na temat obowiązujących zagadnień na zblizające się kolokwium?
i dzięki! -
horrible dream
-
Grupa inżynierii komputeroej z Informatyki tez ma to kolokwium (kilka godzin wcześniej). U nas skończył omawiac na Ethernecie czyli na 8 rozdziale z jego ksiażki (Podstawy teletechniki dla elektryków). Pytania jakich można się spodziewać są na końcu każdego z rozdziałów. Ma być 5 pytań otwartych.
pzdr.
J. -
-
inż. Sylweeczek
U nas też skończył na 8 rozdziale, tylko chodzi o to że tych rozdziałów jest chyba 13 czy coś takiego i jakbym miał na to kolokwium nauczyć się 3/4 książki to dziękuję bardzo. Czy ktoś kto chodził na wykłady może potwierdzić, że on robił wszystko po kolei aż do 8 rozdziału? Ja byłem na 2 wykładach chyba i wydaje mi się, że on przeskakiwał trochę. Także ludzie co trzeba umieć?? -
Krzychu Ziemiańczyk
ej! Czy nikt nie idzie na to kolokwium, albo nikt nie chodził na wykład że tutaj tak pusto? <lol2> -
żgl. inż.
-
Nochalo McNose
Ciezko w sumie powiedziec, jakich czesci sie uczyc bo w zasadzie lecial po wszystkim z malymi przeskokami. Wg. mnie nie bylo z poczatku o przetwarzaniu analogowo-cyfrowym fragmentu, nie bylo tez poczatku rozdzialu o bledach, gdzie jest o rodzajach kodow, ale reszta o bledach byla- kod parzystosci, kod o stalej wadze etc. Byly rodzaje kodow-binarny ASCII, potem transmisja szeregowa, uklady zabezpieczania danych, standardy, swiatlowody i poczatek sieci, czyli niestety prawie wszystko;/
tyle w skrocie pamietam, moze do czegos sie to przyda;]
pozdr. -
silv3str
-
LKay
Popieram! :) Wszechodczuwalny i szeroko pojęty komfort pisania był pozytywny. Szkoda, że tak dużo osób sobie poszło i nie zostali dlużej. :) -
Michał
-
Anonim
Jakby ktos jeszcze nie znal wynikow:
http://img145.imageshack.us/img145/...
A te rubryki to numer indeksu, numer grupy i ocena. Pozdro -
-
KaZiK
-
-
dżon
Podobno w piątek jest drugi kolos a we wtorek poprawa...takie ploty chodzą. -
Nochalo McNose
-
KaZiK
a w jakiej sali jest kolos?
slyszalem ze we wtorek jest ewentualna poprawa z calosci materialy. o ktorej i gdzie? -
silv3str
Chyba w tej co zawsze 219 GG i o 14:15.
A wie ktoś jaki jest zakres materiału na tego jutrzejszego kolosa?? Albo może ma ktoś jakieś opracowania i mógłby się podzielić??? -
norba
-
silv3str
-
..:: Szeregowy ::..