- 1
- 2
-
Anonim
kolos z podstaw programowania dla II semestru potoku 1 będzie 11.05.2007r tam gdzie mamy wykłady -
Anonim
oczywiście II semestr elektrotechnika
godzina 10:15 AE (dla tych którzy nie byli nigdy na wykładzie) -
Oko
-
ja pierdziuuuuuuu!
-
-
KaZiK
-
Anonim
z tego co mówił do tej pory to trzeba umieć
1. podać jakie wartości przyjmują zmienne po wykonaniu programu (przeanalizować program krok po kroku)
2. napisać jakąś funkcję, pętelkę itp. -
KaZiK
-
Andzin San
Jesli dobrze pamietam egz. rok temu z Szostakiem,to bardzo latwo o 4,5 czy 5 :) Spoko gosc.Pamietam,ze za dobra znajomosc zamiany na liczby binarne mialo sie 3,ale przeciez wy nowi macie aspiracje na lepsze oceny,prawda?; ] -
KaZiK
-
Anonim
ups, za pozno przeczytalem... a szostakman mowil dzis cos kiedy jeszcze to mozna bedzie zaliczyc? -
Anonim
-
Radek
W zeszłym roku Jaro kazał napisać co robi program którego się nawet nie dało skompilować :D Nie, to nie było pytanie podchwytliwe :D:D:D -
qlopez
Były też pytania :
1. Podać metode konwersji filtru o strukturze fir1 na filtr kratowy.
2. Co to jest inwersja atmosferyczna.
Itp ogólne zamotanie i wogóle... -
norba
a nie orientuje sie ktos ile procent zalicza bo ktos mowil ze 30% w sumie z obydwu kolosow? -
Anonim
Z obydwu?? No to jeszcze nie tak źle. Po pierwszym nie chce mi sie nawet wyników sprawdzać:P po tym jak się dowiedziałam że Czarek mial tylko 9 pkt. - od niego pisałam. No cuż programowanie to nie moja działka -
KaZiK
jakies pytania na drugiego kolosa ktos posiada? w sumie to bardziej odpowiedzi by sie przydaly; ] -
Anonim
a wie ktos w koncu cos o jakims terminie? bo ja sie nie orientuje, a przydaloby sie to miec w indeksie :] -
KaZiK
-
Oko
wiecie może kiedy Szostakowski robi u was wpisy? Bo nam też ma on wpisywać
pozdro -
Kamil
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne