-
Luka
Witam
Układam sobie plan i potrzebuję pomocy starszych kolegów.
Muszę sobie wybrać JEDEN z przedmiotów:
- Przemiany energii - J. Barglik
- Dynamika Urządzeń Mechatroniki - A.Pochanke
- Modelowanie i Symulacja w Elektrotechnice - Ziemiankek
Który z nich jest najłatwiej zaliczyć, najmniej problemów? Chodzi o całość: wykład+laborka. -
Kłamliwa Świnia.
-
Marek
Z tego co pamiętam, z dynamiki z laborki nie piszę się sprawozdań. Na zajęciach wklepuje się tylko treść z instrukcji do matlaba. Zaliczenie też nie sprawia większego problemu. Więc proponował bym dynamikę -
ChrustAA
Mialem wsystkie z w/wnych i - Dynamika Urządzeń Mechatroniki - A.Pochanke. Predmiot nudny ale zaliczenie na 30 minut nauki z gotowcow. Zreszta jedna tylko z trzech 5 jakie dostalem egz na pw :D -
-
ChrustAA
Aaaaaaaaaa walsnei mi przypomniales:d
MAm warunek z tego od ziemianka hehehe.
to nie takie hop siup zaliczenie. Nie poszedlem na zerowke i nici ze sciagania potem -
Rzooq
Miałem wszystkie z tych przedmiotów (i chodziłem na wszystkie wykłady). Co do wykładów to zależy czy będziesz na nie chodził.
Przemiany energii - wykład z Barglikiem to straszna kupa (treść, zaliczenie, skala ocen, generalnie całokształt), laborka nudna i problematyczna (ćwiczenie z Niedbałą i Pawełkowiczem). Zdecydowanie nie polecam.
Dynamika - chodząc na wykład i notując masz odpowiedzi na zestaw pytań zaliczeniowych, spokojne tempo wykładu. Laborka tak jak już wspomniano - głównie przepisywanie pdfów, czasami trzeba zrobić coś jeszcze samemu, niezbyt ciekawa, ale da się przeżyć.
Modelowanie - wykład o niczym, na zaliczeniu trzeba lać wodę, laborki - zależy gdzie trafisz, bo prowadzi je kilka zakładów i nie wszyscy mają te same, ale wszystkie raczej cienkie.
Gdybym miał wybrać jeden z tych trzech - wybrałbym dynamikę. -
ChrustAA
Walsnie niedbala. to chyba najwiekse nieporozumienie na PW...
wpada na laborke nic nie pwoie tylko pyta jakbysmy byliaustystyczni co to jet prad jak wyglada moc itp.
Totalne nieporozumienie obnizajace poziom studiow na maxa; [
-
Luka
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne