-
miras
Zostaje powolana dodatkowa grupa z cw z magnesow, pierwsze zajecia odbeda sie 4 marca, sroda o 16 w 011 GM. -
Uriel | FICAG
-
justin
-
-
...:::Kozi:::...
-
♥Tygrysek :)♥
Moglibyście coś więcej napisać na temat tego Profesora? Bo na zajęciach organizacyjnych nie udało mi się niczego dowiedzieć o sposobie zaliczenia ćwiczeń.; ) -
JJ
Jest strasznym chamem, nie da się z nim dogadać, ale za to nie ma problemów z zaliczeniem najczęściej, więc trzeba się przemęczyć :D -
James
A ktos moze powiedziec cos na temat Krzemińskiego, albo Płoneckiego, ktory tez prowadzi w pierwszym potoku grupe 1/2 w tym roku?
-
szleszyniak
generalnie krzemiński (biały orzeł) nie jest zbyt łatwy do przejścia. nie wiem jak na magnesach ale na teorii obwodów żeby zaliczyć trzeba było mieć np. 2pkty na 40 co i tak uzyskiwali nieliczni :/ co do płoneckiego to wszyscy mówią że to kawał *** ale przynajmniej można się nauczyć i zdać. moja metoda na płoneckiego to nauka na każde zajęcia bo jak zobaczy że go olewacie na początku to przewalone :] -
justin
-
ja tam go omijam szerokim łukiem mialem z nim laborke i juz nigdy wiecej (oby) -
Ludi®
-
-
Ludi®
Czyli były już 4, to trochę nie dobrze;/ .
Ale są z tym Krzemińskim czy z kimś innym ?
Bo słyszałem, że z nim się ciężko dogadać, a ja muszę zmienić grupę bo mi koliduje z laborką;/ -
-
Bałwanek
Siema, byłem w piątek u prof. Krzemińskiego w sprawie grupy pościgowej dla DRUGIEGO POTOKU z magnesów już połowa semestru wiec najwyższa pora żeby to zacząć zaliczać. Generalnie kazał zrobić listę osób chętnych, zanieść ją do niego w poniedziałek on się zastanowi nad tym i najwyżej wybierzemy termin dodatkowych zajęć. Listę już jakąś z grubsza mam więc jak ktoś chciałby się dopisać niech poda imię, nazwisko, nr. grupy -
Michał
-
Bałwanek
a z kim ten pościg?? i czy to przypadkiem nie jest dla pierwszego potoku?? bo nie wszystkim pasuje w środę o 16.15 -
pościg jest w każdą środę o 16 z Krzemińskim i o ile mi wiadomo jest tylko jeden Stanisław Krzemiński
przychodzą ludzie z 1 potoku ale może jest ktoś z 2 potoku, w każdym razie raczej nie ma problemu z przepisaniem się z jakiegoś tam dnia na środę chociaż teraz to już chyba nie ma sensu bo były z 4 albo 5 zajęć przynajmniej
poza tym w tym roku akademickim wszystkie 8 grup 2 semestru prowadzą tylko Krzemiński i Płonecki więc wybór jaki jest to każdy widzi
pozostaje życzyć powodzenia na zaliczeniu... -
Bałwanek
Wiemy już że pościg jest w środę o 16stej ale nie wszystkim pasuje ten termin bo np. gr.5 i gr.7 maja wtedy laborke i prof.Krzemiński powiedział że może zrobić jeszcze jedna grupę pościgową w innym terminie. tylko żeby listę zrobić osób chętnych -
no to już bawcie się w to sami, skoro się zgodził to fajnie, przynajmniej w tej kwestii nie robi problemów :P
-
Tolek :)