Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • miras

Zostaje powolana dodatkowa grupa z cw z magnesow, pierwsze zajecia odbeda sie 4 marca, sroda o 16 w 011 GM.
  • Uriel | FICAG

mam nadzieję, że to chodzi o pierwszy potok?
  • justin

A kto prowadzi?
  • ...:::Kozi:::...

pewnie prof. Krzemiński
  • ♥Tygrysek :)♥

Moglibyście coś więcej napisać na temat tego Profesora? Bo na zajęciach organizacyjnych nie udało mi się niczego dowiedzieć o sposobie zaliczenia ćwiczeń.; )
  • JJ

Jest strasznym chamem, nie da się z nim dogadać, ale za to nie ma problemów z zaliczeniem najczęściej, więc trzeba się przemęczyć :D
  • James

A ktos moze powiedziec cos na temat Krzemińskiego, albo Płoneckiego, ktory tez prowadzi w pierwszym potoku grupe 1/2 w tym roku?
  • szleszyniak

generalnie krzemiński (biały orzeł) nie jest zbyt łatwy do przejścia. nie wiem jak na magnesach ale na teorii obwodów żeby zaliczyć trzeba było mieć np. 2pkty na 40 co i tak uzyskiwali nieliczni :/ co do płoneckiego to wszyscy mówią że to kawał *** ale przynajmniej można się nauczyć i zdać. moja metoda na płoneckiego to nauka na każde zajęcia bo jak zobaczy że go olewacie na początku to przewalone :]
  • justin

Nic dodać, nic ująć.

ja tam go omijam szerokim łukiem mialem z nim laborke i juz nigdy wiecej (oby)
  • Ludi®

Zajęcia są co tydzień czy co 2 jak normalnie ?

co tydzien
  • Ludi®

Czyli były już 4, to trochę nie dobrze;/ .

Ale są z tym Krzemińskim czy z kimś innym ?

Bo słyszałem, że z nim się ciężko dogadać, a ja muszę zmienić grupę bo mi koliduje z laborką;/
  • Bałwanek

Siema, byłem w piątek u prof. Krzemińskiego w sprawie grupy pościgowej dla DRUGIEGO POTOKU z magnesów już połowa semestru wiec najwyższa pora żeby to zacząć zaliczać. Generalnie kazał zrobić listę osób chętnych, zanieść ją do niego w poniedziałek on się zastanowi nad tym i najwyżej wybierzemy termin dodatkowych zajęć. Listę już jakąś z grubsza mam więc jak ktoś chciałby się dopisać niech poda imię, nazwisko, nr. grupy
  • Michał

Przecież pościg już jest w środy o 16:15. 32 osoby przychodzą.
  • Bałwanek

a z kim ten pościg?? i czy to przypadkiem nie jest dla pierwszego potoku?? bo nie wszystkim pasuje w środę o 16.15
  • Dyzma

pościg jest w każdą środę o 16 z Krzemińskim i o ile mi wiadomo jest tylko jeden Stanisław Krzemiński
    przychodzą ludzie z 1 potoku ale może jest ktoś z 2 potoku, w każdym razie raczej nie ma problemu z przepisaniem się z jakiegoś tam dnia na środę chociaż teraz to już chyba nie ma sensu bo były z 4 albo 5 zajęć przynajmniej

poza tym w tym roku akademickim wszystkie 8 grup 2 semestru prowadzą tylko Krzemiński i Płonecki więc wybór jaki jest to każdy widzi

pozostaje życzyć powodzenia na zaliczeniu...
  • Bałwanek

Wiemy już że pościg jest w środę o 16stej ale nie wszystkim pasuje ten termin bo np. gr.5 i gr.7 maja wtedy laborke i prof.Krzemiński powiedział że może zrobić jeszcze jedna grupę pościgową w innym terminie. tylko żeby listę zrobić osób chętnych
  • Dyzma

no to już bawcie się w to sami, skoro się zgodził to fajnie, przynajmniej w tej kwestii nie robi problemów :P
  • Tolek :)

A nie wiecie kiedy bedzie zaliczenie ?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)