Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mihau

Hej,
    mam wielką prośbę o pomoc przy pracy magisterskiej z Psychologii - wypełnienie trzech kwestionariuszy do mojego badania.
    Spośród osób biorących udział w badaniu rozlosuję 3 nagrody pieniężne:

- jedna o wysokości 100 zł
    - dwie o wartości 50 zł

Całość znajduje się pod adresem: http://webankieta.pl/ankiety/w1hpre...
    Jest całkowicie anonimowe i w każdej chwili można się wycofać.
    Za pomoc bardzo będę wdzięczny.

Pozdrawiam,
    Michał

ps. piszę ten temat na gronie Wydziału Elektrycznego PW, bo do badania potrzebuję głównie mężczyzn (kobiety udało mi się pozyskać na rodzimym wydziale psychologii).
  • Czareq

Hmmm To ciekawe jak można nagrodzić autora anonimowej ankiety :)
  • mihau

można :) aby wziąć udział w losowaniu rzeczonej stówki należy zostawić swój adres email - jak padnie na Ciebie, to się odezwę, podasz mi nr konta a ja przeleję kasę (może być przekaz pocztowy albo koperta pod wcześniej ustalonym kamieniem). Możesz zostawić na szybko założony na Tlenie adres...zresztą pewnie i po zwyczajnym mailu nie byłbym w stanie Cię zidentyfikować.
  • silv3str

A świstak siedzi bo milka była nieletnia... Ludzie na tym gronie pomagają bezinteresownie, a czymś takim nas obrażasz... Poza tym link do ankiety nie działa więc po co ten wątek???
  • mihau

http://webankieta.pl/ankiety/w1hpre...

sorry. Ten działa.
    Jak bezinteresownie - można nie zostawiać adresu mailowego.

Zresztą bezinteresowność to jedno, a motywacja to drugie. Chętniej wypełniłbym ankietę pomagając komuś + mając do tego jeszcze opcję stówki z nieba.
  • Anonim

Widze ze tanio nas wyceniasz.. poza tym przylaczam sie do zdania przedmowcy..
  • Hugo

oj kolega daje stówe a Wy macie jakieś problemy jeśli nie będzie chętnych mi by się przydała:P
  • Salwer

ufff wypełniłem...

czy to ankieta dla jakichś Emo ludków ? Brakowało mi pytania "Czy w ostatnim tygodniu chciałeś popełnić samobójstwo?" :)

Kolego od ankiety może nie wierzysz ale studenci PW to naprawdę normalni ludzie, którzy mają znajomych, imprezują, piją, mają hobby, są szczęśliwi z życia (przynajmniej w większości :) )

Pozdrawiam
  • senner

>Salwer napisał
    >ufff wypełniłem...

>Kolego od ankiety może nie wierzysz ale studenci PW to
    >naprawdę normalni ludzie, którzy mają znajomych,
    >imprezują, piją, mają hobby, są szczęśliwi z życia

no generalnie się zgadzam że studenci PW to w miare normalni ludzie [choć w wątku 'dziewczyny z PW' mężczyźni stąd zostali podzieleni tylko na 2 grupy: pokraki i fantycy....] ale zastanowiła mnie inna kwestia-sprowadzania wszystkiego co wiąże się z samobójstwem do [dziwnej swoją drogą] grupy 'Emo'.
    ale to dyskusja na inny temat.

wypełniłem, pomogłem, pozdrawiam.
  • Anonim

>Salwer napisał
    >ufff wypełniłem...
    >
    >czy to ankieta dla jakichś Emo ludków ? Brakowało mi
    >pytania "Czy w ostatnim tygodniu chciałeś popełnić
    >samobójstwo?" :)
    >
    >Kolego od ankiety może nie wierzysz ale studenci PW to
    >naprawdę normalni ludzie, którzy mają znajomych,
    >imprezują, piją, mają hobby, są szczęśliwi z życia
    >(przynajmniej w większości :) )
    >
    >Pozdrawiam

Piją? Co do hobby się zgadzam. Moim jest ELEKTROTECHNIKA!! :)
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)