-
Cris
Pytanie do ludzi którzy mają te laborki za sobą: w jakim stopniu pytania ze skryptu pokrywają się z pytaniami na wejściówkach? Trudniejsze/łatwiejsze, Te same(daj boże)? -
Zubru
-
norba
>Cris1987 napisał
>Pytanie do ludzi którzy mają te laborki za sobą: w jakim
>stopniu pytania ze skryptu pokrywają się z pytaniami na
>wejściówkach? Trudniejsze/łatwiejsze, Te same(daj boże)?
zalezy z kim sie ma ale ogolnie to latwe sa -
zbyszek
-
-
norba
z krzemem jest lajt tylko czepia sie troche przy drugim cw i trzeba z nim do niego troche pochodzic. a z reszta nie ma problemu jesli umie sie troche pokombinowac -
ukwiał ukwialny
Czy jest tutaj osoba, ktora posiada sprawozdania z laborek z magnesow?? Gdyby mi je udostepnila, bylabym wdieczna; ) Prosze o kontakt, jezeli ktos taki jest -
kobik
a jak dobre Cie interesuja? tzn siec akademicka troche ich ma(np do cw piatego jest z 10 roznych sprawek), tylko nie wiem jak odpowiednie one sa, bo po prostu nie gadalem z nikim czy akurat te byly przyjmowane, ale jakby nie bylo daje dosc dobre pojecie jak sprawko ma wygladac -
ukwiał ukwialny
mam ten problem ze do sieci akademickiej nie mam dostepu :/ jezeli masz jakies sprawka mozesz mi je podeslac; ) przyda sie wszystko!; D -
=D
eh drugi rok, a nadal nie potrafią sobie radzić; x
ostatnio przeglądałem dysk i znalazłem parę sprawek; p co do samych laborek są cholernie nudne (przynajmniej dla mnie)... stawianie kilkuset kropek itp; x
Pozdrawiam. -
Gruby
Mam pytanie do osób które mają teraz laboratorium z elektromagnetyzmu. Chodzi mi o to ile zajęć jeszcze wam zostało? czy przez nadchodzące dwa tygodnie zajęcia będą trwać i czy będą wykonywane ćwiczenia? chodzi zarówno o pierwszy jak i drugi potok.
Z góry dzięki za info
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne