-
-
Agnieszka Korczak
a kto mi powie co zrobić z językiem? jeśli B2 zaliczyłąm w zeszłym roku, i teraz nie chodzę na żaden język to czy będę miała przepisaną ocenę z B2 czy w ogole ona się nie będzie liczyła do średniej ?? -
oro
-
A orientuje się ktuś co zrobić z 6 semestrem
Czy praktykę kierunkową wpisuje sie do indeksu?
Jak przydzielić na karcie egzaminacyjnej punkty ECTS podane dla przedmiotu całościowo? -
-
Michał
Apropo sem 6 i praktyk.
Praktyki wpisuję się do indeksu na stronie 82.
-
a język obcy egzamin czyli wynik B2 też pisujemy do indeksu, na str, 76?
ku.. nie może być na stronie wydziałowej umieszczona jakaś informacja, instruktaż co i jak powinno być wypełnione... -
Anonim
gdzie zrobic wpis z B2 powie ci ten "ktos" kto ci go bedzie wpisywal jak zdasz... powie co i jak wpisac i wogole... -
Fi_Flak
>...agniesia;D... napisała:
>a kto mi powie co zrobić z językiem? jeśli B2
>zaliczyłąm w zeszłym roku, i teraz nie
>chodzę na żaden język to czy będę
>miała przepisaną ocenę z B2
w semestrze letnim 3 roku w karcie ocen jest pozycja na egzamin z języka. I jeśli ktoś zdał wcześniej B2 to musi iść z samą kartą do SJO i wziąć wpis. Bo jak nie będzie na karcie to w dziekanacie policzą jako warunek. Chore.
Dla pani w dziekanacie najważniejsza jest karta ocen. Ostatnio powiedziała mi tak: "dla mnie indeks to nie dokument". -
Martino
Wpis z języka B2 jest tam gdzie inne wpisy z języka obcego.
Dokomentem potwierdzającym postępy w nauce sudenta jest tylko i wyłącznie index - przynajmniej tak jest napisane na stronie wydziału.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne