Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • STAMiNA™

http://www.ee.pw.edu.pl/text/134

Koniec niedomówień!!!
  • Agnieszka Korczak

a kto mi powie co zrobić z językiem? jeśli B2 zaliczyłąm w zeszłym roku, i teraz nie chodzę na żaden język to czy będę miała przepisaną ocenę z B2 czy w ogole ona się nie będzie liczyła do średniej ??
  • oro

dołączam się z prośbą o odp
  • STAMiNA™

A orientuje się ktuś co zrobić z 6 semestrem

Czy praktykę kierunkową wpisuje sie do indeksu?
    Jak przydzielić na karcie egzaminacyjnej punkty ECTS podane dla przedmiotu całościowo?
  • Michał

Apropo sem 6 i praktyk.
    Praktyki wpisuję się do indeksu na stronie 82.
  • STAMiNA™

a język obcy egzamin czyli wynik B2 też pisujemy do indeksu, na str, 76?

ku.. nie może być na stronie wydziałowej umieszczona jakaś informacja, instruktaż co i jak powinno być wypełnione...
  • Anonim

gdzie zrobic wpis z B2 powie ci ten "ktos" kto ci go bedzie wpisywal jak zdasz... powie co i jak wpisac i wogole...
  • Fi_Flak

>...agniesia;D... napisała:
    >a kto mi powie co zrobić z językiem? jeśli B2
    >zaliczyłąm w zeszłym roku, i teraz nie
    >chodzę na żaden język to czy będę
    >miała przepisaną ocenę z B2

w semestrze letnim 3 roku w karcie ocen jest pozycja na egzamin z języka. I jeśli ktoś zdał wcześniej B2 to musi iść z samą kartą do SJO i wziąć wpis. Bo jak nie będzie na karcie to w dziekanacie policzą jako warunek. Chore.

Dla pani w dziekanacie najważniejsza jest karta ocen. Ostatnio powiedziała mi tak: "dla mnie indeks to nie dokument".
  • Martino

Wpis z języka B2 jest tam gdzie inne wpisy z języka obcego.

Dokomentem potwierdzającym postępy w nauce sudenta jest tylko i wyłącznie index - przynajmniej tak jest napisane na stronie wydziału.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)