- 1
- 2
-
Kłamliwa Świnia.
kto ma sławe najłatwiejszego do przejścia prowadzącego te ćwiczenia?
już wiem, ze nie karwat; ]
jest ktoś taki u którego wystarczy być na mniej wiecej wszystkich zajeciach?
no, a jak nie ma to chociaz ktoś taki kto przynajmniej problemów nie robi...
z góry dzięki za odp. -
C.W.A.N.Y.
-
vajroos
a ja śmiem twierdzić, że u karwata są łatwe magnesy w przeciwieństwie do tobów. -
-
Kłamliwa Świnia.
>vajroos napisał
>a ja śmiem twierdzić, że u karwata są
>łatwe magnesy w przeciwieństwie do tobów.
a ja śmiem, że powiedz to 3/4 mojej grupy; ]
mialem z nim to i to i gdyby nie mikolajuk to bym niczego nie zaliczyl. -
vajroos
>a ja śmiem, że powiedz to 3/4 mojej grupy; ]
>
>mialem z nim to i to i gdyby nie mikolajuk to bym niczego
>nie zaliczyl.
no coś ty? Przecież on zawsze dawał na tych magnesach takie łatwe zadania, że strach było nawet za 3 razem nie zaliczyć; ) Nie wiem jakie dawał na laborce z magnesów ale na ćwiczeniach naprawdę nic trudnego nie było ...
-
Kłamliwa Świnia.
no wiem. wszyscy wiemy, żeby były łatwe; ]
ja to nawet wiem, ze to powinienem zaliczyc.
tylko tez wiem, ze zdzira miala pewnie zly nastroj i zaliczyło ostatnio jakies 5% :|
wiec wole jak to czy zalicze zalezy ode mnie, a nie od niego.
ten sawicki dobry jest na pewno? -
kOsCi
sawicki daje podobne zadania do ploneckiego z tego samego zbiorku tyle ze wybiera takie ktore da sie zrobic.. -
Krzysiek B.
siemanko
z tego co wiem to najlatwiej jest u dr Rawy... stary przyjemny czlowiek
wystarczy chodzic na wszystkie zajecia i zaliczyc 3kolokwia z 4 ktore sie odbeda.
z tym ze slowo kolokwium jest troche nie na miejscu, bo zadanie jest zawsze jedno i to raczej typu "podstaw do wzoru", poprostu wstyd u niego nie zaliczyc.
a jesli nie powiedzie sie na "kartkowkach" to zawsze pod koniec jest termin poprawkowy, z tym ze wtedy daje 3-4 zadanka(o stopniu zlozonosci podobnym do "kartkowek")
z tego co pamietam to nawet jak ktos sie zaliczyl w terminie poprawkowym,
to pozwalal przychodzic do niego w dniu egzaminu i jeszcze raz pisac poprawe z cwiczen.
i to by bylo na tyle:)
POZDRO -
Krzysiek B.
> "z tego co pamietam to nawet jak ktos sie zaliczyl w terminie poprawkowym" oczywiscie mialo byc "jezeli ktos nie zaliczyl"
-
Macieja666
profesora Rawy . ja z nim mialem i zaliczyl (czego nie moge powiedziec o wykladzie; /) naprawde jest to proste, wlasciwie samo podstawianie do wzorow. -
KaZiK
-
vajroos
Niektorzy pisali ze u Karwata jest ciezko na magnesach - ja milo wspominam magnesy u tego Pana.
Materiał na zajeciach rozni sie od tego co na wykladzie ale wydaje mi sie ze lepiej, gdyz ma on bardziej inzynierskie podejscie do przedmiotu. Szczerze mowiac na pewno wyniesiesz cos ciekawego z tych zajec, nie przejmuj sie kartkowkami bo one i tak nie maja wplywu na zaliczenie;) Na koniec pewnie bedzie prosty kolos z przelaczaniem kondensatorow, zanurzaniu kondensatora w dielektryku, sily w kablu 2-3 zylowym, ew obwod magnetyczny.
Zaraz pewnie sie odezwa osoby krytykujące moje slowa, ale nie mniej jedak mi sie naprawde cwiczenia z magnesow u tego prowadzacego bardzo podobaly :) -
barszczu
u Rawy na cwiczeniach jest latwo a np sz.p. mgr. Ploneckiego nie zycze nikomu :) -
-
>>aRtEk<<
z czego Karwat robi wejściówki??
z wykładów czy z poprzednich ćwiczeń??????? -
Anonim
słyszlem ze robi z wykładów, ale również z poprzednich ćwiczeń z tych rzeczy które sa potrzebne na kolejne ćwiczenia -
Anonim
Wejściówkami nie ma się co przejmować, chyba że ktoś chce powalczyć o ocenę 4-5 z ćwiczeń :P Najważniejsze jest oczywiście 'kolokwium' czyt. 3 oklepane zadanka. Przede wszystkim trzeba trawić na dobry humor Pana dr, a wtedy będzie już z górki :) -
>>aRtEk<<
-
Anonim
-
Anonim
czytałem książkę Sikory przygotowując się do egzaminu z magnesów. Pierwsze 20 stron bardzo przystępnie ale czym dalej tym było już gorzej :] hehe -
Jakim
Jakby kto potrzebował skryptu którego używa mgr Płonecki chętnie odsprzedam nie uzywany prawie:D
- 1
- 2
Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
-
Wydział elektryczny PW Pl.Politechniki, Warszawa
- Dodaj miejsce