Wydział Elektryczny PW [2070]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

• 22/12/2009 22:55
    Ja ma taką samą sytuacje, kolega co zaliczył i będzie szedł po wpis w nowym roku spyta się Rawy czy da radę zrobić termin w sesji.
  • Piotrek

• 22/12/2009 23:20

ja mam pytanie troche z innej beczki a mianowicie ma ktos 2 w indekcie od prof RAwy?????;>jak jest pozniej z zaliczeniem stwarza prof. problemy???
    orientuj sie ktos czy sa jakies nieprzyjemnosci zwiazane z posiadaniem dwójeczki w indeksie:-)
  • Kuba

• 13/01/2010 19:54
    Wiadomo czy będzie jakiś termin ??
  • dyfc

• 14/01/2010 11:50
    info dla studentow czwartego roku, ktorzy maja niezaliczone TYLKO I WYLACZNIE twn.
    wlasnie wrocilem z rozmowy z profesorem. bedzie mozliwe zaliczenie twn ale tylko dla osob ktore maja brak jedynie z tego przedmiotu i moga pochwalic sie wpisem do indeksu z seminarium dyplomowego. nalezy wtedy zabrac indeks z wpisem z seminarium do profesora i on wtedy ustali termin egzaminu ustnego indywidualnie dla kazdego z zainteresownych. powiedzial takze zeby sie juz przygotowywac, gdyz zaliczenie moze byc nawet nastepnego dnia.

PS. czy ktos byl/ktos zna kogos kto byl na ustnym juz? czy zawsze prof. jednak daje pytanie i kaze pisac, czy jednak zdarza sie ze odpytuje typowo ustnie? i czy jest ktos kto nie zaliczyl takiego 'ustnego'?
  • !:! ŠËŃŠËÎ !:! 8)

• 14/01/2010 13:35
    moi znajomi byli na ustnym we wrześniu... tam jest raczej full zestaw, czyli oprócz pisania trzeba też na coś odpowiedzieć... raczej zakres pytań nie wychodzi poza te trzydzieści-parę które podaje przed egzaminami... z tego co pamiętam to jeżeli nie zna się odpowiedzi na na jakieś pytanie to nie ma tragedii, bo zadaje następne ( nie powinien od razu wyrzucić ) i raczej zależy mu na tym czy się rozumie sens jakiegoś zagadnienia ( a z tym czasami może być problem... 8] ).

powodzenia !
  • ...:::Kozi:::...

• 14/01/2010 14:09
    Byłem we wrześniu na egzaminie ustnym u Rawy i jego standardowe pytanie dla każdego to:
    Co pan umie?
    wymyślasz se cokolwiek co dobrze umiesz i on cie dopytuje konkretnie juz (czasem nawet jakies kosmiczne pytanie na temat tego co umiesz ^^)
  • Kuba

• 14/01/2010 20:28
    No dobra, to trzeba mieć oddaną prace inżynierską do promotora żeby uzyskać wpis z seminarium ??
  • Citellus Suslicus

• 14/01/2010 21:23
    nie, trzeba miec tylko seminarium zaliczone. czyli np. u nas (wysokie napiecia) jakas prezentacje + obecnosci. a prace inzynierska na dobra sprawe promotor moze przyjac, jak juz ma sie absolutorium..
  • Marcin

• 15/01/2010 08:54
    powiem więcej promotor nie może przyjąć pracy poki nie masz absolutorium:P
  • Wara

• 16/01/2010 12:43
    Hej a czy teraz szykuje się jakiś termin z TWN u Rawy? podobno na grudniowym wszyscy przeszli. Ja niestety wtedy nie mogłem. Wiem że z kilkanaście osób takich jeszcze jest które też nie mogły w tym terminie..
  • Kuba

• 16/01/2010 14:18
    Dlatego teraz każdy z osobna idzie na ustny...
  • Michał

• 16/01/2010 17:28
    Czy ma może ktoś jakieś informacje w sprawie terminu z magnesow? Podobno rok temu robil egzamin na początku marca...
  • Lipson

• 23/01/2010 10:18
    a teraz w sesji terminu z TWN nie będzie?
  • senner

• 07/03/2010 18:22
    .
    • twn24rawa

• twn

• Kuba

• przedwczoraj 16:25
    Wiadomo czy jakiś termin egzaminu jest?
  • Leszek

• przedwczoraj 19:51
    W czerwcu
  • JJ

• wczoraj 17:54
    a to jest pewne? magnesy tak samo dopiero w czerwcu? zawsze byl jakis termin w kwietniu czy tam maju...
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)