-
Longer
-
=D
ja też bym był chętny to pisać, ale to najwcześniej za tydzień... może by się ktoś przeszedł i zapytał o jakikolwiek termin czy to teraz czy też w marcu; ) -
Crazy_Ivan
Nie wszyscy maja rejestracje do wrzesnia :P Jakos na finiszu sesji, chyba by wszystkim pasowalo. A jak ktos nie chce pisac - w marcu termin zrobic tez mozna swoja droga. -
-
Longer
Ciekawe tylko czy bedzie chcial robic terminy co miesiac...; ] hmm.. A wiecie czy duzo osob byloby chetnych pisac ten egzamin teraz w sesji ? -
sonsiat
-
=D
-
Longer
Ludziska, ale jezeli ktos pojdzie i ugada termin teraz na sesje to niech sie tym szybko pochwali... Zeby nie bylo tak jak kiedys z maszynami, ze wiekszosc ludzi o terminie dowiedziala sie dzien przed. Nie wszyscy sa z wawy, niektorzy dobry kawalek beda musieli dojechac :) Wiec jak cos, piszcie o jakims terminie jak najszybciej; pp -
Oko
-
Krzychu Ziemiańczyk
LUDZISKA!!! Jak byłem u P. Rawy w grudniu (koło 20) po wynikach ostatniego terminu, to mówił że zrobi jakiś termin w kwietniu może. -
Anonim
-
=D
rozmawialiśmy z Prof Rawą jakoś w tym tygodniu i z tego co mówił zrobi w maju jeśli dziekan się zgodzi czy jakoś tak... -
Lipa
-
Leszek
>Lipa napisał
>Profesor już ustalił jakiś termin? coś wiadomo w tej
>sprawie?
Egzamin będzie tego samego dnia co magnesy.. -
-
Marcin
-
Anonim
-
Anonim
-
Leszek
-
horrible dream
Hmmm fajnie, że link do tematu, ale nie widzę tam konkretnej daty jakoś.
Bo początek maja to dosyć rozległe stwierdzenie.
Jakby ktoś znał konkretny termin, to prośba o podzielenie się nim w tym temacie. -
Leszek
>horrible dream napisał
>Hmmm fajnie, że link do tematu, ale nie widzę tam
>konkretnej daty jakoś.
>Bo początek maja to dosyć rozległe stwierdzenie.
>
>Jakby ktoś znał konkretny termin, to prośba o podzielenie
>się nim w tym temacie.
Nawet prof Rawa nie zna dokładnego terminu... bo jeszcze nie został taki ustalony.. "Nie wiadomo jeszcze w jakiej sali będzie egzamin" - takie coś usłyszałem dziś od prof Rawy. Powiedział mi jeszcze że termin będzie gdzieś od 4 do 8 maja.. -
Marcin
Ma ktoś jakieś info czy profesor zadecydował o dokładnym terminie egzaminu??