-
Wujaszek Lo
Bo kuli nie ma w książce...
Ja to wiem pobieżnie tylko, że to chodzi o jakiś promień i że ten promień wyznacza strefę bezpieczną... czy coś... :/ I to tak z tą kulą :(
A właśnie... Jakby kto miał na kompie opracowane pytania, albo jakieś materiały z wykładów... czy co...
salagant@gmail.com
Chętnie tam przyjmę, albo info skąd można ściągnąć :) dzięki :) -
Anonim
Kiedys bylo rozwiazanie na tym gronie, ale milosciwie nam panujacy mod...tfu...nawet go tak nie nazwe, ktorego udalo nam sie niedawno pozbyc, oczywiscie to usunal, bo po co mialo byc i robic pierdzielnik... -
-
-
Maciejo Andrzejo
-
Anonim
> Kiedys bylo rozwiazanie na tym gronie, ale milosciwie nam panujacy mod...tfu...nawet go tak nie nazwe, ktorego udalo nam sie niedawno pozbyc, oczywiscie to usunal, bo po co mialo byc i robic pierdzielnik...
No i co twoja wypowiedz wnosi do tego watku?
wystarczy na google wpisac "metoda toczącej sie kuli" i kliknąć pierwszy znaleziony link...
-
Wujaszek Lo
>trach napisał
>Kiedys bylo rozwiazanie na tym gronie, ale milosciwie nam
>panujacy mod...tfu...nawet go tak nie nazwe, ktorego udalo
>nam sie niedawno pozbyc, oczywiscie to usunal, bo po co
>mialo byc i robic pierdzielnik...
lolz...
ale go tak nazwałeś...
i dzięki, że wykorzystujesz moją niewiedzę do obrażania kogoś trzeciego
gratuluję :)
-
Marcin
spoko, nie jestem az tak leniwy ze nie googlowalem... no i nie bardzo poszlo, bardzo pobieznie wytlumaczone, albo tylko wzmianki. Moze ktos wie jak to bedzie po angielsku sie nazywalo... bo rolling-ball method dotyczy czegos innego xD -
>Marcin napisał
>spoko, nie jestem az tak leniwy ze nie googlowalem... no i
>nie bardzo poszlo, bardzo pobieznie wytlumaczone, albo tylko
>wzmianki.
wpisanie w google "metoda toczącej sie kuli" i kliknięcie na pierwszy rezultat wyszukiwań wystarczy w 100% aby zrozumieć tą metodę. Jak się uczyłem na TWN też szukałem opisu tej metody na google i właśnie ten *.pdf z pierwszego linka mi pomógł. Tam jest wszystko wyjaśnione.
Moze ktos wie jak to bedzie po angielsku sie
>nazywalo... bo rolling-ball method dotyczy czegos innego xD
A jak chcesz po angielsku to w tym pdf'ie są normy, z których to jest wzięte. Mi się nie chciało szukać. Zakończyłem przygodę z metodą toczącej się kuli na tym pdf'ie :>
-
ChrustAA
to banalnie prosta metoda i banalnie latwe 10 punktow. jakznajde chwile przed piwkiem to zeskanuje -
Anonim
>Wujaszek Lo napisał
>>trach napisał
>>Kiedys bylo rozwiazanie na tym gronie, ale milosciwie nam
>>panujacy mod...tfu...nawet go tak nie nazwe, ktorego udalo
>>nam sie niedawno pozbyc, oczywiscie to usunal, bo po co
>>mialo byc i robic pierdzielnik...
>
>lolz...
>ale go tak nazwałeś...
>
>i dzięki, że wykorzystujesz moją niewiedzę do obrażania
>kogoś trzeciego
>gratuluję :)
>
A niby w jaki sposob go obrazilem? bo jak na razie to on po mnie pojechal ale ja go ignoruje, szkoda klawiatury. stwierdzilem po prostu fakt, bo kiedys juz ludzie szukali tego rozwiazania, ktos je wkleil ale zostalo usuniete. to grono nie jest po to zeby ktos mi mowil ze mam sobie w google szukac... -
-
Maciejo Andrzejo
>-=ChrustAA=- napisał
>to banalnie prosta metoda i banalnie latwe 10 punktow.
>jakznajde chwile przed piwkiem to zeskanuje
skanuj skanuj i wrzuc gdzies gdzie mozesz (mojego mejla znasz)
big THX! -
silv3str
Trach ma racje. Musimy sobie pomagać, a nie utrudniać. Każdy coś nowego wniesie do wątku i wszyscy są zadowoleni. Chyba nie jesteśmy z UW, żebyśmy mieli sobie nawzajem utrudniać studiowanie. Niektórzy jednak to robią, ale nie rozumiem jaki mają w tym cel. Ja jednak jestem temu przeciwny i jeśli mogę w czymś pomóc to pomagam. Większość z nas też taka jest jak sądze. Bo polibuda jest zgrana!! -
-
Anonim
-
Maciejo Andrzejo
calkiem sporo juz materialow zebralem na TWN i maszyny
znajdziecie je na mejlu:
polibuda.gr2@gmail.com
pass: polimaterialy
tylko prosze NIC NIE KASOWAC mnostwo ludzi/grup z tego korzysta
*mam nadzieje ze nikt z zawisci tego nie zrobi* -
Wujaszek Lo
Weźcie ludzie przestańcie w końcu takie głupoty pisać...
Tyle co STAMiNA zrobił to chyba nikt nie zrobił. Zawsze udostępniał do ściągnięcia materiały, opracowywał odpowiedzi... Chadzał do prowadzących, żeby wybadać teren, a potem się dzielił...
Więc niech nikt mi tu nie pisze, że on utrudnia studiowanie. A jak coś usunął, to jestem pewien, że był to dubel, albo miał jakiś inny ważny powód.
Pozdr. -
Maciejo Andrzejo
no to smutno bo teraz to wszystko upadnie... szkoda; )
miejmy nadzieje ze to nie ostatni stamina na pw -
Wujaszek Lo
No już tak nie ironizuj; D...
Po prostu szkoda, może nie upadnie, ale cóż...
chleb i nóż (do rymu) -
Lipson
-
Anonim
ja bym poprosił o jakieś 2 ew 3 pewne pytanka tzn takie które na 90-100% daje co roku aby się wcześniej odpowiednio do nich przygotować. Dziadzia Rawa jest super koleś ale mam juz zapowiedzianych kilka wrześniowych wizyt i nie koniecznie bym chciał aby to był on. zatem plz zapodajecie jakieś pewniaczki !!!