-
kobik
-
SUMO
-
Anonim
Profesor powiedział wczoraj na egzaminie, że był to ostatni egzamin który przeprowadził i że przechodzi na emeryturę. Kto poprowadzi przedmiot jeszcze nie wiadomo. Jeśli ktoś będzie miał jakieś informacje na ten temat to proszę o napisanie tego tutaj.l Pozdro -
-
kamil
A jednak nie ostatni 4 grudnia jest termin z czajnika godz 10. Info pod dziekanatem i ge 2 pietro. Prawdopodobnie ze wzgledu ze ok 100 osob jak podliczyl dzieknat jeszcze ma ten przedmiot w plecy. -
lolbezczelny
przecież teraz i tak prawie wszyscy chodzą na wykład do Tumańskiego, więc nie wiem kto mu przyjdzie na ten termin... -
brzydal
ja nie moge chodzic bo mam wtedy laborki i chyba sie przejde do tego Czajewskiego -
Luigi
Ja tez sie pewnie przejde bo nie moge chodzic na wykład ze wzgledu na laborki które mam w tym samym czasie -
śmiesznie by było gdyby przyszła do niego garstka ludzi i dałby wpis za darmo z okazji zbliżających się mikołajek :D chociaż akcje z wpisami u Czajnika tylko na zerówce zazwyczaj były :P
-
silv3str
-
Ernest
to jest juz nas trzech :)
ja bym sie nie obrazil gdyby tak zrobil jak na ostatnim wykladzie -
norba
przypuszczam ze takich osob jest sporo
ale jak bedzie malo osob to moze zadac dwa pytania
jak sie pan nazywa
co to jest 1 amper
kiedys juz tak zrobil jak byly dwie czy jedna osoba
-
James
Taki numer nie przejdzie, na pewno bedzie wiecej osob
chociaz nie pwoiem ze na cos takiego nie licze :D -
..::Piotrek::..
Mógłby ktoś z obecnych na ostatnim terminie(4.12) napisać jak było??Jakie pytania padały??Czy profesor jest nadal tak wymagający jak rok temu??Dzięki z góry:) -
-
Elie