-
WTF?
ello, doszły mnie słuchy, że 5 grudnia jest jakiś termin u czajnika...
Wie ktoś coś więcej? -
Bartek
-
ɹɐpołʍ
-
-
Kamil
-
Robs0n
a ja zadam pytanie z innej beczki, co w momecie jak sie dostastanie jedna 2, a potem przy kolejnym examie kolejna ?? Sa jakies tego konsekwencje badz cos ?? kiedys chyba bylo ze jak sie dostalo trzy 2 to byl komis :| ?? prosilbym o szybkie i jasne sprostowanie :) -
Elie
Nic się nie dzieje. W dziekanacie nic sobie z tego nie robią. Trzeba to po prostu zaliczyć, jak wpadnie Ci 2 dwója to nie przejmuj się masz jeszcze wiele miejsca w indeksie;) a dodatkowo 2 w indeksie pozwala Ci o poproszenie dziekana o egzamin komisyjny lub o pozwolenie podejścia do egzaminu u innego prowadzącego. Powodzenia -
Robs0n
-
silv3str
-
Robs0n
bylo cale 9 osob, zaprosil wszystkich do sali
mielismy wyjac karteczki, na tablicy zapisal jedno z zadan z ksiazki, a potem kazdy indywidualnie dostal pytania, ja dostalem o Hallotron :)
a potem jeszcze pare szybkich pytan poszlo :) ale emocje zrobily swoje i pamietam tylko ze dostalem pytanie co jest 0 w mostkach pradu przemiennego :P -
-
lolbezczelny
-
norba
-
Anonim
Ostatnio mówił, że zawsze w połowie semestru organizuje. Mówił też, że bardzo dużo ludzi pyta o termin, przychodzi 6, a zalicza 3. -
-
kobik
-
Ludi®
-
szepiet
-
silv3str
23.04.2009 czwartek godz. 10:00 - kolejny termin z metrologii u prof. Czajewskiego. -
norba
-
silv3str
Żebyś wiedział Norba, żebyś wiedział... Jakby tydzień później zrobił to już co innego by było :/ -
Anonim