-
Sakra M
nie widzę jakoś podobnego tematu :)
poda ktoś termin zerówki z miarki elektrycznej? :)
czas najwyższy zjawić się na egzaminie :D
zawsze musi byc ten pierwszy raz; P
mówił kiedy i gdzie będzie? -
*** Szpaner ***
Doszły mnie słuchy, że ma być 8 stycznia, 2007. Może samemu się tam pojawie...:/ -
Kłamliwa Świnia.
ja nie wiem jak sie ten moj nazywa... ale chyba czajewski...
takie duze okulary ma; ]
mowil o 22 stycznia cos. -
C.W.A.N.Y.
-
-
Anonim
-
Radek
Zerówka będzie najprawdopodobniej 8 stycznia (we wtorek 2 stycznia będzie ostatni wykład).
A może ktoś z was był już na egzaminie i pochwali się wspomnieniami; ) -
qlopez
ja byłem wszedłem dzień dobry , dzień dobry , do widzenia , do widzenia -
Anonim
U czajnika na egzaminie? To jest tak, że może zapytać o wszystko ze swojej ksiązki. Naprawde trzeba umieć od deski do deski. PIerwsze pytanie może być z pierwszej strony a drugie z ostatniek. Jeżeli myslisz sobie, że "oto akurat nie zapyta" to bądź pewnien na 100% że właśnie to dostaniesz:). Mojego kumpla spytał o schemat układu formującego w woltomierzu cyfrowym. no kto by pomyślał, że tego się czepnie? -
Radek
A pyta o liczby, np jaki błąd ma dane urządzenie, albo jakie wartości podaje norma dla....? -
Anonim
OD DESKI DO DESKI WSZYSTKO!!! Jeżeli jest to w jego książce to oczywiście, że o to pyta. On naprawde może spytać o wszystko. A takie rzeczy jak błędy są ważne więc to na pewno trzeba umieć -
Biernat!!!
-
Sakra M
jakby nikt tego nie zaliczał :D to by przecież połowy studentów starszych lat nie było; ) -
Anonim
>>>>>PIOTREK< <<< napisał
>A jak to jest u niego ze zdawalnością? Wogóle
>czy ktoś to zalicza?
U niego ze zdawalnością sprawa jest akurat jasna, albo umiesz albo nie. Czyli albo zaliczasz albo nie. To jest bardzo miły człowiek i jest ok w stosunku do studenta. Nie udupia, poprostu zadaje dwa pytania, jak umiesz odpowiedzieć na 1.5 lub troche więcej, ale naprawde dobrze to ci może rzuci jeszcze jedno szybkie pytanko albo i bez tego pytanka i masz zaliczone. Facet poprostu wymaga wiedzy nic więcej -
Radek
-
Anonim
>Radek napisał
>Zerówka najprawdopodobniej odbędzie się 22
>stycznia.; )
A własnie. Na zerówce daje łatwiejsze pytania i łatwiej dostać 5:) No i jak mówi, że stawia 2 jak się nic nie powie to nie żartuje:( -
-=AnDrEw=-
Z tymi dwójami to nei ma co panikwoać, jeżeli cokolwiek umiesz to powie Ci ze musisz sie douczyc i tyle. Nic Ci nie wstawi.
Jezelki kompletnie nie bedziesz miec pojecia na jakis temat no to juz mzoe byc gorzej. -
Radek
>Plaster napisał
>A własnie. Na zerówce daje łatwiejsze pytania
>i łatwiej dostać 5:) No i jak mówi, że
>stawia 2 jak się nic nie powie to nie żartuje:(
To na zerówce też stawia 2?; >
-
Sakra M
czyli zerówka jest 22 stycznia? ee? a nie 8 stycznia?
kto wie dokładnie? :) -
Radek
Ja wiem dokładnie; )
Zerówka nigdy nie miała być 8 stycznia. Po prostu 2 stycznia wypadał ostatni wykład więc wszyscy się jej spodziewali tydzień później.
Ostatni wykład 2 stycznia się nie odbył, więc zerówka może być najwcześniej 15. Jednakże profesorowi się nie śpieszy, a może nawet zrobi jeszcze dwa wykłady, więc raczej będzie 22 stycznia. Jakby co, to dam znać; )
Pozdro -
Witek
Zerówka miała być 8 stycznia, ale poniewaz nie odbył sie wykład 2 stycznia to jest przesunięta na 22 stycznia
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne