Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Uriel | FICAG

Wypadałoby zgadać się co do terminu poprawki. Multarzynski zyczy sobie aby poprawka byla w jakis czwartek i tylko w jednym terminie. Problem z czwartkami jest tylko taki, że każda grupa ma w takowy dzień poprawki, zerówki itp i średnio da się to zgrać. Co robimy z tym fantem?
  • Stefan_Zenek -

ale ktorej matmy 1 czy 2 i o co dokladniej chodzi?
  • Uriel | FICAG

No tak, zapomnałem napisać. Chodzi o poprawkę matmy z 1 semestru.
  • Sandman

jest w ten czwartek o godzinie 16 w sali 206GG
  • Sandman

przepraszam w sali 306GG
  • Uriel | FICAG

Tydzień temu (w środę) poprawka została przełożona. Chyba, że znowu ktoś ten termin wybrał.
    Ten czwartek nie pasował 7/8 osobom, a więc połowie poprawiajacych.
  • Misha

Elo. Jest taka sytuacja,ze w grupie 5 mamy na czwartek ustawione juz 2 inne zaliczenia. Zajebiscie by bylo jakbysmy przelozyli poprawke przynajmniej na nastepny tydzien,a jesli by sie zgodzil Multarz to na 19.06. Co wy na to???
  • Sandman

powiedzcie mi w koncu jak to jest z ta matma? Ja jestem z drugiego roku i nie mam kontaktu z multarynka.
  • Uriel | FICAG

Ktoś będzie się musiał jutro na wykładzie zapytać. Ja niestety nie mogę :/
  • Sandman

napisałem maila do multarzynskiego. jak bede cos wiedzial to napisze. Pozdro
  • Sandman

"Jutro (środa, 4 czerwca) na wykładzie 12:15 - 14:00 oczekuję jasnej deklaracji od zainteresowanych sprawa tej poprawki. Termin 5 czerwca o godz. 16:15 jest możliwy, pod warunkiem, że będzie to termin jedyny dla wszystkich. Jeśli nie, to wolałbym abyście sie dogadali i przedstawili mi termin uzgodniony.

Pozdrawiam, PM"

to jest mail jakiego wlasnie dostalem od multarzynskiego. Proponuje termin tak za tydzien w czwartek. Koledzy ode mnie z roku tez sie deklaruja na za tydzien.
  • Anonim

"Na za tydzien" brzmi dobrze... bardzo dobrze. :)
  • Anonim

Bardzo dobry termin. Jak najbardziej pasuje za tydzień. Również jestem z drugiego roku i powiem ze ten tydzień mam delikatnie mówiąc przej......... Jestem za terminem za tydzień:)
  • Jacq

a ja bym zostal zdecydowanie przy tym 5tym, a to ze wzgledu na to, ze w czwartek za tydzien jest egzamin z fizyki i mam poprawke z obwodow.
    A tak na dobra sprawe to i tak sie tego lepiej nie nauczycie na za tydzien.
  • Uriel | FICAG

2 semestr ma za tydzień zerówkę z fizyki bodajże. Do tego 5 grupa ma poprawkę kolosa z tobów.
    Niestety za długo czekaliśmy z tym terminem. W pierwszy czwartek sesji by pasowało wszystkim?
  • Jacq

Jeszcze jeden argument za tym, aby jedak zostac przy ustalonym terminie to to, ze nastepny tydzien jest zdaje sie ostatnim tygodniem przed sesja. I jak to zwykle z takimi tygodniami bywa, jest z regoly przesrany, wiec goraco odradzam.
    Tak na dobra sprawe to tez dobiero z nauka tej matmy raczkuje.
  • Jacq

a znany jest juz moze harmonogram sesji? na czwartek w sesji moglbym ew. sie zgodzic.
  • Anonim

Ewentualnie tego 19.06 w czwartek zrobić tą poprawę i już....mi w sumie chyba pasuje....
  • Anonim

Ewentualnie tego 19.06 w czwartek zrobić tą poprawę i już....mi w sumie chyba pasuje....
  • Anonim

okiej
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)