-
Uriel | FICAG
Wypadałoby zgadać się co do terminu poprawki. Multarzynski zyczy sobie aby poprawka byla w jakis czwartek i tylko w jednym terminie. Problem z czwartkami jest tylko taki, że każda grupa ma w takowy dzień poprawki, zerówki itp i średnio da się to zgrać. Co robimy z tym fantem? -
Stefan_Zenek -
-
Uriel | FICAG
-
-
Sandman
-
Sandman
-
Uriel | FICAG
Tydzień temu (w środę) poprawka została przełożona. Chyba, że znowu ktoś ten termin wybrał.
Ten czwartek nie pasował 7/8 osobom, a więc połowie poprawiajacych. -
Misha
Elo. Jest taka sytuacja,ze w grupie 5 mamy na czwartek ustawione juz 2 inne zaliczenia. Zajebiscie by bylo jakbysmy przelozyli poprawke przynajmniej na nastepny tydzien,a jesli by sie zgodzil Multarz to na 19.06. Co wy na to??? -
Sandman
powiedzcie mi w koncu jak to jest z ta matma? Ja jestem z drugiego roku i nie mam kontaktu z multarynka. -
Uriel | FICAG
Ktoś będzie się musiał jutro na wykładzie zapytać. Ja niestety nie mogę :/ -
Sandman
napisałem maila do multarzynskiego. jak bede cos wiedzial to napisze. Pozdro -
Sandman
"Jutro (środa, 4 czerwca) na wykładzie 12:15 - 14:00 oczekuję jasnej deklaracji od zainteresowanych sprawa tej poprawki. Termin 5 czerwca o godz. 16:15 jest możliwy, pod warunkiem, że będzie to termin jedyny dla wszystkich. Jeśli nie, to wolałbym abyście sie dogadali i przedstawili mi termin uzgodniony.
Pozdrawiam, PM"
to jest mail jakiego wlasnie dostalem od multarzynskiego. Proponuje termin tak za tydzien w czwartek. Koledzy ode mnie z roku tez sie deklaruja na za tydzien. -
Anonim
-
Anonim
Bardzo dobry termin. Jak najbardziej pasuje za tydzień. Również jestem z drugiego roku i powiem ze ten tydzień mam delikatnie mówiąc przej......... Jestem za terminem za tydzień:) -
-
Jacq
a ja bym zostal zdecydowanie przy tym 5tym, a to ze wzgledu na to, ze w czwartek za tydzien jest egzamin z fizyki i mam poprawke z obwodow.
A tak na dobra sprawe to i tak sie tego lepiej nie nauczycie na za tydzien. -
Uriel | FICAG
2 semestr ma za tydzień zerówkę z fizyki bodajże. Do tego 5 grupa ma poprawkę kolosa z tobów.
Niestety za długo czekaliśmy z tym terminem. W pierwszy czwartek sesji by pasowało wszystkim?
-
Jacq
Jeszcze jeden argument za tym, aby jedak zostac przy ustalonym terminie to to, ze nastepny tydzien jest zdaje sie ostatnim tygodniem przed sesja. I jak to zwykle z takimi tygodniami bywa, jest z regoly przesrany, wiec goraco odradzam.
Tak na dobra sprawe to tez dobiero z nauka tej matmy raczkuje. -
Jacq
a znany jest juz moze harmonogram sesji? na czwartek w sesji moglbym ew. sie zgodzic. -
Anonim
Ewentualnie tego 19.06 w czwartek zrobić tą poprawę i już....mi w sumie chyba pasuje.... -
Anonim
Ewentualnie tego 19.06 w czwartek zrobić tą poprawę i już....mi w sumie chyba pasuje.... -
Anonim