Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bałwanek

Co żydanowicz daje w tym roku na 2 ćwiczeniu (Badanie członów dynamicznych)??
  • R.

Jeszcze tego nie miałem, ale z tego co słyszałem to daje jakiś obwód, dla którego trzeba obliczyć transmitancję i narysować charakterystyki (chyba częstotliwościowe).
  • Anonim

Na wejściówce każdemu daje obwód jakiegoś członu (ze wzmacniaczem albo bez) i trzeba policzyć jego transmitancję i do tego narysować charakterystyki logarytmiczne.
  • Bałwanek

Siema orientuje się ktoś co daje Dzieliński na 5 ćw z TSów? wiem że najczęściej transmitancje i na jej podstawie narysować układ ale czy tylko to czy jeszcze coś innego??
  • wielgi

czy wie ktos czy bedzie jakis termin jeszcze poprawkowy lub cos?
  • JJ

rok temu mozna bylo we wrzesniu odrabiac, ale to trzeba z zydanowiczem ustalic
  • SuperKomor

Zbieram osoby chętne do utworzenia grupy na laborke z teorii sterowania, ktora mogłaby ruszyć w tym semestrze tak by osoby bedące teraz na 7 semestrze mogly ją zaliczyc przed obroną inżynierki. Laborke miałby prowadzić Sierociuk. Osoby zainteresowane prosze o podawanie imienia, nazwiska, grupy i ewentualnie nr indeksu w wiadomościach na moj profil.
  • SuperKomor

Zbieram osoby chętne do utworzenia grupy na laborke z teorii sterowania, ktora mogłaby ruszyć w tym semestrze tak by osoby bedące teraz na 7 semestrze mogly ją zaliczyc przed obroną inżynierki. Laborke miałby prowadzić Sierociuk. Osoby zainteresowane prosze o podawanie imienia, nazwiska, grupy i ewentualnie nr indeksu w wiadomościach na moj profil.
  • Anonim

Szukam odpowiedzi do laborki z członów regulacji, laborkę robiłem dawno, instrukcji do ćwiczenia nie mam. Chodzi głównie o sens tworzenia charakterystyk a-f, jakie wielkości charakterystyczne możemy z nich odczytać(fs,fo,...), z czego wynikają różnice stałych czasowych odczytane i obliczone dla inercyjnego 1-rzędu i rózniczkującego rzeczywistego.

Ewentualnie gdyby ktoś miał opis tworzenia char. a-f(dla inercyjnego I-rzędu)
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)