-
Bałwanek
Co żydanowicz daje w tym roku na 2 ćwiczeniu (Badanie członów dynamicznych)?? -
R.
Jeszcze tego nie miałem, ale z tego co słyszałem to daje jakiś obwód, dla którego trzeba obliczyć transmitancję i narysować charakterystyki (chyba częstotliwościowe). -
Anonim
Na wejściówce każdemu daje obwód jakiegoś członu (ze wzmacniaczem albo bez) i trzeba policzyć jego transmitancję i do tego narysować charakterystyki logarytmiczne. -
-
Bałwanek
Siema orientuje się ktoś co daje Dzieliński na 5 ćw z TSów? wiem że najczęściej transmitancje i na jej podstawie narysować układ ale czy tylko to czy jeszcze coś innego?? -
wielgi
-
JJ
rok temu mozna bylo we wrzesniu odrabiac, ale to trzeba z zydanowiczem ustalic -
SuperKomor
Zbieram osoby chętne do utworzenia grupy na laborke z teorii sterowania, ktora mogłaby ruszyć w tym semestrze tak by osoby bedące teraz na 7 semestrze mogly ją zaliczyc przed obroną inżynierki. Laborke miałby prowadzić Sierociuk. Osoby zainteresowane prosze o podawanie imienia, nazwiska, grupy i ewentualnie nr indeksu w wiadomościach na moj profil. -
SuperKomor
Zbieram osoby chętne do utworzenia grupy na laborke z teorii sterowania, ktora mogłaby ruszyć w tym semestrze tak by osoby bedące teraz na 7 semestrze mogly ją zaliczyc przed obroną inżynierki. Laborke miałby prowadzić Sierociuk. Osoby zainteresowane prosze o podawanie imienia, nazwiska, grupy i ewentualnie nr indeksu w wiadomościach na moj profil. -
Anonim
Szukam odpowiedzi do laborki z członów regulacji, laborkę robiłem dawno, instrukcji do ćwiczenia nie mam. Chodzi głównie o sens tworzenia charakterystyk a-f, jakie wielkości charakterystyczne możemy z nich odczytać(fs,fo,...), z czego wynikają różnice stałych czasowych odczytane i obliczone dla inercyjnego 1-rzędu i rózniczkującego rzeczywistego.
Ewentualnie gdyby ktoś miał opis tworzenia char. a-f(dla inercyjnego I-rzędu)