Wydział Elektryczny PW [2411]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

Nie wiecie przypadkiem czy Łoboda robi jakieś terminy w najblizszym czasie? Jesli nie to może juz podal terminy egzaminow w sesji?? Z gory dzieki za odpowiedź.
  • Michał

Chodzi o przedmiot z 5semestru.
  • *Rubik*

To jeszcze może jakieś notatki ktoś ma??; ]
  • Michał

Ale to sa terminy zerowe czy to sa juz terminy w sesji???
  • Anna

To juz sa normalne terminy sesyjne, bo pow ze zerowki nie robi. Poprostu poprosilismy go aby zrobil jeden przed sesja
  • Anonim

>*Rubik* napisał
    >To jeszcze może jakieś notatki ktoś ma??; ]

Łoboda da wam skrypt i 15 pytań. 5 z tych 15 będzie na zaliczeniu. Dokładnie te same pytania. Tylko jak robicie sciągi czy gotowce to nie spisujcie słowo w słowe ze skryptu bo Łoboda za to stawia 2. Musicie swoimi słowami. Jak nie sciągacie tylko z głowy piszecie to to samo, nie może być za podobne do tego co on sam napisał po z miejsca stawia 2 i nie ma dyskusji. Ściąganie bez problemowe bo łazi po sali i spisuje wszystkich z legitymacji, w tym czasie wszyscy ściągają:)
  • *Rubik*

Ma ktoś te pytania i skrypt; ] Bo ja za bardzo nie uczęszczałem na ten wykład; D
  • *Rubik*

ooo...chyba znalazłem
    http://kwnae.ee.pw.edu.pl/labemc/em...
    czy to to??
  • Student Travel

to jest konspekt wykładów, nie ma żadnych materiałów
  • Anna

jak mozecie to podajcie pytania jakie wam dal na dzisiejszym egzaminie :)
  • -=AnDrEw=-

Były 3 grupy po 4 pytania w każdej...identyczne jak te w konspekcie czy czyms tam, nie ma co ich wymieniac; p
  • Maciek

materialy to byly 3 pliki pdf. jakby ktos ew chcial to msg na priv
  • Czarny

UWAGA!!!!!!!!!!!!!

Ważna informacja dla pierwszego potoku!!!
    Egzamin który miał się odbyć 25.01.07 został przełożony na 31.01.07 (środa) na godz 10:15 w sali AE
  • Anonim

co do egz to podpisuje kartki ktore wyciagamy do pisania ale tak jak ja robilem to wyciagalem gotowca podrabialem podpis na wszelki wypadek i przepisywalem z niego, zaliczone na 4,5

"nie ma sie co uczyc, trzeba kombinowac :P"
  • qlopez

taa ale fajny pomysł :p
  • *Rubik*

O której i gdzie jest egzamin w poniedziałek 29.01??
  • (: Alicja :)

o 10 w AE
  • vajroos

Czy wiadomo coś o terminie poprawkowym? Z tego co pamiętam miał być koło czerwca
  • NoЯmaN™

z tego co mowil na pierwszym terminie, to chyba w sesji, a potem we wrzesniu; /
  • Anonim

Znalazłem dzisiaj terminy na 1 w gmachu elektrycznym
    Czerwcowy jest 18 bliżej nie pamiętam
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)