-
Anonim
-
Sadek
-
Anonim
-
-
qń
-
Sadek
koniaczek, nie przesadzaj, zaliczyc jest banalnie, ale trzeba spelnic trzy warunki - byc zajebiscie przygotowanym, czytaj:1. zajebiste sciagi 2. zajebiscie umiec 3. zajebiste gotowce; sam wybierz co ci pasuje...punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia -
Anonim
no to git.... czyli pewnie bede sie z tym bawil tak jak ze Zdzisiem C.......:/ -
Anonim
ściągi zrobione z gotowców (zadań z poprzednich lat) najlepsze, ale musza być elstyczne, bo Rawa lubi zmieniac czasami coś w temacie... i przede wszystkim- dobra segregacja i nieduzy format, każdy temat na innek karteczce, alfabetycznie
kiedy Rawa dyktuje temat 1, i zaczyna pisać go na tablicy, to go szukasz, potem pisze 2 temat, a ty już masz 1 w połowie napisany i szukasz drugiego, jak Rwa pisze trzeci temat, to Ty go spokojnie szukaszm resztę wywalasz i masz przed soba 2 godziny na zerżnięcie tego co ci pozostało...
sprawdzona sprawa...
pozdrawiam -
Anonim
oka.....to jeszcze w takim razie jeden question.... a czy zalcizenie cw na egzamie tez jest takie trudne... czy moze Rawa daje jakies banaly?? nio bo mgr Szmurlo niestaty zaliczyl malej ilosci osob ...... -
ANDY
ja przez całą edukacje u rawy naumiałem sie może 4 albo 5 wzorów (w zasadzie wszystkie były w liceum)... no bo kartkówki polegały na podstawieniu do wzoru (średnio ze 2 na kartkówke)...a no i jeszcze dowiedziałem się na ćwiczeniach, że prostokat to kwadrat :))) ogólnie zakonczyłem z 4... no i probemy zaczeły sie wtedy jak zobaczylem pytania egzaminacyjne................. .......................... a tak wogole to w jego ksiazce bylo napisane (chyba na okladce), ze on brał udzial w 11 patentach..... czy ktoś może wie co on mógł wymyślić ??? bo wg mnie nic..... -
Anonim
nadprzestrzenny wysokopotencjalny przeciwprzetężeniowy kabel wielozyłowy może...?!
:) -
ANDY
-
Anonim
Dobra...przyznaje...na pierwszym terminie były spoko tematy - do napisania (jakby sie przygotować) ... Ale powiedzcie mi...czy to prawda...że kolejny termin jest gorszy...ze nie daje podobnych pytań?? -
ANDY
hehehehehehehe...jednak wystarczyła znajomość 5 wzorów i troche teorii...coprawda najdolniejsza granica zaliczenia (26=) ale jest :D... a nauka magnetyzmu jest prawie jak materiałoznawstwo... tak samo nudna książka, taka sama częstotliwość uczęszczania na wykłady :)) [2] tylko jeszcze masa jakiś całek itp. itd. Pfuj....
a tematy z magnesów są na wiadomej stronce :D... dyktował dokladnie te same -
-
kupon_promocyjny
-
SEWA
a moj znajomy zalicza juz 4 semestr magnesy :P tzn zaczynal u Wincenta ale z etgo co wiem to chyba na Rawe sie przezucil.
powodzenia (hahahahaha) -
Anonim
niby tematy byle proste ale jak tu sie tego nauczyc... przez te wzory ktore trzeba dokladnie znac i to wszystkie...ale 29. jest kolejny termin.... moze tym razem sie uda :) -
kupon_promocyjny
-
Michał
SEWA Ty sie nie podniecaj poza tym chyba jeszcze z senestr bede zaliczał :) -
Hmm
W poniedziałek 22.05.2006 o godz. 18:00 - 19:00 dla 40 studentów oraz dla chętnych o 19:00 - 20:00 tego samego dnia jest egzamin z magnesów u prof. Rawy ale ochrzczony nazwą "tylko dla warunkowiczów" i trwa... tylko 1h!!??
Ktoś kojarzy klimaty na specjalnym egzaminie :) "tylko dla warunkowiczów"???
Raczej nie będzie tylu pytań ile było na zwykłym egzaminie w czerwcu - tenże egzamin trwał jakies 2h czy coś koło tego....
-
M R