Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Rubik*

Sorki..zna może ktoś adres do admina naszego wydziału. Mam taki problem że nie moge dostać się na swoje konto, nie moge sprawdzać poczty. Niewie może ktoś czy mają serwer padnięty czy coś podobnego. Strona na która jest na serwerze normalnie działa ale nie moge sie dostać przez WinSPC ani putty.
  • 108444

Grzegorz.Swiatek [at] ee.pw.edu.pl

Jeśli nic się nie zmieniło od ponad roku, to ten.

Ja już dałem sobie spokój z tym kątem wydziałowym, szkoda czasu i nerwów (na ludzi, bo sprzętowo jest ok).
  • LiPtOn :D

a jaką miarę ma kąt wydziałowy ??? :D
  • 108444

Niestety zero.
  • Zbychu-Zbych

A wie ktoś może kiedy pierwszaki dostaną swoje adresy i hasła jakieś?
  • LiPtOn :D

powinniscie dostac na drugich badz trzecich zajeciach z podstaw informatyki....
  • Anonim

Jak zasłużycie :P :P :P
  • Maciejo Andrzejo

heh jakby nie patrzec bardzo fajne konto
    100mb quoty miekkiej i 200mb twardej w tym konto shellowe z mozliwoscia screena jesli sie postaracie u admina; )
  • Marek

A co powiecie na obsługę naszego lab informatycznego? Ja ostatnio 23.06 dostałem ochrzan za to że od 23.06 jest nieczynne i po co ja tam poszedłem? Cyt: "Po co? Przecież napisane jest jak wół wszędzie w całym gmachu kotłowni że jest zamknięte! Czego tu szukam? Nie widzisz? Po co tu przyszedłeś?" i jeszcze parę powtórzeń. Nie chciało mi się z nim kłócić bo szukałem kumpla i chciałem tylko zerknąć czy może siedzi na kompach. Podsumowując obsługa do miłych nie należy :(
    Ci kolesie są chyba najbardziej uczuleni na studentów na całej polibudzie. Nawet w dziekanacie jest przyjemniej :)
  • Anonim

ten kolo to ma zajebista robote. siedzi caly dzien przed kompem, wszystko porozpierdzielane do okola. najbardziej rozwalilo mnie jak na gorze sie ponad polowa kompow posypala to ten mistrzu ogrodzil wszystko tasma i dalej sie wpatrywal w ekran.

o pierdziel z pytaniem 'czego tu szukam' tez zdazylem dostac - nie ma jak zamknac w srodku sesji jedyne ogolnodostepne laboratarium wydzialowe
  • ChrustAA

Nie jest jedyne... Ael fakt gosc taki fachowiec jak w rzadzie u nas
  • krzysztof

Oni tam wykonują poważną pracę: jeden (ten grubszy) gra na giełdzie, a drugi (ten siwy) handluje na allegro i na wgk zasilaczami, wentylatorami, itp...
  • Kłamliwa Świnia.

potwierdzam; ]
    ten drugi przesiaduje na wgk za stertą różnego rodzaju kabelków i innych smieci z wyjątkowo poważną miną (jakby go ktos kiedys szukał..;]).
    on w ogole gra bardzo nieprzystępnego...
  • ChrustAA

ten gosc od lat reperuje politechniczne zasilacze i je opycha....ciekawe tylko czy robi to w 1005 legalnie i nie sprzedaje starego sprzetu a kase dla siebie zabiera.
    Warto by to sprawdzic skoro kompy i tak nie dzialaja a za nasze podatki gosc sie utrzymuje nie wykonujac swojej funkcji za ktora dostaje kase...
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)