Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • STAMiNA™

A u nas jak to wygląda? wiadomo coś?

Będzie możliwe otrzymanie legitymacji elektronicznej w pażdzierniku?
  • Trzciniak

Chyba jeszcze nie, to podobno dopiero wchodzić ma...
  • STAMiNA™

hmm a na gronie PW pieją i chwalą sie, że już kase przelewają na konto PW za indeks i legitymacaje elektroniczną....
  • Trzciniak

Reszta PW jest inna... Fajny bajer myśle, że będzie z tą kartą miejską w jednym, bo się nie będzie gubić, ale nie ma co robić z tego afery.
  • ! ٩ẳwễł !

Ten rocznik co teraz bedzie dostawal legitki dostanie juz nowe. My bedziemy mogli sobie je wymienic ale jeszcze niewiadomo kiedy :/
    Jak sie spytalem o to pani w dziekanacie odpowiedziala mi:
    - Masz legitymacje swoja
    - No mam
    - To nie zawracaj mi glowy teraz, nie teraz, nie teraz wrrrr :D

W sumie nie ma sie co dziwic okres rejestracyjny burdel jak nie wiem co, mnostwo ludzi itd...
  • Anonim

Na AM wymieniają chyba każdemu legitki na te nowe :)
  • Trzciniak

Odpłatnie? Bo jak tak to niesprawiedliwe, koty dostają z chipem, a my płacić, to chyba ze 30 zeta, taką kwote słyszałem, ale nie potwierdzam tego, że tak na pewno jest.
  • Anonim

dajcie spokoj!!! Po co wam taki bajer...zeby znajomym pokazac? Ktos bedzie mial wczesniej ktos pozniej. Wszystko w swoim czasie...ja bym nie ryzykowal pierdzielenia sie w dziekanacie zwlaszcza ze caly pazdziernik bedzie burdel jak co roku... Trzeba spokojnie poczekac az przyjdzie kolej na starsze roczniki...
  • Anonim

Mi tam podoba sie moja legitymacja w czarnej oprawce; p zniszczona... wszystko sie odniej odkleja ( nawet zdjęcie ); p no i ten usmiech na twarzy bileterki w okienku polskiego expresu gdy ja pokazuje; D
  • Trzciniak

A są w takim razie jakieś rysunki, szkice, albo foto takiej legitymacji, że ona się bardziej różni od tych starych?
  • STAMiNA™

a rózni się duuużo :)

jest to elektroniczna legitymacja z zintegrowaną kartą miejską.
    http://www.ztm.waw.pl/legitymacja.p...

Hmm

Mi stara legitymacja bokiem wychodzi. Zajmuje dużo miejsca a ta nowa jak nowy dowód osobisty wygląda no i zawiera także kartę miejską więc zaoszczędzamy miejsce w portfelu.
  • STAMiNA™

• Anonim

Plastik od kartonu różni się dość znacznie...
  • Trzciniak

Wsumie za same rozmiary tej karty to warto zmienić, ale mimo wszystko z tego będzie ostry szpan :]
  • zielko

to proste ze musimy placic, my za swoja zaplacilismy przy egzaminach, nie wiem czy koty teraz cos placily, ale pewnie pokryli koszty. przy wym,ianie zdaje sie ze tez trzeba placic ( stara -> stara) wiec nie ma sie co dziwic, ze zmieniajac na nowa tez bedziemy placic, ale czy ona jest taka fajna? ja chyba zostane przy starej, ma klimat i wiadomo, ze to legitka a nie karta z BP. juz mnie denerwuja, bo przy kazdym tankowaniu musze mowic ktory dystrybutor i dodac jeszcze "paragon, nie zbieram!" wiec po co sie tak sadzic, zeby miec wiecej plastiku w portfelu? precz z tym!
  • Fi_Flak

za wydanie duplikatu niestety zawsze się płaci... w przypadku "starych" studentów pewnie działać będzie jedynie wymiana legitymacji przez "zgubienie"

"Za wydanie duplikatów dokumentów określonych w ust.1 pobiera się opłatę o 50% wyższą niż za wydanie oryginału." - tak jest na chemii. domyślam się, że są to zasady dla całej uczelni
  • Macieja666

ehhh, moim zdaniem wszystko to jest beznadziejne. te legitymacje wygladaja chujowo. a karte miejska wsadzam w legitymacje i nic sie nie gubi i nie przeszkadza. wiec jesli nie bedzie obowiazku posiadania nowych legitymacji, to ja mojej nie zamieniam.
  • Trzciniak

Stara legitymacja jest na wypasie, stempelki można sobie załatwić jak się skończy studia i do 26tego na zniżce jechać, a w tej to niby potobnie się robi, ale przypuszczam że trudniej będzie załatwić.
  • STAMiNA™

ponoć ma być dla roczników innych niż pierwszy coś w styczniu organizowane - wymiana na nowe legitymacje..

wiadomo coś konkretniej? :>
  • Anonim

bylem ostatnio w dziekanacie i przy okazji myslalem, ze da rade wymienic moja stara zdezelowana legitymacje na kawalek plastiku. narazie jednak nie ma takiej mozliwosci - mam sie dowiedziec w nowym roku.
    czy akademickim, czy kalendarzowym? - tego juz sie nie dowiedzialem :/
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)